Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetiştim cnm :lepi: yazdım bakarsın özeline..
Neden oturup ağlıyorsun. çaresiz değil ki bu dert
Sadece sen zaman kaybetmişsin. bak nasıl rahatlayacaksın..vereliniortak
bitmiyooo bu kıllların sonu yok tv deki agdayı denıcem insallah iyi gelirrrrr[/QUO
aman sakın ağda falan deneme. hiç sonu yok. nd yag lazerle çözüm olabiliyor. sık dişini.
Şuan yüzünüz ne durumda bir çözüm buldunuz mumerhaba arkadaşlar ben lazer maduruyum. izmirde lazer epilasyon yapan bi yerde tüm yüzüme yaptırdım. tüy olmayan yerlerde bile tüy çıkardı (artık yüzüme sir yaptırmak zorunda kalıyorum) ve feci sekilde sivilce, yüzüm berbat oldu.ergenlik dönemimde bile bu şekilde sivilce çıkmamıştı. ayrıyetten bu sivilceler çok acıyor normal sivilce gibi değil. boğazımda hiç tüy yoktu şimdi onları da almak zorunda kalıyorum. yani kesinlikle tavsiye etmiyorum... yaptırmayın bence. şimdi lavanta kürü ile sivilcelerimi gidermeye çalışıyorum. ama regl dönemlerimde yine azıyorlar.. tüyleri de tüy sarartıcıyla sarartıyorum.
Sonuç ne oldu peki iğneli işe yaradı miEvet ,benim demeyi çok isterdim ama maalesef.
Erkek tipi tüylenme vardı yüzümde , önce Alexandrite sonra Nd yag la devam eden yaklaşık 2,5 senelik zaman dilimi sonunda yaklaşık 10 gün önce iğneli epilasyona başladım.İlk lazere başlayıp belirli senas sonrası o makinanın bana artık uygun olmadığını anlamıştım ama başka hangi laser diye arayıştaydım, sonra Nd yag la devam ettim .Yüz bölgesi en kötü bölge bence sonuç olanları tebrik etmek lazım .Ben alamadım lazerde , alamadım derken (esmerim ve kıllarımda çoğunlukla siyahtı) gönlümden geçen sonucu. hiçbirzaman bebek gibi bir cilt olmayacağını biliyordum benim için .Tüyler inceldi, belirli bölgelerde (kaş arası-bıyık -çene) büyük değişme var ama hala tüyler ince ve uzun ve hala erkek tipi tüyler devam .yani alexin görmeyeci ,belki birazdaha inceltmek istenirse Nd yag la devam edilecek ama asla bitmeyecek tüyler.Aslında bundan yıllar evvel tüylerden kurtulmak için araştırma yaparken doktor bey bana iğneli epilasyon kesin çözüm demişti ama zaman benim başlama zamanım değildi maalesef.Yıllar sonra lazerden gına gelincede iğneli arayışları başlamış ama cesaret edememiştim.Son zamanlarda lazer benim için kozmetik amaçlı sonu olmayan eylem haline gelmişti , seansa gir, temizlen , çık,belirli dönem rahatça dolaş.Sonra tekrar kürkçü dükkanına.Zaman bu zamanmış demek ; yaklaşık 10 gün evvel aslında nd yag seansım için gitmiştim ama ,olamadı, kısmet, iğneli epilasyona bismillah deyip başladık :) Biliyorum bundanda kısa bir sürede sonuç alınmayacak ama biliyorum ve diliyorumki artık bitecek. Kazasız belasız inşallah.Hayırlısıyla güzel sonucu sizlerle buradan paylaşırım inşallah. Ogün benim bayramım olacak :)
Sevgiler.
Yüzünüz bitti mi acaba diyotu öneriyor musunuzyüzüme diyot,vücüdüma alex ile lazer yaptırıyorum..vucuttan baya memnunum ama yüz çok sinir etti beniii 1 senedir yüz için gidiyorummm sadece çenemdeki sert kıllar inceldii favori kısımlarımsa biras inceldi biras arttıı deişik bşy ama benim daha 1 sene kesin gitmem lasım yüz için..vücüttada her bölge 4-5 seasnta biterrrr..
Bende baya mağdur oldum.Şimdi alexandrite a gidiyorum azalınca basliycam igneliye cok fazla var direk başlamaya gozum kesmedi.Yuz bölgesine igneli epilasyon yaptirin. Eger yapan kisi isin ehliyse tamamen kurtulursunuz. Yuzunuze lazer vb seyler degdirmeyin ben photo epilasyon yaptirmistim gecici bi rahatlik saglamisti ama tüyleri çoğaltmisti.
Bende baya mağdur oldum.Şimdi alexandrite a gidiyorum azalınca basliycam igneliye cok fazla var direk başlamaya gozum kesmedi.