merhaba;ben yaklaşık 7 yıl önce başlayıp yaklaşık 10 seans uygulatmıştım,sanırım aleksti.o zamanlar pek bilgim yoktu cihazlar hakkında ve cımbızla bir iki yıl almaktan iyice artmış olan çene tüylerim 10 en fazla 12dir epeyi azaldı.tamamen bitmedi,ben de devam etmedim,zira sarı tüylerimin uzadığını keşfettim.orda bıraktım.o zamandan sonra rahatsız etmeyecek durumda tüyler var,yani zayıf ve az.onlarada capilex kullanmaya başladım 1-2 ay önce bakalım gider mi diye.sonuç ne olur bilmiyorum.anlayacağınız,lazer tamamen yok etmedi ancak rahatsız ediciliği kesinlikle ortadan kaldırdı.bende durum bu.sonuçlar kişilerde değişiyor ve cihazlarda.ama iyi ki yaptırmışım diyorum ben,çünkü o hali cidden fenaydı.
yüz bölgesini lazer epilasyonla bıtırmeyı başaran var mı arkadaşlar 2 seneyı aşkın bir süredir lazer epil. yaptırıyorum yuzume 16 seans oldu bıktım artık
once ıpl ile yaptılar sonra enson 1 seansıda alex diod ikisinı aynı anda yaptılar. bayanlar için yuz bölgesi çok onemlı pisikolojını etkılıyo dırek
birinci sayfadan beri şaşkınlık içerisindeyim en son yok artık dediğim senin durumun oldu her kimse sana 25 seans uygulayan bu bir suçççbenım de 25 seans oldu hala bıtmedı cok sıkıldım artık bazen oturup aglıyorum sınırden azalma war ama öle cok degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?