• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüz bölgesinı lazer epilasyonla bitirmeyi başaran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Janselii epilasyon icin gittigin yerin adini banada yollarmisin?

Tesekkur ederim :1rolleyes:

Yetiştim cnm :lepi: yazdım bakarsın özeline..
Neden oturup ağlıyorsun. çaresiz değil ki bu dert
Sadece sen zaman kaybetmişsin. bak nasıl rahatlayacaks
ın..vereliniortak

bende 12 seans biyere gittim,8 seans baska bıyerde devam ettim ama kurtulamadım
hormon bozuklugu deıler muayena oldum ama hiçbir sorunum yok..
sean uygulayanların dedıklerı vaad ettikleri hersey yalan

bak benım çenem yanağım tamamem bitti,2002 falan başladım,öle çok itmedim,yaklaşık 50 yıldır 3-4 kez yaptırdım,çok sertti,bitti,ama gıdımım altına doğru olan ayvalar beslendı,ve irileşti,ama yava şeklinde,ve bana iğneli yaptır dediler,yanağım hemen bitti,çenemde öle sayılır ki çok kıllı biriyim ben

Bende bugun aradım bılgı ve fıyat aldım yuz ıcın 8-10 seansta bitiyor seans basınada 100 tl alıyorlarmıs ama okuduklarımda hıc ıc acıcı deıl 2 yıl 4 yıldan bahsedıyorlar.Neyse gelişmeleri yazarım....

kizlar yuz bolgenize kesinlikle alexandrite lazer yaptirmayin ben 10 seanstir gidiyorum tuylerim dahada fazlalasti ve tahristen yuzumde sivilceler cikti bisuru simdi onlarla basetmeye calisiyorumm:(

Arkadaşlar yüzünüze ve sarı tüylerinizin olduğu bölgelere lütfen lazer epilayon yaptırmayın. İğneli sonuç veriyor. Lazere 7 8 seans gittim. Tüylerim daha da arttı. İğneliye 6 ay gittim. Bitmek üzere şuan.

arkadaslar ben 1 senede yuzumdeki tuylerden kurtuldum suan cımbızsız geziyorum.. iyiki de yaptırmısım diyorum:9:

merhaba arkadaşlar ben lazer maduruyum. izmirde lazer epilasyon yapan bi yerde tüm yüzüme yaptırdım. tüy olmayan yerlerde bile tüy çıkardı (artık yüzüme sir yaptırmak zorunda kalıyorum) ve feci sekilde sivilce, yüzüm berbat oldu.ergenlik dönemimde bile bu şekilde sivilce çıkmamıştı. ayrıyetten bu sivilceler çok acıyor normal sivilce gibi değil. boğazımda hiç tüy yoktu şimdi onları da almak zorunda kalıyorum. yani kesinlikle tavsiye etmiyorum... yaptırmayın bence. şimdi lavanta kürü ile sivilcelerimi gidermeye çalışıyorum. ama regl dönemlerimde yine azıyorlar.. :KK43: tüyleri de tüy sarartıcıyla sarartıyorum.
Şuan yüzünüz ne durumda bir çözüm buldunuz mu

Evet ,benim demeyi çok isterdim ama maalesef.

Erkek tipi tüylenme vardı yüzümde , önce Alexandrite sonra Nd yag la devam eden yaklaşık 2,5 senelik zaman dilimi sonunda yaklaşık 10 gün önce iğneli epilasyona başladım.İlk lazere başlayıp belirli senas sonrası o makinanın bana artık uygun olmadığını anlamıştım ama başka hangi laser diye arayıştaydım, sonra Nd yag la devam ettim .Yüz bölgesi en kötü bölge bence sonuç olanları tebrik etmek lazım .Ben alamadım lazerde , alamadım derken (esmerim ve kıllarımda çoğunlukla siyahtı) gönlümden geçen sonucu. hiçbirzaman bebek gibi bir cilt olmayacağını biliyordum benim için .Tüyler inceldi, belirli bölgelerde (kaş arası-bıyık -çene) büyük değişme var ama hala tüyler ince ve uzun ve hala erkek tipi tüyler devam .yani alexin görmeyeci ,belki birazdaha inceltmek istenirse Nd yag la devam edilecek ama asla bitmeyecek tüyler.Aslında bundan yıllar evvel tüylerden kurtulmak için araştırma yaparken doktor bey bana iğneli epilasyon kesin çözüm demişti ama zaman benim başlama zamanım değildi maalesef.Yıllar sonra lazerden gına gelincede iğneli arayışları başlamış ama cesaret edememiştim.Son zamanlarda lazer benim için kozmetik amaçlı sonu olmayan eylem haline gelmişti , seansa gir, temizlen , çık,belirli dönem rahatça dolaş.Sonra tekrar kürkçü dükkanına.Zaman bu zamanmış demek ; yaklaşık 10 gün evvel aslında nd yag seansım için gitmiştim ama ,olamadı, kısmet, iğneli epilasyona bismillah deyip başladık :) Biliyorum bundanda kısa bir sürede sonuç alınmayacak ama biliyorum ve diliyorumki artık bitecek. Kazasız belasız inşallah.Hayırlısıyla güzel sonucu sizlerle buradan paylaşırım inşallah. Ogün benim bayramım olacak :)

Sevgiler.
Sonuç ne oldu peki iğneli işe yaradı mi

yüzüme diyot,vücüdüma alex ile lazer yaptırıyorum..vucuttan baya memnunum ama yüz çok sinir etti beniii 1 senedir yüz için gidiyorummm sadece çenemdeki sert kıllar inceldii favori kısımlarımsa biras inceldi biras arttıı deişik bşy ama benim daha 1 sene kesin gitmem lasım yüz için..vücüttada her bölge 4-5 seasnta biterrrr..
Yüzünüz bitti mi acaba diyotu öneriyor musunuz

yüz bölgesine diode, alex. yaptırmış birisi olarak ikisini de kesinlikle tavsiye etmiyorum. tüyleriniz geniş bi bölgeye yayılıyor. sevabına yazıyorum ben de:) sakın yüzünüze lazer değdirmeyin, direkt iğneliye başlayın. ben iğneli epilasyona başladım bu sene, memnunum şimdilik. acı konusu da şöyle; lazer de çok canımı acıtıyordu daha az veya daha fazla bir acı çekmiyorum. aynı.

Yuz bölgesine igneli epilasyon yaptirin. Eger yapan kisi isin ehliyse tamamen kurtulursunuz. Yuzunuze lazer vb seyler degdirmeyin ben photo epilasyon yaptirmistim gecici bi rahatlik saglamisti ama tüyleri çoğaltmisti.

Yuz bölgesine igneli epilasyon yaptirin. Eger yapan kisi isin ehliyse tamamen kurtulursunuz. Yuzunuze lazer vb seyler degdirmeyin ben photo epilasyon yaptirmistim gecici bi rahatlik saglamisti ama tüyleri çoğaltmisti.
Bende baya mağdur oldum.Şimdi alexandrite a gidiyorum azalınca basliycam igneliye cok fazla var direk başlamaya gozum kesmedi.

Bende baya mağdur oldum.Şimdi alexandrite a gidiyorum azalınca basliycam igneliye cok fazla var direk başlamaya gozum kesmedi.

İgneli epilasyon kesin çözüm. Ama lütfen isini iyi yapan birini bulun yoksa hem bitmez hem iz ve leke kalabilir.

Back