Bence yüzde %50’si eridiSelam dolgulariniz ne durumda?
Ben ip askı yaptırcam yakında inşallahBende gecen hafta mezoterapi icin gittigimde çeneni ovallestirelim dedi doktor. Guzel bir cene yapti. Ama bana hic yakismadi. Cunku jawline cizgim duz. Cene uzayinca bulldog yanaklarim varmis gibi duruyor. 1 ml dolgu bile bu kadar degistiriyorsa alt hatti, fazlasini dusunemiyorum. Erittirecegim tekrar. Sarkik yanakli gibi resmen10 yas attirdi bana cene degisikligi. Çene asla ellenmemesi gerek bence asimetri disinda
Haber ver mutlaka. Nerene dusunuyosun ? Yanak ? Temporal ? Kime yaptiracaksin bellimin?Ben ip askı yaptırcam yakında inşallah
Ben 6 yildir yaptiriyorum hepsi de cok guzel oluyor. Endise etme bence. Ben ifademi bozmayacak sekilde istiyorum. Kaşlari cok az kaldiriyor. Goz altima yaptirmiyorum. Her zaman da memnunum. Keske daha uzun sure gitse 6-7 ayda geciyorYaa demeyin yaa. Bende bu ara cok coddi botoks düşünüyorum ama bu sekilde yorumlar cok okudum. Üzüldüm kendim icin. Yani yaptırmam da lazim.
Yanak canım doktor belli de şimdi söylemeyeyim yaptırayım beğenirsem yazarımHaber ver mutlaka. Nerene dusunuyosun ? Yanak ? Temporal ? Kime yaptiracaksin bellimin?
Surekli yaltiran birinden torum almak cok güzel. Cok tesekkur ederim. Bende sizin gibi istiyorum doğal olsun ve ifadeki bozmasın. Rica etsem nerede yaptirdiginizi yazarmisiniz?Ben 6 yildir yaptiriyorum hepsi de cok guzel oluyor. Endise etme bence. Ben ifademi bozmayacak sekilde istiyorum. Kaşlari cok az kaldiriyor. Goz altima yaptirmiyorum. Her zaman da memnunum. Keske daha uzun sure gitse 6-7 ayda geciyor
Nişantaşında benim doktorum, plastik cerrah. Sadece 2.hafta bitimi pik yapiyor botox, o goruntuyu sevmiyorum sonrasi daha guzel. Alnina istemezsen onu hareketli birakiyor. Kaslari cok kalkik istemiyosan ona gore yapio. Ama zaten cogu doktor talebine gore yapar. Hastalar cok yap diyor doktorlara. Onlarda yapiyordur. Ama her zaman sakin yaptirip, kontrolde ekletebilirsin. Alnim piril pieil parliyor cok seviyorum :)))Surekli yaltiran birinden torum almak cok güzel. Cok tesekkur ederim. Bende sizin gibi istiyorum doğal olsun ve ifadeki bozmasın. Rica etsem nerede yaptirdiginizi yazarmisiniz?
Pekinkim bu dr. :) Hastayı dinlemeyip kendi ayarlada dr. daha iyi degil mi? Nasil olabilecegini onceden ön gorebilir sanki.Nişantaşında benim doktorum, plastik cerrah. Sadece 2.hafta bitimi pik yapiyor botox, o goruntuyu sevmiyorum sonrasi daha guzel. Alnina istemezsen onu hareketli birakiyor. Kaslari cok kalkik istemiyosan ona gore yapio. Ama zaten cogu doktor talebine gore yapar. Hastalar cok yap diyor doktorlara. Onlarda yapiyordur. Ama her zaman sakin yaptirip, kontrolde ekletebilirsin. Alnim piril pieil parliyor cok seviyorum :)))
Cok teşekkür ederim.Canim aslinda ben hep bebek konularina giriyodum ama görünce yazayim dedim zamaninda annemde yapti cok kirisigi olan bir kadin kendisi ve dolgulari hic bir zaman sevmedi sonunda cok ünlü bir doktora gitti ip aski yaptirdi okadar aci cekti yüzü gözü mahf oldu ama asla biseye yaramadi ilk 3 ay güzeldi sonra yine yüzü cöktü şu dolgularda allahtan kalici degil masajlarla filan dagitmanin bir zarari yoksa dene bakalim arastirmadan yapma sakin masaj belkide uygun olmayabilir kan dolasimi yaptirir ondan
Kendi ayarlayan doktor istemezsin inan bana. Doktora gore guzel olan senin icin guzel olmayabilir. Arkadaslarim var israrla cok kalksin kaşım diyorlar. Bazi doktorlar yapiyor bazilari yapmiyor. Ben ifadem degismesin diyorum. Gayet soft bir botoxum oluyor. Tabii doktorum 6 yildir yapiyor bana. Ama arkadaslarimin kafasi “ islem yaptiriyorum belli olsun bari “ ben aksini dusunuyorumPekinkim bu dr. :) Hastayı dinlemeyip kendi ayarlada dr. daha iyi degil mi? Nasil olabilecegini onceden ön gorebilir sanki.
Reklam sanilir diye endise ediyorum isim verme konusunda. Mesaj hakkim varmi bakayim ozelden yazarim daha dogru olurBende ayni sizin gibi düşünüyorum. Benim de öyle arkadaslarim var, beton gibi dursun istiyorlar. Ben cok soft ve natürel istiyorum. Israrla sordum doktorunu söylemedin bana
valla çene güzel görünüyoBen de dudak dolgusu yaptırmıştım ve burun operasyonu ile birlikte tüm otanlama bozuldu o yüzden çeneye ihtiyaç duydum. Fotograf ekleyeceğim gün içerisinde ama mesele fotografta kötü görünmesi değil hatta fotografta iyi görünüyor. Mesele gözümün alışmaması da değil, aynadaki görüntüyü sevemedim, benim önerim çeneye 1 cc ekletin sonra 1 cc sonra yarım yarım gidin. Benim doktoruma ben önceki iilemden dolayı çok güveniyordum 3 cc dolguyu çene ucuma tek seferde verdi belki dokum tolere edemedi bilemiyorum. Gözaltına da 2 cc yaptı toplam (1-1) yandan çenem harika duruyor evet ama düs bakınca gercekten çığlık maskesine benziyorum. Kesinlikle abartmıyorum. Hiç yaptırmadan önce çok daha iyiydim. Bnce kendimizi olduğumuz gibi sevmeliyiz, bir daha hiç bir işlem yaptırmayı düşünmüyorum.
Bana da yazabilir misiniz doktorun adınjReklam sanilir diye endise ediyorum isim verme konusunda. Mesaj hakkim varmi bakayim ozelden yazarim daha dogru olur
Siz ne yaptirmak istiyorsunuz ?Bana da yazabilir misiniz doktorun adınj
Burun dolgusuSiz ne yaptirmak istiyorsunuz ?