Lazer Epilasyon yüz bölgesinı lazer epilasyonla bitirmeyi başaran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüz bölgesini lazer epilasyonla bıtırmeyı başaran var mı arkadaşlar 2 seneyı aşkın bir süredir lazer epil. yaptırıyorum yuzume 16 seans oldu bıktım artık

Evet ,benim demeyi çok isterdim ama maalesef.

Erkek tipi tüylenme vardı yüzümde , önce Alexandrite sonra Nd yag la devam eden yaklaşık 2,5 senelik zaman dilimi sonunda yaklaşık 10 gün önce iğneli epilasyona başladım.İlk lazere başlayıp belirli senas sonrası o makinanın bana artık uygun olmadığını anlamıştım ama başka hangi laser diye arayıştaydım, sonra Nd yag la devam ettim .Yüz bölgesi en kötü bölge bence sonuç olanları tebrik etmek lazım .Ben alamadım lazerde , alamadım derken (esmerim ve kıllarımda çoğunlukla siyahtı) gönlümden geçen sonucu. hiçbirzaman bebek gibi bir cilt olmayacağını biliyordum benim için .Tüyler inceldi, belirli bölgelerde (kaş arası-bıyık -çene) büyük değişme var ama hala tüyler ince ve uzun ve hala erkek tipi tüyler devam .yani alexin görmeyeci ,belki birazdaha inceltmek istenirse Nd yag la devam edilecek ama asla bitmeyecek tüyler.Aslında bundan yıllar evvel tüylerden kurtulmak için araştırma yaparken doktor bey bana iğneli epilasyon kesin çözüm demişti ama zaman benim başlama zamanım değildi maalesef.Yıllar sonra lazerden gına gelincede iğneli arayışları başlamış ama cesaret edememiştim.Son zamanlarda lazer benim için kozmetik amaçlı sonu olmayan eylem haline gelmişti , seansa gir, temizlen , çık,belirli dönem rahatça dolaş.Sonra tekrar kürkçü dükkanına.Zaman bu zamanmış demek ; yaklaşık 10 gün evvel aslında nd yag seansım için gitmiştim ama ,olamadı, kısmet, iğneli epilasyona bismillah deyip başladık :) Biliyorum bundanda kısa bir sürede sonuç alınmayacak ama biliyorum ve diliyorumki artık bitecek. Kazasız belasız inşallah.Hayırlısıyla güzel sonucu sizlerle buradan paylaşırım inşallah. Ogün benim bayramım olacak :)

Sevgiler.

Ben komple gidyorum. ama yüz yaptırmıyorum. Yüze annem gidiyor. Hiç böyle bir sonuç alacağımızı tahmin etmemiştik yüzde, Herkes diyordu esmersin gec biter. yada bitmez boşa uğraşma vs... ama annemin yüzüde gercekten çok fenaydı. Hep cımbızla aldı bu yaşına kadar düşünün artık sakal olmuştu. öpreken diken gibi batardı. Neyse ki anneciğim bu derdinden kurtuldu. Yaklaşık 8-9 seans oldu % 90 bir azalma var. Bu kadarına şükür ediyoruz. Ama daha gidecek tabi iyice bitene kadar.

Sanırım gittiğimiz merkezle alakalı, çok araştırdık. Sonra yakınımız olan biri önerdi burayı. İyikide götürmüşüm annemi
:lepi:

yüz bölgesinın gidilen mekanla alakası yok tüyler paket bölgesindekı gibi kalın ve siyah olmadığından dolayı bitmiyo

yüz bölgesinın gidilen mekanla alakası yok tüyler paket bölgesindekı gibi kalın ve siyah olmadığından dolayı bitmiyo

Dikkat edersen yüzden sonuç alamayıp memnun kalmayan insanlar var. Gittiğin mekanla alakası şöyle var cnm. Seans sayısını uzatıp daha pahalıya lazere gidenler var. Olmadı, ha bitti ha azaldı.. bukadar dayandım yarıda bırakmak olmaz diyenler var. Benim demek istediğim işte bu, güven çok önemli, müşteri memnuniyetinden çok işin maddi kısmına bakan yerlerden bahsediyorum. Benim böyle bir kaygımın olmadığını içimizin rahat olduğunu vurgulamak istedim.

Annem çok esmerdir. Yüzüde baya koyu renk ama işte kılları sert ve siyahtı. Bundan iyi sonuçta almış olabiliriz. Kılın yapısı çok önemli, zayıf yada rengi açıksa gec sonuç alınır. E tabi hormonlarda bir bozukluk varsa bilemem. Tamamen kişin kendi yapısıyla ilgili birşey..
kaydirigubbakcemile3

hayır canım tüyler reksız ve inceyse geç sonuç alınır dıye bışey yok hiç sonuç alınmıyo. tüylerin ince ve renksızse yada rengi koyu ama tüy inceyse hiç bu işe bulaşmayacaksın denedım ve gördüm okadar çok araştırma yapdımkı keşke bu araştırmaları lazere başlamadan önce yapsaydım 3 senedir araştırıyorum. ha tabı şöle bişey de var parasal olarak bakanlarda var

lazere nd yaga yeni başlayacak biri olarak sonra da yorumlar yapacağım.karınca yağını epi.sonrası öneriyorlar.uygulama sonrası 1 gün yıkamamak şartıyla. epilasyon sonrası temizleme yağı kullanmayın kökleri daha çok besliyor.epi öncesi duş alın ve 12 saat su deymese daha iyi diye biliyorum.limon sürmek çok iyimiş köklere yakma etkisiyle bir kaç seans sonrası etkisi bariz belli oluyormuş,yeni başladım bakalım...

lazer sonrası bepanten bebek yağı kullanılmamalı ayrıca,tüyleri besliyormuş.

