Yok bence hiç psikolojiniz bozulmasın zaten ayrı ayrı olması gereken bir ameliyat bu sanırım .Benim asıl derdim gözlerim, gözkapaklarım, şakaklarımdaki aşağı düşüklük idi evet.
Fakat doktorum yanağını da kaldırırız dediğinde onun da hayalini kurmuştum. Hatta ameliyat öncesi çizimleri bile o şekildeydi.
Evet İlk 2-3 aylık süreçte, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu.
Daha sonra günden güne eski halini almaya hatta daha kötü gelmeye başladı gözüme, belki artık sadece oraya odaklandığım içinde olabilir.
Ben özellikle bu işlemi olan biri olarak söylüyorum artık, temporal facelift kesinlikle yanak kaldırmıyor, sadece kaş ve göz çevresine etki ediyormuş.
Çok haklısınız belki de ameliyatın verdiği o gerginlik ve şişkinlik geçici bir illüzyon yarattı yüzümde.
Doktorunuz da gerçekleri söylemiş, maalesef benimki söylememişti
Sonuç olarak şu anki takıntım orta yüz ve daha çok alt yüz, jaw hattı.
Önceden gözlerime takıktım, şimdi alt yüz bölgem gözüme batıyor resmen psikolojim bozuldu.
Net fiyat konuşmadık, amelyat günü belirlediğimizde konuşuruz, iyi fiyat yaparız dedi, çünkü ben bir de meme dikleştirme sonra yapacağımMerhaba Erhan bey nekadar ücret taleb etti
Merhabalar bende temporal ve alt yüz boyun göz altı ameliyat oldum maalesef tam bir fiyasko eski halıme döndümAmeliyat öncem de bu şekilde,
Hatta 15 şubat günü tam ameliyat öncesi çekmiştim bu fotoğrafı,
Adini paylastiysa asla guvenmeyin. Seline de doktora da. Neden paylastigini tahmis edersiniz. Son derece medyatik biri selin.Hülya yenidogmus ve Selin ciğercinin yüz germe ameliyatlarını Zekeriya kul yapmış .ne düşünüyosunuz zk hakkında
Benim şakak bölgemin 8 aylık sonucu bu şekilde,
Merhabalar bende temporal ve alt yüz boyun göz altı ameliyat oldum maalesef tam bir fiyasko eski halıme döndüm
Merhaba kime ameliyat olmuştunuz acabaArkamda kapı olan amaliyat öncesi. Sonrası ay ay geldiğim sonuc
Merhaba doktorunuz kimAmeliyat öncem de bu şekilde,
Hatta 15 şubat günü tam ameliyat öncesi çekmiştim bu fotoğrafı,