Lazer Epilasyon yüz bölgesinı lazer epilasyonla bitirmeyi başaran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
yüz bölgesini lazer epilasyonla bıtırmeyı başaran var mı arkadaşlar 2 seneyı aşkın bir süredir lazer epil. yaptırıyorum yuzume 16 seans oldu bıktım artık

lazer epilasyon o kadar uzun sürmemesi lazım bence sen merkezi değiştir..adamlar paket program diye düşük derecede yapıp ayak alıştırıyorlar

yenıce başka bı yere geçtim oradada 1 seans yapıldı daha ama aynı offffffffffffff offffffffffff napacam ben yaaa

canım lazern yüze geç etki ettiğini duymuştum ama 16 fazla geldi bana formda yüzüne yaptıran ve memnun olan arkadaşlar vardı onlara bir sor istersen..nurum yada nem yaptırıyordu tam aklımda kalmadı ..onlarla bbir görüş istersen

teşekkür ederim canım ilğilendiğin için

bende çeneme alex ile yaptırıyorm lazer bilgimiz var mı bi sonuç alabilirmiyim sizce hormon bozuklugu da var gibi dedi yapan kişi nasıl kurtulucm çenemdeki tüylerden ve sarı tüy siyah kıl ne ararsan var cımbızla aldım kıla döndüler sakın cımbızla almayın kızlar kıla dönüyo tüylerlmaz:

bi hastaneye git onların hormon bozukluğu var dediğine bakma. hormonun bozuk ayagına seans süresini uzatıyolar

merhaba;ben yaklaşık 7 yıl önce başlayıp yaklaşık 10 seans uygulatmıştım,sanırım aleksti.o zamanlar pek bilgim yoktu cihazlar hakkında ve cımbızla bir iki yıl almaktan iyice artmış olan çene tüylerim 10 en fazla 12dir epeyi azaldı.tamamen bitmedi,ben de devam etmedim,zira sarı tüylerimin uzadığını keşfettim.orda bıraktım.o zamandan sonra rahatsız etmeyecek durumda tüyler var,yani zayıf ve az.onlarada capilex kullanmaya başladım 1-2 ay önce bakalım gider mi diye.sonuç ne olur bilmiyorum.anlayacağınız,lazer tamamen yok etmedi ancak rahatsız ediciliği kesinlikle ortadan kaldırdı.bende durum bu.sonuçlar kişilerde değişiyor ve cihazlarda.ama iyi ki yaptırmışım diyorum ben,çünkü o hali cidden fenaydı.

ben 3 yıldır uyguluyorum yüzüme ama hala bitmedi.sadece azaldı.bioder önereniniz var mı??

üç yıl çok olmuş,tamamen bitmese de epeyice azalmış ve incelmiş olmalı.eğer ilk halinden farkı yoksa ya da azsa,cihazı ve merkezi araştır.bioderden sonuç alanı ben görmedim.o yüzden denemiyorum.capilex de çok sonuç verir mi bilmem ama daha etkili sanki

benım de 25 seans oldu hala bıtmedı cok sıkıldım artık bazen oturup aglıyorum sınırden azalma war ama öle cok degıl

yüz bölgesini lazer epilasyonla bıtırmeyı başaran var mı arkadaşlar 2 seneyı aşkın bir süredir lazer epil. yaptırıyorum yuzume 16 seans oldu bıktım artık

Sevgili kujum,seni öyle güzel anlıyorum ki,Bende yüz tüylerimden kurtulmak için nerdeyse 1 araba parası harcadım yaşım 26 6 senedir uğraşıyorum.sene 2003 te lazer e başladım ist te 4 merkez değiştirdim en az 6-7 seans düzenli gittim herbirine yam bittti derken 3 ay sonra tekrar çıkıodu :S.Bu süreçte 4 kezde hormonlarıma bakıldı.En sonunda iğneli epilasyonu araştırmaya karar verdim ve sonuç alan bi ark ın gittiği merkeze gittim aralıkta 1 sene olacak hemen hemen tüylerim bitti son 2 aydır 2 haftada 1 olan seanslarım ayda 1 e düştü ve inanır mısın bunca lazer tedavisine rağmen yüzümde hala sert tü
yler vardı ki estetik cerrah bitanıdığımda yüzde lazer den sonuç alınamayacağını söylemişti.Ankara da sağlam bi iğneli merkezi araştır bana kalırsa

