Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıl oldunuzNisan ayından beri bu ameliyat için araştırma yapıyorum bu ameliyatı yapan bütün doktorları tanıyorum artık bu konuda Zekeriya Kul gerçekten çok çok başarılı bu sebeple kendimi Zekeriya hocaya emanet etme kararı verdim sonunda geçen hafta görüşmeye gittim çok kibar ve anlayışlı bir doktordu hocada ameliyata uygun buldu beni ,ara tatilde ameliyat olmak istiyordum ama Ocak ayınına kadar doluymuş bu yüzden ocak sonuna günümü aldım bir an önce o gün gelsin istiyorum ameliyatımdan sonra yine yazarım (35 yaşındayım ama 36 yaşında ameliyata gireceğim:) )
Yaptırdınız mı Zekariya Bey’e acaba? Sonucunu merak ediyorum, memnun kaldınız mı?Araştırdım fakat benim aklıma yatan zekeriya bey oldu diğer doktorlarda iyidir belki fakat özellikle zekeriya beyi düşünüyor olmam birkaç sonucunu koymus ve ben oldukca doğal buldum bazı doktorlar inanılmaz yapay bir görünüm veriyor. Zekeriya beyin araştırdığım kadarıyla sürekli kendini geliştirmesi benim dikkatimi cekti
Kime yaptırdınız, özel mesaj atamadımBen üst yüz germe şakak germe ve kantopeksi yaptırdım o kadar memnunumki muhteşem oldu fotoğraf gönderebilirim isteyen herkese
Benimde beraber kardeşim ve birkaç arkadaşım daha yaptırdı herkesin fotoğrafını gönderebilirim
Gözlerimiz çekildi yanaklar gerildi nazolabialler azaldı kaş uçlarımız kalktı video fotoğraf herşey gönderebilirim
merhaba, fotoğraflarınızı bende görebilirmiyim acaba?Ben üst yüz germe şakak germe ve kantopeksi yaptırdım o kadar memnunumki muhteşem oldu fotoğraf gönderebilirim isteyen herkese
Benimde beraber kardeşim ve birkaç arkadaşım daha yaptırdı herkesin fotoğrafını gönderebilirim
Gözlerimiz çekildi yanaklar gerildi nazolabialler azaldı kaş uçlarımız kalktı video fotoğraf herşey gönderebilirim
Rica etsem bana da resim atabilir misinizBen üst yüz germe şakak germe ve kantopeksi yaptırdım o kadar memnunumki muhteşem oldu fotoğraf gönderebilirim isteyen herkese