- 20 Ocak 2010
- 29
- 0
- 86
yüz bölgesini lazer epilasyonla bıtırmeyı başaran var mı arkadaşlar 2 seneyı aşkın bir süredir lazer epil. yaptırıyorum yuzume 16 seans oldu bıktım artık
Evet ,benim demeyi çok isterdim ama maalesef.
Erkek tipi tüylenme vardı yüzümde , önce Alexandrite sonra Nd yag la devam eden yaklaşık 2,5 senelik zaman dilimi sonunda yaklaşık 10 gün önce iğneli epilasyona başladım.İlk lazere başlayıp belirli senas sonrası o makinanın bana artık uygun olmadığını anlamıştım ama başka hangi laser diye arayıştaydım, sonra Nd yag la devam ettim .Yüz bölgesi en kötü bölge bence sonuç olanları tebrik etmek lazım .Ben alamadım lazerde , alamadım derken (esmerim ve kıllarımda çoğunlukla siyahtı) gönlümden geçen sonucu. hiçbirzaman bebek gibi bir cilt olmayacağını biliyordum benim için .Tüyler inceldi, belirli bölgelerde (kaş arası-bıyık -çene) büyük değişme var ama hala tüyler ince ve uzun ve hala erkek tipi tüyler devam .yani alexin görmeyeci ,belki birazdaha inceltmek istenirse Nd yag la devam edilecek ama asla bitmeyecek tüyler.Aslında bundan yıllar evvel tüylerden kurtulmak için araştırma yaparken doktor bey bana iğneli epilasyon kesin çözüm demişti ama zaman benim başlama zamanım değildi maalesef.Yıllar sonra lazerden gına gelincede iğneli arayışları başlamış ama cesaret edememiştim.Son zamanlarda lazer benim için kozmetik amaçlı sonu olmayan eylem haline gelmişti , seansa gir, temizlen , çık,belirli dönem rahatça dolaş.Sonra tekrar kürkçü dükkanına.Zaman bu zamanmış demek ; yaklaşık 10 gün evvel aslında nd yag seansım için gitmiştim ama ,olamadı, kısmet, iğneli epilasyona bismillah deyip başladık :) Biliyorum bundanda kısa bir sürede sonuç alınmayacak ama biliyorum ve diliyorumki artık bitecek. Kazasız belasız inşallah.Hayırlısıyla güzel sonucu sizlerle buradan paylaşırım inşallah. Ogün benim bayramım olacak :)
Sevgiler.