çok sağol missnewmoon onuda arştırdım hiç kımse bı yeri tavsiye etmedi bı uzman bulamadım. kaş yapayım derken gözde çıkarmak istemıyorum iz kalacak yuzumde dıyede korkuyorum zaten dudak ustum lazerden yandı 1 senedirde geçmiyor yanık. evden dışarı çıkasım gelmıyor kendime hiç güvenım kalmadı

ben favori bölgeme 5 ya da 6 seans yaptırdım (2-3 ayda bir lazere gittiğim için hatırlamıyorum tam) büyük ölçüde azaldı tüylerim ki en son 3, 3,5 ay önce gitmiştim, sadece ince tüylerim kaldı ve onlarda rahatsız etmiyor pek şimdilik ama eğer kalan tüyleri lazer görürse birkaç seans daha gitmeyi düşünüyorum tamamen kaybolmaları için.
bu arada ben diode lazer yaptırıyorum canım yüz bölgesi için tavsiye ederim, sen hangi cihazla yaptırdın acaba? çok üzücü cidden 16 seans yaptırıp hiç sonuca ulaşamamak..

once ıpl ile yaptılar sonra enson 1 seansıda alex diod ikisinı aynı anda yaptılar. bayanlar için yuz bölgesi çok onemlı pisikolojını etkılıyo dırek

komar daha önceki msj larında ankara da süper nd yag uygulayan yer aradığını yazmıştın .eğer bulduysan bilgi verebilirmisin .bende gitmeyi düşünüyorumda yardımcı olursan sevinirim

ben de yaptırmak istiyorum ama benimkiler tüy şeklinde,siyah ve de uzunlar çok kötü gözüküolar, bazı merkezlerle görüştüm kimisi olmaz dedi kimisi olur dedi,çok kararsız kaldım,çok riskli iş,başka bir yer olsa bu kadar düşünmez insan ama yüz bölgesi için hadi daha kötü olursa diye korkuyor insan,hiç başlamasammı ne diosunuz,çok sonuç alan yok galiba aramızda

once ıpl ile yaptılar sonra enson 1 seansıda alex diod ikisinı aynı anda yaptılar. bayanlar için yuz bölgesi çok onemlı pisikolojını etkılıyo dırek

kesinlikle bende çok kötü hissederdim eskiden ve hiç toplayamazdım saçlarımı tüylerim yüzümden ama şimdi düzeldi benimkiler neyseki, gerçi şimdi de vücudumdaki tüyleri kafaya takıyorum :) umarım sende kurtulursun canım..
ipl için pek iyi şeyler duymadım ben açıkcası pek güçlü bir yöntem değil ama yeni bir güzellik salonunda yaptırmaya başlamışsın sanırım. hiç kaybetme umudunu 3-4 seans da alex ve diode yi dene bence çok daha iyi sonuç alacaksın ipl e kıyasla a.s.

nadyy;evet ankara da merkez arıyordum.önerisi oldu burdan arkadaşların ama ben henüz fırsat bulup gidemedim.o yüzden sana öneride bulunmam yanlış olur herhalde

benım de 25 seans oldu hala bıtmedı cok sıkıldım artık bazen oturup aglıyorum sınırden azalma war ama öle cok degıl
birinci sayfadan beri şaşkınlık içerisindeyim en son yok artık dediğim senin durumun oldu her kimse sana 25 seans uygulayan bu bir suçççlmaz: nasıl yapar 15 seanstan sonrasını hiçbir doktor önermez ya düzgün çalışmıyorlar yada bir terslik var bu işte 15 seans oldu hala bitmediyse hormonlarına baktır ki göğüs çevrende poponda belinde falan kıl varsa hormonda sorun olma riskin fazla ha yoksaaa yuh o bitiremeyen estetisyene diyorum çok üzüldüm gerçeten ben ıpl le sayısız yüz bitirdim arkadaşım torbalıdayım izmirde uzak değil sende aydındaymışsın bak manisadan çeşmeden urladan selçuktan benim bir sürü müşterim var hiç üzülme çokta uyguna bitirirsin sen bu işi hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…