Lazer Epilasyon yüz bölgesinı lazer epilasyonla bitirmeyi başaran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu konuda tek bi olumlu mesaj yok =( ne kadar kötü yaw...
ıyice daraldım, lazaer epilasyonu okuyunca...
Aynı dertten ben de muzdaribim ve kaç yıldır doktorlarla uğraşıyorum sırf bu yüzden...
Herhangi bi sorunum bulunmadı tüylenmem için, ne hormanlarda ne de başka şeyde..
Herşeyim gayet normal... Cilt doktorum 'diane 35'i önerdi...
Onu kullanabilirsin aynı zamanda lazer yaptırabilirsin dedi...
Ama olan teereddütlerim bu konuları okuduktan sonra daha da arttı...
Kılsız, tüysüz olmak vardı ne güzel

benim 7-8 seans oldu çoğunu diodla az kısmını alexandrite ile yaptırdım, seans aralıklarım uzun olmasına rağmen çok fayda gördüm, bence diod olması ve yapan kişi çok önemlikaydirigubbakcemile2

arkadaslar ben pazartesi dudak ustu icin baslicam..ama cok olumlu dusunuyorum bitecegi konusunda..benim yuzum tam lazerlik beyaz tenli ve siyah kalın bıyıklıyım resmen guzelligimi kapatıyor ya cok sorun oluyor cımbızla gezen bir tiptim insallah cımbızı atıcam gelismeleri yazarım bir basliyim daaaaaa

hadi bakalım ben başladım bıyık ve çeneye..
uzman 15 gün sonra dökülür demişti ve benim bi haftadan sonra dökülmeye başladı...
2. haftasında nasıl olcak bakalım...
hele bi bölgede hiç yok şu an.. kullandıkları alette diod...
2. seanstan sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum nasıl olcak diye..

ben de bugun ilk seansıma gittim bıyıklar cayır cayır yandı valla ama acıdı diyebilirim gozumden yas geldi boyle bir acı olacagını tahmin etmiyodum sinek ısırıgı gibi diye duymustum oyle olsa daha ne isterim resmen orayı igneyle cat diye zımbalıyo gibiydi ve beraberinde yanma hissi tabiki ama guzelik icin katlanabilirim bıyıklar top top oldu suan yandıgından komedi ya maymuna dondum resmen :) ayrıca seanslar arasında kokunden alamayacagım icin u onumuzdeki 1 ay benim icin zor gececek allahtan calısmıyorum insan icine cıkacak gibi degilim

kizlar gecen ay cene bolgeme ilk seans uygulandi yarin yine randevum var ama,bu bir ay icinde hic kil cikmadi cenemde yanlizca birkac tane beyaz kil vardi onlar cikiyor,yaptirdigim lazer beyaz killara tesir etmiyormus ama ben yinede cok memnunum herhalde 4 seansta bu is biter,,bana yapilan lazer aletinin kucuk agzi vardi ve kirmizi isik cikartiyordu killarin kokune tesir ediyormus azicik aciyor ama deger dogrusu:içelim:

Son düzenleme:

ayni durumdayim, ya da -daydim. Uc seans gittim ve cooook memnunum.. Cimbizi aylardir elime almadim ki senin gibi her yere onla giderdim. Bir dorduncuye gidecegim, bitecek gibi. Tabii ben coook uzun ara verdim ve aralarda hic ama hic kokunden kil almadim.

Bilseydim lazerin boyle oldugunu beklemezdim yillardir. Ignelide de aci cekmezdim (yillar once gitmistim de hic ise yaramamisti, saatlerce bir de)...

turkbayragikızlar bende 2.5 yıldır lazere gidiyorum benim baya bi vardı yüzüm beyaz ve sakallarım vardı resmen ama ince uzun ve siyahtı şimdi 4 ayda gidiyorum ve yakından bakılırsa görünüyor ve öncekinin çeyreği bile değil artık çok mutluyum eğer ki yaptırma şansınız varsa hemen yaptırın o sıkıntı çektiğim günler aklıma gelince neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızıyorum kaş ortası tamamen bitti bıyıklar desen çok az bir miktar kaldı yani baya bi gelişme kaydettim ben herkese öneririmturkbayragi

arkadaslar su an ilk seansımın uzerinden 5 gun gecti ve 10 15 gun icinde dokulecek olan kıllar hepsi olmasada patır patır hergun dokuldugunu goruyorum :) oleyy yani daha dogrusu en kalın olanlar dokuldu simdi dokununca batmıyor ince olanlar duruyor onlar da gidecek insallah sabır sabır :)

