- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
merhaba arkadaşlar bende iğneli epilasyon yaptırıyorum iğneli epilasyon uzun sürüyor fakat kesin çözüm ben 2011 de başladım 1 -1,5 yıl sürdü yüz bölgesi ama şimdi hiç çıkmıyor kılların cıkması hormonlara da bağlı sürekli kıl kökleri beslendiği için köklerin yanması uzun sürüyor.İze gelince bende hiç iz kalmadı 6 aya kadar izler tamamen yok oluyor.
Merhabalar, iz dediğiniz iğne izi mi yoksa kızarıklık falan iğnenin yaptığı reaksiyonlar mı?
Benim iki tane arkadasim gidip lekesiz bi sekilde tuylerinden kurtulmuslar o yuzden bende orayo tercih ettim bana cok uzak olmasina rağmen. Dakikasi 1.80 gul abla 20 yildir kendi yapiyomus elide baya hizli
benimki ilayda epislasyon hatayda :)izmirin neresinde sizin yeriniz ben 2 tane biliyorum aysel ve müge
birini tercih ettimden diğerlerini pek araştırmadım
benimki ilayda epislasyon hatayda :)
Bende bugun ikinci seansima gittim benim tum boyun ve yuzde dağınık calisiyo ve benimde bitmedi dogal olarak iki seans sonra anca bi tur olur diye düşünüyorum.2. seansıma gittim bu arada, çıktıkça gittiğim için azalma oranına da bakmadım hiç. 2 hafta oldu tüyler yavaş yavaş çıkmaya başladı, 2. seansımda boyunda daha bitmedi. memnunum, en azından görmüyorum kılları psikolojim bozulmuyo.
yazada giriyoruz, iyice belli oluyo kırmızı kırmızı, tam zamanında başlamışım iğneliye, eylül - ekime kadar toparlanır inşallah.
Bende bugun ikinci seansima gittim benim tum boyun ve yuzde dağınık calisiyo ve benimde bitmedi dogal olarak iki seans sonra anca bi tur olur diye düşünüyorum.
3. Seansima gittim dun 90 dakika surdu bu kez alin biyik ve cene hariç her yerine yapti ozellikle elmacik kemiklerime... bana temizlendi sadece cok ince tuyler kaldi... yuzum dun baya sis ve kirmiziydi bgn sislik gitmis hafif kirmizilik kalmis. Yalniz bende seanslardan sonra kabuklanma oluyo ayni yere birlilte gittigimiz arkadasimda olmuyo sanirim ciltten cilde degisiyo... Bi 10 gun ya da 15 gun gitmicem biraz dinlendiricem cunku baya bi kabuk olucak sanirim çalıştığım icinde zor oluyor...
Oncelikle tekrar gecmis olsun insallah tamamen kurtuluruz :) bende bi hafta ara vermsitim yabi 14 gun ara verip 15 . gun 4 . Seansima gittim bgn... Benim.yuzum cok.hassas agda ve lazerde krem kullanmadigimda hemen sivilce yapardi o zamanlar doktr fucicort krem.vermisti yillarca bunu kullandim ve sivilce olusumunu engelledi daha sonra lazere gittigim yer beklazon pomad onerdi o da iyi geldi fakat iclerinde kortizon oldigu icin kullanmayi cok istemedim bgn bactrobn pomad aldim seansa gitmeden once sonrada cok.az bi beklazonla bactrbnu karistrip surdum.. Umarim sivilce olmaz... Once size sorayim siz svilcw sorunu yasiyo musunuz ?3. Boyun seansıma gittim. Benim tüylerim ince ama çok yoğundu. %60'ından kurtuldum çok şükür.
Karın bölgeme yaptırdım 3 hafta önce. Tüm karın bölgesi istiyorum deneme amaçlı bi bölgeye başladım, %80'i yok. Oraya daha önce ağda yapmıştım 2 kez sadece. Ondan olabilir belki. Bu gidişle tüm vücut iğneliye başlıcam, pek hoşuma gitti. Koltuk altı ve göğüs ucuna gidiyorum zaten. Seans saymıyorum, yüze gittiğimde çıktıkça 2-3 tüy aldırıyorum. 30unda düğüne gidiceğim için 10 gün hafif çıkmamış olanlar çıksa bile elletmicem, kesicem artık makasla -ki düzelsin biraz cildim.
