Yüz dolgusu ve pişmanlık

Haymax dolguyu kime yaptırmıştınız ben nazolabial için istiyorum daha önce 1cc yaptırdım hemen eridi
Dr muhammed vardı yabancı bir doktor kliniği fulyadaydı. Gercekten 1 cc ile dudağım hem süper kalınlaştı hem de topaklanma hiç olmadı ama tr de değil artık

Dr muhammed vardı yabancı bir doktor kliniği fulyadaydı. Gercekten 1 cc ile dudağım hem süper kalınlaştı hem de topaklanma hiç olmadı ama tr de değil artık
Ya üzüldüm çünkü bana öyle bir doktor lazım 1 ml ile çok şey başaran:) bende bugün nazolabial dolgu yaptırdım 2 ml yaptı bakalım inşallah hemen erimez zaten bu da erirse artık dolgu düşünmem astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Merhaba ne kadara yaptırdınız acaba?

Anushka cosmetolog var bir de dr vildan sayan ama işlem yaptırmadım güvenilir mi bilmiyorum. 1 cc ile iyi iş çıkarıyorlar gibi

Selam inşallah bistedigim sonucu alirsin ve uzun süre gider. Bende düşünüyorum nazobial için. Nerde kaca ve hangi markayı yaptiriyorsun?

15 gün sonra kontrole gidicem bakalım yorum yaparım tekrar ama en güzeli doktor dedi ki “3-4 ayda erirse gel ben ücret almadan yeniden yaparım bu bakımdan güven verdi birdw aynı gün botoks da yaptırdım 850 tl Feneryolunda Cliniworld diye bir yer ama henüz yeni ilerde ne olur bilmiyorum hemen önermem ben öyle

Eritmekte ne gibi bi risk varki? Ben erittim goz kenarlarim fazla gelmisti. Bir sıkıntı olmadi

Cevaplar icin cok teşekkür ederim. Cok rica ediyorum 15 gun sonra sonucunu yaz. Ben hala cesaret edemiyorum

Üzülmeyin 6 ayda eriyecek zaten

Cevaplar icin cok teşekkür ederim. Cok rica ediyorum 15 gun sonra sonucunu yaz. Ben hala cesaret edemiyorum
Ben çok memnun kalmadım garip bi ortamları var özelden konuşuruz. Nazolabial dolguyu çok kafana takmana gerek yok ki herhangi bir yerde yaptırabilirsin zaten eriyor

Liplift için çok güvenmeden yaptırmayın sonuç sizide mutsuz edebilir ben Uşakta Dr. Ayfer Özdemir’e yaptırdım güven verdiği için sonuçtan memnun kalmadım hiç kalkmadı dudak eski halinde duruyor ameliyat öncesi konuştuğumuz herşeyi de inkar edip beni kovdu kendine güveni olmayan bir doktor beni hem izle bıraktı hem paramı aldı haram zıkkım olsun

Eklentiler

• F5AABFB8-A33B-47D9-8B66-1903DF53801D.png
    237 KB · Görüntüleme: 940
Ya geçmiş olsun. Kovmak ne demek bu ne halsizlik sorumsuzluk artık birilerinin bu estetik doktorlarına bir çeki düzen vermesi gerekiyor. Eşşek yüküyle para veriyoruz olursa olur olmazsa bana napiiim diyorlar

Kime guvenecegimizi sasirdik. Tabi yanilma paylari vs..ler olabiliyor. Ama telafi ve iletişim onemli. Dolgu yapariz ya da yukseltiriz demiş. Yapmadi mi?

Alnima botox yaptirmistim.Aman Allah.’im maymuna benzedim.Gecmesi icin 3 ayi zor gecirdim.Bir daha mi asla.

Alnima botox yaptirmistim.Aman Allah.’im maymuna benzedim.Gecmesi icin 3 ayi zor gecirdim.Bir daha mi asla.
Yaa demeyin yaa. Bende bu ara cok coddi botoks düşünüyorum ama bu sekilde yorumlar cok okudum. Üzüldüm kendim icin. Yani yaptırmam da lazim.

Yaa demeyin yaa. Bende bu ara cok coddi botoks düşünüyorum ama bu sekilde yorumlar cok okudum. Üzüldüm kendim icin. Yani yaptırmam da lazim.
Ben 2 yildir yaptiriyorum. 7 ay gecti daha tam erimedi. Ama zamani geldi yaptiricam. Her uygulamanin iyi kotu yapani ya da farkli reaksiyon gostereni var ve genelde iyileri degil sikayetleri yazarlar. Niye tutup botoksunu övsün mesela. O yuzden o yorumlara takilmayin.

Selam dolgulariniz ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…