Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

en iyisi odur yüz germede türkiyede ona da gidin danışın. benim listemin başında o var.
Acaba siz amelyat oldunuz mu? nedense sizin düşünceleriniz bana çok güven veriyor. Bugun yeterince bütçeniz olsaydı, kime amelyat olurdunuz?

Sanırım artık fazla kimse bu forumda yazmıyor (( Tam da benim ihtiyacım olduğu zaman.

Merhaba coco ben Kasım sonu Tunç beye gideceğim çok umutlu değilim ondan ama doğal yapıyorum diye sanki neredeyse yüze dokunmamış gibi before after lar Süleyman taş çok iyi ama fiyatkar çok uçuk

Merhaba coco ben Kasım sonu Tunç beye gideceğim çok umutlu değilim ondan ama doğal yapıyorum diye sanki neredeyse yüze dokunmamış gibi before after lar Süleyman taş çok iyi ama fiyatkar çok uçuk
Süleyman taş ne kadar neler yapıyor gorebıldınızmı ornekleri

Tunc beyde ucuz degıldır oda yuksek ucret alır dıye bılıyorum ne kadar odeyeceksıjız neler yapacak bılgı verırsenız cok sevınırım
Görüşünce bilgi veririm Tunç bey konusunda kafam çok karışık acaba hastalar öyle istiyor diye mi az dokunuyor yoksa tarzı mı o bilemedim bunu öğrenmek için 9 bin muayene ücreti ödeyeceğim herşey çok saçma

Muayene ucretlerindeki ucukluk nedir ya. Mırza fırat hakkında bılgı varmı acaba bıgun ınstagramda gordum paylasınlarını ıyı gorunuyor.

Merhaba, ne durumdasınız merak ettim sizi.

Merhaba, ne durumdasınız merak ettim sizi.
Merhaba,ilk 4 aya yakın çok mutsuz dolaştım ama sonra yüzüm oturdukca gün gün güzel değişmeleri farketmeye başladım..pişmanlıktan çıkıp iyi ki yaptırmışım dediğim günlere ulaştım :) şu an 5,5 ay oldu.kafamda ve alın kısmımda hala ödem var..tam olar 1-1,5 seneyi bulacak yüzün tam oturması dedi dr. ödemlerden rahatsız değilim bile artık.. gerçekten iyi ki olmuşum dediğim bi ameliyat oldu

Çok geçmiş olsun, sevindim sizin adınıza
Temporal facelift ve gözkapağı operasyonu geçirdim bende şubat ayında, 8 ay oluyor.
Ameliyat öncesi çizimler yapılırken doktor gözaltımdaki yanak kısmını da yukarı çekmişti ve gerçekten ilk 2-3 ay gayet güzel duruyordu.
Nazobial çizgiler, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu diyebilirim.
Fakat bugüne geldiğimde hiçbir gerginlik kalmadı, yanaklar olduğu gibi aşağı düştü ne yazık ki.
Kaş, şakak ve gözlerim fena değil gibi bilemiyorum.

Aynı ameliyatı olmuşuz sanıyorum.
Sizin sürecinizi merak ettim bu yüzden.

Sanırım artık fazla kimse bu forumda yazmıyor (( Tam da benim ihtiyacım olduğu zaman.
Merhaba,ben Akın Demiralay ayaptırdım şu an 5,5 ay oldu.ilk 3 ay pişmanlık hissettim ama sonrasında yüz oturmaya başladıkca oldukca hoşuma gitti.İyi ki yaptırmışım dediğim bir amekiyat oldu.Dr öneririm kendisini oldukca başarılı ve gereksiz işleme karşı bir dr.

Benim merak ettiğim şey yanak bölgeniz ne durumda? Endoskopik olduysanız zaten muhtemelen aynı kalmamıştır.

Benim merak ettiğim şey yanak bölgeniz ne durumda? Endoskopik olduysanız zaten muhtemelen aynı kalmamıştır.

Yanak bölgem çok iyi..Ameliyat olduğumu bilmeyenler dolgumu yaptın diyorlar..