Şimdilik bu kadar.. :)
Oncelikle tekrar gecmis olsun insallah tamamen kurtuluruz :) bende bi hafta ara vermsitim yabi 14 gun ara verip 15 . gun 4 . Seansima gittim bgn... Benim.yuzum cok.hassas agda ve lazerde krem kullanmadigimda hemen sivilce yapardi o zamanlar doktr fucicort krem.vermisti yillarca bunu kullandim ve sivilce olusumunu engelledi daha sonra lazere gittigim yer beklazon pomad onerdi o da iyi geldi fakat iclerinde kortizon oldigu icin kullanmayi cok istemedim bgn bactrobn pomad aldim seansa gitmeden once sonrada cok.az bi beklazonla bactrbnu karistrip surdum.. Umarim sivilce olmaz... Once size sorayim siz svilcw sorunu yasiyo musunuz ?
Snrasinda gelelim seansa 136 dakika yanaklarima ve ceneme dogru olan kisimda calisildi ... Yanakalrim %98 bitti :) yani bi dahaki seansa yanakalr bi tur olacak insalalh bi daha gitmeme gerek kalmaz .. Gul abla boyun da bittiginde 3-4 ay sonra tek.tuk cikanlari toplatmaya gelirsin dedi ama bakalim.. Haftaya boynumdan devam.edicek cok aciyo boyun kismi nasil dayanicam bilmiyrmsizin kabuklar ne zaman dusuyo ? Benim en spn yaptirdigimda elmacik kemiklerimdekiler 4 gunde dokulu cok.hizliydi sasrdim.. Bende 13 haziranda arkadasimin nisanina gidecegim icin 30 mayista nisandan onceki son seansima gidicem:) geldikten sonra devam tabi..
aynı durumdayız aslında benmde moralim çok bozuk her hafta ağlıyorum yüzümdeki kızarıklılar e minik sivilceler yüzünden her hafta gittiğim için benimde yüzüm tam iyleşmiyo..4. seansa gitmeme rağmen yanaklar hala tam bitmdi.. beklozonu pomadı bana önceki gittiğim yerdeki kadın önermişti bende onu kullandım baya ..bence sıvılceyi engelliyor dün yüzüme beklozın e bactrbnu karıştırıpp sürdüm ben ..bugnde maecassol bactrbon beklazon ve hametan karıştırıp sürdüm ... iyleşme aşamasında da annemin izler için hazırladığı karışımı sürüyorum gecekten etkili içeriğini öğrenip sizede yazarım ama bildiğim kadryla madecassol bepanten e vitamini kaysı yağı vardı. bir de sarı kantorun yağını çok duydum yanık zlerini bile geçriyomuş ama orjinalı bulmk çok zorAzalmayı inanın fark etmiyorum çünkü beklemiyorum ben. Valla bunalıma girdim en son kıl-tüy yüzünden, şimdi iğneliye başlayınca görmemek için her hafta randevu alıyorum. :) yani iyileşme pek mümkün olmadı çünkü ara vermedim. Boynum iyi olurken, yanak kısmının üst bölgesine gittim fln, sürekli seanstaydım açıkçası. Kabuklar 4-5 günde dökülüyo ama ben sürekli olarak krem sürüyorum 2 saatte bir gibi. Boynuma 8 gün gitmemiştim bi keresine, kabuklar ve kızarıklıklar gitti fakat sivilce gibi ara ara şişlikler var onlar geçmedi, sivilcede diiller böyle hafif ufak şişlikler gibi. Fondotenle izler kapanır ama kabarıklıklar geçmiyo maalesef, düğüne geçmezlerse nasıl olucak bilmiyorum. Benimde çok hassas cildim, koltuk altım direk iz yapıyo mesela, çok ince bi cildim var. Gittiğim yerden önce başka bi yerde koltukaltıma deneme yaptırmıştım orda da oldu aynısı. Göbek iyileşti 3 hafta olucak nerdeyse ama kırmızı hep, göbek çok zor iyileşen bi yermiş.