Ben karınca yum. yağını dudak üstüme sürdüm 2 seans yani 2 kez aldıktan sonra 4 gün boyunca, sonra lazer epilasyona başlamak zorunda kaldım :sinifsinif: sürdüğüm yerlerde kalınlaşma oldu. Bi de hakikisi olsun diye yok bandrolüne yok kapağına yok dibine baktım şişenin:bbo: ama bende ters tepti malesef. Nd lazer yaptırıyorum şimdi, 2. seansımı yaptırdım geçen hafta. Çenemde dudağıma göre daha çok işe yaradı şimdiden. Tek zorluğu tüylerin epilasyona gitmeden hepsi çıksın diye beklemek. Gittikten sonra 1 hafta biraz uzuyolar sonra dökülüyolar. ışte o süreç kötü 2 hafta rezil gibi dolaşıyosunuz. Önce çıkanları tırnak makasıyla kısaltıyorum ama kötü oluyo yinede.

Alexandrite lazerin yüzdeki ince tüyleri tetikleme yan etkisi var yüzünüz için alex yaptırmayın arkadaşlar paranıza zamanınıza yazık olduğu gibi bir de daha kötüye gitmesii çok muhtemel.Burda daha da arttı diyen arkadaşlarında yaptırdığı büyük ihtimalle hep alex dir....

yüz için alexsander ve ıpl olmaz diot olur anca lahıt sheer lazer adını doğru yazmışımdır inşallah

yüzüme diyot,vücüdüma alex ile lazer yaptırıyorum..vucuttan baya memnunum ama yüz çok sinir etti beniii 1 senedir yüz için gidiyorummm sadece çenemdeki sert kıllar inceldii favori kısımlarımsa biras inceldi biras arttıı deişik bşy ama benim daha 1 sene kesin gitmem lasım yüz için..vücüttada her bölge 4-5 seasnta biterrrr..

Merhabalar, Bu arada bende aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 4 yıldır bende tüm yüzüme gidiyorum. Ama görmeniz lazımdı halimi iğneli epilasyon vardı ilk önceleri onunla başladı maceram . Yüzüm çarşamba pazarından beterdi . Cımbızla yatar olmuştum. Çenealtı kıllarım okadar fena idi psikolojimi bozup biara hergün sir ağda yapıyordum . Tabi perişan bir surat. Hatta bikere arkadaşlara gitmiştik, arkadaşın eşi yeni traş olmuş ve benim kıllar hoşgeldin - güle güle öpmesine adamın suratına batmış ,eşine sölemiş tabi oda bana (( ne felaketti . Dediğim gibi 4 yıldır Allaha şükür bariz azalma var. Tabi belki tembel olan ben düzenli gitsedim bitecekti. Ama zaten görüştüğüm gittiğim yer sadece yüz bölgesi için %100 garanti vermiyor. Ama 3 ayda bir bile beni idare ediyor. Harika birşey mümkün olsa tüm vucuduma gidicem inşallah.

merhaba arkadaslar bugün tüm yüzüme lazer yaptırdım.favori ve çene kısmı oldukça sert olduğu için alexle yaptılar,incelince ndyağ la devam edeceklermiş.soğutucusu olmasına karşın canım baya yandı acıkçası.15mm-14 jcm le yapmıslar.doktorum hanım sorum size, acaba bu yaptıkları miktar iyimi yoksa yetersiz mi?kıllarım baya sakal gibiydi çünkü.bir sorum daha olacak, lazerden sonra tüylerin 10 gün içinde dökülmesi gerektiğini öğrendim burdan ama ben lazer yaptırınca bütün tüyler döküldü,bu lazer çeşidinde öyle oluyormuş,böyle söylediler orada.bu normal mi?

4 yıl oldukca uzun bir zaman şu an ne durumdasınız ince tüylerinde kalınlaşacağı söyleniyor sizde öyle olmadımı ve iğneli epilasyondan neden fayda görmediniz açarmısınız biraz

ben birbuçuk yıl oldu diode lazer yaptırıyorum tamm azaldı ama bitmiyo işte bitmiyoooo.bende usandım bıktım ya

benımde 25 falan oldu seans sayım ve bende ağlıorum bazen hala göze çarpacak derecede siyahlar var lütfen çağre bulduysan banada bi yol göster.

yaklaşık 25 seans oldu benimde 2 yılı aşkındır yaptırıorum ıpl cihazla en son gittiğimde sinirlerim boşaldı ve ağladım dıot yaptılar 1 hafta oldu hala en ufak bir dökülme olmadı üstelik daha sert gibi gelio şimdi bana kıllar.kolaltımıda ıplle yaptırdım o bittim ama yüzden sonuç alamıorum sanki bi de buraya güveniuorum.bi kaç atkadaşımın yüzünü falan yaktılar ondan cesaret edemiorum.yüzünde fayda gören memnun olan varsa ankarada olanlardan lütfen cevap verin.zira çıldırmak üzereyim

canım meraba forumları okudum bende 2 yıldır lazer yaptırıorum yüzüme ve pek faydasını göremedim.annemi götürdüm o çok memnun demişsin bana mümkünse o yerin adresini telefonunu verirmisin?inan bu aralar psikolojimi çok bozdu evden çıkma isteğim yok oturup ağlıorum hatta ölsem daha ii falan demeye başladım :) durumu düşün artık.umutla cevabını bekliorum özelden yazmaya çalıştım malum kural çıktı :)özelden yazarmısın en kısa zaman da umutla cevabını bekliorum

Yetiştim cnm :lepi: yazdım bakarsın özeline..
Neden oturup ağlıyorsun. çaresiz değil ki bu dert
Sadece sen zaman kaybetmişsin. bak nasıl rahatlayacaks
ın..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…