Benim şakak bölgemin 8 aylık sonucu bu şekilde,

Eklentiler

• A4F095DC-C7B6-4BCB-877C-A81AA7B6B04D.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 81
Benim şakak bölgemin 8 aylık sonucu bu şekilde,
Alt yüz için gittiğim doktor bana temporal önermişti bir kaç yıl sonra da alt yüz yaparız demişti. (Çoğu doktor ikisini aynı anda yapmak istemiyor )
Ben özellikle jaw hattı nazolabial ve yanak istediğim için temporal yaparsak alt yüz ve orta da yukarı çıkar mı sonuçta şakaklardan yukarı doğru bi hareket olacak değil mi diye sormuştum.
-Hayır bu orta ve alt kısma en fazla %10 etki eder demişti.Yani sizin sanırım kaş ve göz bölgeniz çok iyi durumda gördüğüm kadarıyla ameliyattan max faydayı almış diğer yanak ve nazo kısmı ilk zamanlar ödemle gergin olup sonra ödemler gittikçe %10 fayda görür denilen kısma gelmiş olabilir

Benim asıl derdim gözlerim, gözkapaklarım, şakaklarımdaki aşağı düşüklük idi evet.
Fakat doktorum yanağını da kaldırırız dediğinde onun da hayalini kurmuştum. Hatta ameliyat öncesi çizimleri bile o şekildeydi.

Evet İlk 2-3 aylık süreçte, yanak düşüklüğü, hatta dudak kenarım bile yukarı lift olmuştu.
Daha sonra günden güne eski halini almaya hatta daha kötü gelmeye başladı gözüme, belki artık sadece oraya odaklandığım içinde olabilir.

Ben özellikle bu işlemi olan biri olarak söylüyorum artık, temporal facelift kesinlikle yanak kaldırmıyor, sadece kaş ve göz çevresine etki ediyormuş.

Çok haklısınız belki de ameliyatın verdiği o gerginlik ve şişkinlik geçici bir illüzyon yarattı yüzümde.
Doktorunuz da gerçekleri söylemiş, maalesef benimki söylememişti

Sonuç olarak şu anki takıntım orta yüz ve daha çok alt yüz, jaw hattı.
Önceden gözlerime takıktım, şimdi alt yüz bölgem gözüme batıyor resmen psikolojim bozuldu.

Ameliyat öncem de bu şekilde,
Hatta 15 şubat günü tam ameliyat öncesi çekmiştim bu fotoğrafı,

Eklentiler

• 4FD4303C-EC37-424E-96AF-0EF2F65422C3.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 71
Ben Erhan Yılmazla görüştüm. Çok güzel enerji aldım kendisinden ve çok mutlu ayrıldım, inşallah pişman olmam. Derin plan gerekiyor dedi,5-6 saat sürer. Kaşlar kalkacak, şakak bölgesine yağ enjekte gerekiyor dedi (buna çok şaşırdım), boyun kısmını ben dokunmayi düşünmüyordum şuan ama anlattığında mantıklı geldi, onden iki kası alıp boynu inceltecek ve ilerde yaş aldıkça boyun sarkmasından kurtulabileceğim. Yüzün iskeleti güzel olduğu için, sonuç güzel olur dedi. Çenemi beğendi, buna da şaşırdım, çünkü çenemin küçük olduğunu düşünüyordum. Bişektomi yapabilir miyiz sordum. Hiç gerek yok dedi,çok fayda etmez ama bişektomi yağlarını elmacık kemiğe transfer ederim dedi,ben yabancı doktorda bunu duymuştum,hocam söyleyince çok mutlu oldum. Yanak kısmında kasları sabitliyecektir ve fazla deriyi alacaktır. Ben şimdilik memnunum. Kilo vermek istediğimi duyduğunda, o zaman şuan amelyat olma dedi, verince gel, çünkü sonra tekrar sarkar. İnşallah Aralık ayın başında olacağım kendisine amelyat. Erhan beye tecrübesi olan yazabilir mi? Ben kafamda karar verdim ama kim bilir, belki bilmediğim bie şey var.

Merhaba Erhan bey nekadar ücret taleb etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…