Bu arada, benim ilk seansim uzerinden neredeyse 1 yil gecmis ve bu bir yilda sadece 3 defa yaptirdim, kurtuldum gibi bir sey, cok ince ve dogal cikiyor, belli bile degil su an. lazer idi

Öncelikle iyi geceler herkese.Kıllar dökülüyor demişsiniz ya o kıllar dökülünce bir daha çıkımıyor mu? yoksa her seanstan sonra dökülüp çıkıyor mu?Ve bunu yapan aletin adı ne? Bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum.Tekrar iyi geceler...

kızlar bende favori bölgeme yaptırmak istiyorum ama sormak istediğim birşey var yüzünüzü jiletlemi alıolar seanslardan önce kıllar daha güçşü ve siyah olsun die cılız olunca makina görmüyormuş merak ettim böylemi oluyor die

tüylerin inceyse kalınlaır ve dagılı ama zaten tüylerin kalın ve saıYAHSA DAHA FAZLA SıYAHLAŞMAZDA KALINLAŞMAZDA

merhaba arkadaşlar ben lazer maduruyum. izmirde lazer epilasyon yapan bi yerde tüm yüzüme yaptırdım. tüy olmayan yerlerde bile tüy çıkardı (artık yüzüme sir yaptırmak zorunda kalıyorum) ve feci sekilde sivilce, yüzüm berbat oldu.ergenlik dönemimde bile bu şekilde sivilce çıkmamıştı. ayrıyetten bu sivilceler çok acıyor normal sivilce gibi değil. boğazımda hiç tüy yoktu şimdi onları da almak zorunda kalıyorum. yani kesinlikle tavsiye etmiyorum... yaptırmayın bence. şimdi lavanta kürü ile sivilcelerimi gidermeye çalışıyorum. ama regl dönemlerimde yine azıyorlar.. tüyleri de tüy sarartıcıyla sarartıyorum.

Ben de 1,5- 2 sene kadar diane-35 kullandım... kullandığım dönem iyiydi ama bıkarınca yine arttılar. lasere de gittim epey bi seans... siyah olanlar epey azaldı ama yayılma çok oldu. çene altında sadece belli bir yerde çıkıyordu şimdi heryerde tamamen sakal gibi çıkıyor. hamile kaldığım için yarım bırakmıştım ama tekrar devam edecem mecburen. böyle elimde cımbızla dolaşmaktan bıktım. elim de sürekli çene altında kıl arıyorum. çok sinir bozucu...

off yaa bende bıyık bölgesine yaptırmak istiyorum batıklarım var çıkarmaktan yara olacak nerdeyse ama yorumların çoğu olumsuz naapsam ki.?hazır kış gelmişken başlayayım diyorum ama...ya çoğalırsa

Bıyık bölgenizdeki kılların çoğu sert ve siyahsa bence lazer yaptırabilirsiniz, açık renkli kıllarsa iğneli yaptırın derim. bilmiyorumkismile

benim 8+6 seans oldu hala bitmedi
kalanlar lazerin görmeyecekleriymiş

Ama eski halini düşününce ,şükür diyorum

Bıyık bölgesi tüyler sarı değilse çoğalma yapmaz. Zaten batıklarınız varsa kıllar siyahtır die düşünüyorum Uygun bir lazerle başlarsanız ve doğru tedavi ile artma yayılma olmaması lazım.

bende 2 senedir gittim ama değişmedi bana dahada coğaldı gibi geliyo ama ineliye gittim 1 senede bitti ya bence lazer daha coğaltıyor igneliye gidin bıde bioder kesin kullanın duzenlı yararını görceksınız 2 yada 3 ayda benden söylemesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…