- 20 Ocak 2010
- 29
- 0
- 86
yüz bölgesini lazer epilasyonla bıtırmeyı başaran var mı arkadaşlar 2 seneyı aşkın bir süredir lazer epil. yaptırıyorum yuzume 16 seans oldu bıktım artık
yüz bölgesinın gidilen mekanla alakası yok tüyler paket bölgesindekı gibi kalın ve siyah olmadığından dolayı bitmiyo
Merhabalar, Bu arada bende aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 4 yıldır bende tüm yüzüme gidiyorum. Ama görmeniz lazımdı halimi iğneli epilasyon vardı ilk önceleri onunla başladı maceram . Yüzüm çarşamba pazarından beterdi . Cımbızla yatar olmuştum. Çenealtı kıllarım okadar fena idi psikolojimi bozup biara hergün sir ağda yapıyordum . Tabi perişan bir surat. Hatta bikere arkadaşlara gitmiştik, arkadaşın eşi yeni traş olmuş ve benim kıllar hoşgeldin - güle güle öpmesine adamın suratına batmış ,eşine sölemiş tabi oda bana(( ne felaketti . Dediğim gibi 4 yıldır Allaha şükür bariz azalma var. Tabi belki tembel olan ben düzenli gitsedim bitecekti. Ama zaten görüştüğüm gittiğim yer sadece yüz bölgesi için %100 garanti vermiyor. Ama 3 ayda bir bile beni idare ediyor. Harika birşey mümkün olsa tüm vucuduma gidicem inşallah.
Ben komple gidyorum. ama yüz yaptırmıyorum. Yüze annem gidiyor. Hiç böyle bir sonuç alacağımızı tahmin etmemiştik yüzde, Herkes diyordu esmersin gec biter. yada bitmez boşa uğraşma vs... ama annemin yüzüde gercekten çok fenaydı. Hep cımbızla aldı bu yaşına kadar düşünün artık sakal olmuştu. öpreken diken gibi batardı. Neyse ki anneciğim bu derdinden kurtuldu. Yaklaşık 8-9 seans oldu % 90 bir azalma var. Bu kadarına şükür ediyoruz. Ama daha gidecek tabi iyice bitene kadar.
Sanırım gittiğimiz merkezle alakalı, çok araştırdık. Sonra yakınımız olan biri önerdi burayı. İyikide götürmüşüm annemi:lepi:
canım meraba forumları okudum bende 2 yıldır lazer yaptırıorum yüzüme ve pek faydasını göremedim.annemi götürdüm o çok memnun demişsin bana mümkünse o yerin adresini telefonunu verirmisin?inan bu aralar psikolojimi çok bozdu evden çıkma isteğim yok oturup ağlıorum hatta ölsem daha ii falan demeye başladım :) durumu düşün artık.umutla cevabını bekliorum özelden yazmaya çalıştım malum kural çıktı :)özelden yazarmısın en kısa zaman da umutla cevabını bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?