- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- Konu Sahibi stereotyped
fiyaları nedir peki
benim ilk gittiğim yer 3 tl di. şimdi gittiğim yer 2.70 olması lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyaları nedir peki
Gittiğiniz yerler hangi şehirde acaba ?
istanbul anadolu yakasında
Merhabalar ben de göztepede oturuyorum ve dermist'e gidiyorum minibüs yolu üzerinde, iğnelinin dakikası 5 tl, çok pahalı siz memnun kalırsanız beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Meraba kızlar bende 3 gun once yuzume ve boynuma igneli epilasyon yaptirdim. Once lazere gitmistim olmayan yerlerden de kil cikmasina sebep oldu lazer o yuzden hic kimseye yuz kismi icin lazer tavsiye etmiyorum. Hem sağlığniz hem paranıza hem zamaniniza hemde piskoljinize yazik. Resmen hayal kirikligi oluyor. Iyi bir sey icin giderken daha da beteriyle karsilasiyorsunuz. Bende kendi durumumu anlatayim.c.tesi gunu yani ayin 25 inde ilk seansimi yaptrdim ancak benimde yuzumde ve boynumda cok oldugu icin ara ara yaptı uzmanim, mantkli olarak bi yer kel bi yer killi kalmadi. Epilasyondan sonra hemen beklazon ve fucicort kremleri surdum gece yatarken tekrarladm. Iki gun sonra kabuklandi ve bgn uucncu gunumu bitirmwk uzereyim kabuklar cok kucuk yarin dokulmeye baslar diye dusunuyrm cunku yer yer dokulmeler bile oluyo. Yalniz ben hic oynamiyrm kendisinin dokulmesini beklicem. Umarim kucuk de olsa iz kalmadan dokulur .c.tesi gunu tekrar gidicem kalanlar icin yine yapilacak... gelismleri paylasirim
Yüz bölgesine lazer yaptıran bayanların pişmanlıkları bu yönde oluyo zaten, bende diyorum kendime keşke daha önce başlasaydım iğneliye. Bazen forumda bakınırken lazer bölümüne giriyorum bir çok insanın yüze yaptırdığını ya da başlıcaklarını okuyorum, hemen iğneli sayfasına yönlendiriyorum onları. İğneli forumunda o kadar çok lazerden pişman olup iğneliye başlayan var ki, neden ilk bu sayfaları okumuyolar merak ediyorum açıkçası =) benim 2 seans oldu boyun bölgesinde, açıkçası her hafta nolur nolmaz diye randevu aldığım için çıktıkça alınıyo, bana lazerden daha rahat geldi. Çıkma süreside uzun oldu ve ilk seanstan sonra bile bazısı tüy şeklinde çıkmaya başladı. Hayırlı olsun sizede, umarım olumlu sonuç alırsınız.
Insallah sizinde kisa surede biter benim tüm yuzume yapılacağı icin yapan kisi parca parca yapiyo yani 3-4 seansta ancak tum tuz ve boyun bolgem biter sanirim.. yuzumdeki kabuklar belli belirsiz , rahatsizlik verici degil ama boyun kısmı daha kizarik ve islem yapildigi belli zaten seans esnasinda da cok acimisti. Tek korkum kabuklar dustugunde iz kalip kalmayacagi . Gerci benim su an basladigim yere daha once iki arkadasim gidip izsiz bi şekilde tuylerinden kurtulmuslar ama yinede insan dusunuyo
bende de öyle, 2. seans boyuna gittim dün yarısı yapıldı, diğer yarısı yarına. yanak üstleri ve boyuna gidiyorum şimdilik. bıyık ve yüzün alt kısımları, favoriler sonra. Nişanlandım, sürekli evlerine girip çıktığım için, bi anda tüm yüz yaptırmıyorum. boyun bitince yukarı doğru çıkıcam. Kızım noldu yüzüne gibi sorularla karşılaşmiyim sonra =D
ben bi çok kişinin iz yüzünden tereddütlerini okudum ama biride çıkıp yazmamışki bende iz kaldı diye. herkes korkuyo ama kimsede öyle bi iz yok, bazısı bende oldu ama geçiyo onlar demiş, sanırım bakmaklada alakalı, bu yüzden kremleri düzenleri kullanmak lazım diye düşünüyorum.
Darisi basimiza :)Siz nerde yaptirmistiniz ve hangi kremleri nasil kullanmistinizmerhaba arkadaşlar bende iğneli epilasyon yaptırıyorum iğneli epilasyon uzun sürüyor fakat kesin çözüm ben 2011 de başladım 1 -1,5 yıl sürdü yüz bölgesi ama şimdi hiç çıkmıyor kılların cıkması hormonlara da bağlı sürekli kıl kökleri beslendiği için köklerin yanması uzun sürüyor.İze gelince bende hiç iz kalmadı 6 aya kadar izler tamamen yok oluyor.
Darisi basimiza :)Siz nerde yaptirmistiniz ve hangi kremleri nasil kullanmistiniz
Bende sivilce oluyodu yuzumu sirle aldirirken ve lazerden sonra o yuzden kullaniyrm malesef bende izmirde, ilayda epilasyona basladim gül abla cok sicak kanli cok iyi bi insan... Cok da motive edici konusuyor. Siz nerde yaptrdiniz :)amin inşallah :) ben izmirde yaptırdım krem falan kullanmadım ben çünkü krem yaraları besliyor ve geçmesini geciktiriyor epilasyondan cıkıtgım gibi herhangi bir sey sürmüyorum 3.günde kuruyorlar ve 2 haftaya kalmaz yaralar geçiyor
Benim iki tane arkadasim gidip lekesiz bi sekilde tuylerinden kurtulmuslar o yuzden bende orayo tercih ettim bana cok uzak olmasina rağmen. Dakikasi 1.80 gul abla 20 yildir kendi yapiyomus elide baya hizlianladım herkesin cilt yapısına göre farklılık gösterir kimi insanların yaraları gec iyileşir kimilerinin cabuk ben duymadım orayı hiç tek bir epilasyoncuya gittim karşıyakada dkası şimdi 3 tl sizin nekdar.?
Siz aysel e gittiniz sanirimanladım herkesin cilt yapısına göre farklılık gösterir kimi insanların yaraları gec iyileşir kimilerinin cabuk ben duymadım orayı hiç tek bir epilasyoncuya gittim karşıyakada dkası şimdi 3 tl sizin nekdar.?
Hayirli olsun bu arada nişan doneminde daha da zor ama evlenmeden biter diye dusunuyrm okuduklarim ve gittigim yerdeki bayanin soylediklerini goz onune alarak :) demkki bizim ayni sekilde yapiliyo uygulama cok fazla tuy oldugu icin birden hepsine mudahele imkansiz tabi :/
Siz hangi kremleri nasil kullaniyorsunuz. Ben beklazon ve fucicort kremleri kullandim sivilcw olmamaso acisindan az oncede dermatolga gittim ve madecassol krem yazdı. Onu da kkullanicam zaten okudugim kadariyla epilasyona gidenler ondan kullanıyormus