Yüz dolgusu ve pişmanlık

Arkadaşlar bugün dolgu ve botoksumu biraz yeniledi Fatih bey Eylülde yaptırmıştım nazolabial ve botoks ücretsiz olarak yaptı valla çok iyi doktor ben öneririm yani haftayada kardeşimi botoksa götüreceğim.

Merhabalar canım. Öncelikle bu samimi ve otantik paylaşımından dolayı tebrikler. Keşke herkes böylesine dürüst ve duyarlı olabilse, Günümüzde böyle erdemli davranışlar oldukça nadir olduğu için, paylaşımında bi okadar değerli gerçekten.
Bu dolgu konusu öylesine bir hal aldıki, artık TV de, sosyalmedyada, dışarda olsun, dolgusuz birine rastlayınca şaşırıyoruz. Bende yaptıranlara özenmeye başlamıştım artık ve içten içe, yaa bu kadar insan yaptırıyorsa, memnunlardır veya vardır bi bildikleri, diye düşünüyodum. Hatta sanki bişeyler kaçırıyormuşum hissi başlamıştı. Bu arada gayet küçük bi yüzüm var ve yüz hatlarımın çok güzel olduğu hep söylenir. Ben zamanla zayıflayan yanaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyordum ciddi ciddi… senin yazdıklarını okuduktan sonra vazgeçtim. Beni, belki telafisi olmayan bi yanlıştan vazgeçirdiğin için Allah bin kere razı olsun senden, çok teşekkür ederim.

smas high orta yüz ve boyun germe ameliyatı oldum Dr serdar Altun'a. 4. Günüm, yazıp resim koymaya başladım, konu açtım.

Merhabalar Hymax yaptırmak istiyorum ankara yapan dr var mı Bu bilgiye ihtiyacım var. Bilenler yazartarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…