Lazer Epilasyon yüz bölgesinı lazer epilasyonla bitirmeyi başaran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Janselii epilasyon icin gittigin yerin adini banada yollarmisin?

Tesekkur ederim :1rolleyes:

Yetiştim cnm :lepi: yazdım bakarsın özeline..
Neden oturup ağlıyorsun. çaresiz değil ki bu dert
Sadece sen zaman kaybetmişsin. bak nasıl rahatlayacaks
ın..vereliniortak

bende 12 seans biyere gittim,8 seans baska bıyerde devam ettim ama kurtulamadım
hormon bozuklugu deıler muayena oldum ama hiçbir sorunum yok..
sean uygulayanların dedıklerı vaad ettikleri hersey yalan

bak benım çenem yanağım tamamem bitti,2002 falan başladım,öle çok itmedim,yaklaşık 50 yıldır 3-4 kez yaptırdım,çok sertti,bitti,ama gıdımım altına doğru olan ayvalar beslendı,ve irileşti,ama yava şeklinde,ve bana iğneli yaptır dediler,yanağım hemen bitti,çenemde öle sayılır ki çok kıllı biriyim ben

Bende bugun aradım bılgı ve fıyat aldım yuz ıcın 8-10 seansta bitiyor seans basınada 100 tl alıyorlarmıs ama okuduklarımda hıc ıc acıcı deıl 2 yıl 4 yıldan bahsedıyorlar.Neyse gelişmeleri yazarım....

kizlar yuz bolgenize kesinlikle alexandrite lazer yaptirmayin ben 10 seanstir gidiyorum tuylerim dahada fazlalasti ve tahristen yuzumde sivilceler cikti bisuru simdi onlarla basetmeye calisiyorumm

Arkadaşlar yüzünüze ve sarı tüylerinizin olduğu bölgelere lütfen lazer epilayon yaptırmayın. İğneli sonuç veriyor. Lazere 7 8 seans gittim. Tüylerim daha da arttı. İğneliye 6 ay gittim. Bitmek üzere şuan.

arkadaslar ben 1 senede yuzumdeki tuylerden kurtuldum suan cımbızsız geziyorum.. iyiki de yaptırmısım diyorum

Şuan yüzünüz ne durumda bir çözüm buldunuz mu

Sonuç ne oldu peki iğneli işe yaradı mi

Yüzünüz bitti mi acaba diyotu öneriyor musunuz

yüz bölgesine diode, alex. yaptırmış birisi olarak ikisini de kesinlikle tavsiye etmiyorum. tüyleriniz geniş bi bölgeye yayılıyor. sevabına yazıyorum ben de:) sakın yüzünüze lazer değdirmeyin, direkt iğneliye başlayın. ben iğneli epilasyona başladım bu sene, memnunum şimdilik. acı konusu da şöyle; lazer de çok canımı acıtıyordu daha az veya daha fazla bir acı çekmiyorum. aynı.

Yuz bölgesine igneli epilasyon yaptirin. Eger yapan kisi isin ehliyse tamamen kurtulursunuz. Yuzunuze lazer vb seyler degdirmeyin ben photo epilasyon yaptirmistim gecici bi rahatlik saglamisti ama tüyleri çoğaltmisti.

Yuz bölgesine igneli epilasyon yaptirin. Eger yapan kisi isin ehliyse tamamen kurtulursunuz. Yuzunuze lazer vb seyler degdirmeyin ben photo epilasyon yaptirmistim gecici bi rahatlik saglamisti ama tüyleri çoğaltmisti.
Bende baya mağdur oldum.Şimdi alexandrite a gidiyorum azalınca basliycam igneliye cok fazla var direk başlamaya gozum kesmedi.

Bende baya mağdur oldum.Şimdi alexandrite a gidiyorum azalınca basliycam igneliye cok fazla var direk başlamaya gozum kesmedi.

İgneli epilasyon kesin çözüm. Ama lütfen isini iyi yapan birini bulun yoksa hem bitmez hem iz ve leke kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…