Yüzüm için doktorada sordum hızlı iyileşmesi için beklazon önerdi, tüylenmeden korkuyodum ama ilk gün sabah akşam sonraki günde sadece sabah kullan yani her seanstan sonra 3 kez kullanırsan, az kullandığın için etkilemez hemde çok daha hızlı iyileşir dedi. Bactroban bende kullandım, yeni bitti hatta, fena diil ama ben cilt yenileyici içeriği olan bi krem arıyorum açıkçası, cildi daha kolay itileştirsin diye.
Gittiğim yerdeki bi bayanın yüz boyun ve alın bölgesi tek seansı 17 saat sürmüş, kendisiyle konuştum. Çok yoğunmuş tüyleri. 3 ay uzatıp kılların ana evrede olmasını sağlamış, ilk seansta %80 bitmiş, şimdi 2. Seansı 45 dakikaydı sadece. Tabi ben uzatamam mümkün diil :) bizim hatamız kışın başlamamamız, boğazlı giyer, atkı takar gizlerdik izleri, kabukları. :)
neyse en azından seneye kışın çok rahat olucaz inşallah. :)
aynı durumdayız aslında benmde moralim çok bozuk her hafta ağlıyorum yüzümdeki kızarıklılar e minik sivilceler yüzünden her hafta gittiğim için benimde yüzüm tam iyleşmiyo..4. seansa gitmeme rağmen yanaklar hala tam bitmdi.. beklozonu pomadı bana önceki gittiğim yerdeki kadın önermişti bende onu kullandım baya ..bence sıvılceyi engelliyor dün yüzüme beklozın e bactrbnu karıştırıpp sürdüm ben ..bugnde maecassol bactrbon beklazon ve hametan karıştırıp sürdüm ... iyleşme aşamasında da annemin izler için hazırladığı karışımı sürüyorum gecekten etkili içeriğini öğrenip sizede yazarım ama bildiğim kadryla madecassol bepanten e vitamini kaysı yağı vardı. bir de sarı kantorun yağını çok duydum yanık zlerini bile geçriyomuş ama orjinalı bulmk çok zor
nereye gidiyorsunuz acaba ?Insallah sizinde kisa surede biter benim tüm yuzume yapılacağı icin yapan kisi parca parca yapiyo yani 3-4 seansta ancak tum tuz ve boyun bolgem biter sanirim.. yuzumdeki kabuklar belli belirsiz , rahatsizlik verici degil ama boyun kısmı daha kizarik ve islem yapildigi belli zaten seans esnasinda da cok acimisti. Tek korkum kabuklar dustugunde iz kalip kalmayacagi . Gerci benim su an basladigim yere daha once iki arkadasim gidip izsiz bi şekilde tuylerinden kurtulmuslar ama yinede insan dusunuyo
istanbulda mı yaptırdınız iğneli epilasyonu?3. Boyun seansıma gittim. Benim tüylerim ince ama çok yoğundu. %60'ından kurtuldum çok şükür.
Karın bölgeme yaptırdım 3 hafta önce. Tüm karın bölgesi istiyorum deneme amaçlı bi bölgeye başladım, %80'i yok. Oraya daha önce ağda yapmıştım 2 kez sadece. Ondan olabilir belki. Bu gidişle tüm vücut iğneliye başlıcam, pek hoşuma gitti. Koltuk altı ve göğüs ucuna gidiyorum zaten. Seans saymıyorum, yüze gittiğimde çıktıkça 2-3 tüy aldırıyorum. 30unda düğüne gidiceğim için 10 gün hafif çıkmamış olanlar çıksa bile elletmicem, kesicem artık makasla -ki düzelsin biraz cildim.
Şimdilik bu kadar.. :)