Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün diode ile aldırdım yüzümü bıyıklar zaten uzamıştı dökülmedi diode olnca.10güne dökülürmüş ama şimdi alsam ne olur ki bıyıklym resmen 10gn daha böle kalamam.ney yapayım yahuu akıl verin kızlaar
kızlar bende yüzümü alexd. ile lazer yaptırıyorum. çenemde ve bıyığımda simsiyah çıkardı şimdi doğru düzgün çıkmıyo bile. yanaklarımda da çok azaldı. en geç biten zatn yüz bölgesi ayva tüyleri çok olduğu için. 10 seans oldu ama gayet memnunum.
Benim gittiğim yerde yüzümü jiletle almıyorlar, çok iyi araştırma yapmanız lazım. Yaklaşık 6 seans gittim normalde kaş gibi kalın çıkan tüyler şimdi ayva tüyü...
Hala da devam ediyorum, umarım siz de kurtulursunuz bir an önce...
merhabaa bende yüz bölgesiyle ilgili deneyimimi paylaşmak istedim sanırım benim kadar uzun giden yok ben bu sene dördüncü seneme giriyorum ilk iki sene hiç fark olmadı hatta arttı diyebilirm yüzümde lekeler kaldı jiletten dolayı ama şimdi hepsi geçti, yüzümde çok ince tüy olarak yine çıkıyo ama 2 ay da bir falan gidiyorum onun dışında rahatsız olduklarımı bıyık bölgesini ince bi makasla kesiyorum bu arada bıyıkta hiç dökülme olmuyo sadece çok inceldi ve bu kadar uzun sürmesinin sebebi alexandra olabilr :44: bu sene dioda başladım ve o zamn faydasını görmeye başladım diyebilirm ama şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım