ben kışın başlasam yaz sezonunda kesmem ya o kadar gitmişim olmaz mı ki öyle bi de ara versek daha da etkisi gider bi de en iyisi azalmaya başlayınca mesela yaza denk gelince güneş kremsiz hiç bir yere çıkmam zaten ben normalde de hassas ciltli olduğumda 50+ factörlü güneş kremi kullanıyorum
ayy en umut verici konuştun öyle 1 ay hiç çıkmıyor ve azaladı aha
peki seninde mi kalın siyah tüylerin vardı canım
bir de mesela lazer uygulandıktan sorna çıkmaya başlayınca hiç cımbızla falan koparmıcak mıyız yani öyle kıllı mı dolaşıcaaz
ALLAH yardımcımız olsun ya umarım tamamen biter ve sarı tüylerimde siyahlaşmaz umarım
iyide aynı şey olmuş oluyor. sen kasımda gitsen bi kere yaza seansın %100 denk gelecek. o sıcak aylarda daha zararlı. ama şu an güneşin bi temmuz gibi etkisi var mı? yani ankarada yok sen nerdesn bilmiyorum ama... yine de sen bilirsin cnm eylül ekim yaz ayı deyip kaçıp temmuz ağustos sıcağında ne yapıcaksın
kafam çok karıştı hiç bilmiyorum. bazıları beyaz tene siyah kılda kesin çözüm diyor. bebek gibi olmasada incelse ayva tüy haline gelse razıyım. bende iğneliye gittim. hastanede yaptırdım ben. canım acıyo ve yara oldu çenem resmen kabardı. o zamandan beride gitmedim korktum. zaten bir ilerlemede olmuyordu. lazerden sonuç almazsam iyi bir iğneli araştırabilirim. ama bende yanıt verir gibi düşünüyorum. çünkü çok sertler. yine de risk tabi . o yüzden denemek istiyorum. hormonlarımda temiz çıktı ama aşırı tüylenme var bende neden bilmiyorum
ekimde başlasam yaza kadar 7 ay var o zaman iki ayda bir seans olsa 3-4 seans olucak yaz etkili sıcaklarına kadar bilmiyorum ya
bakayım bi güveneibleceğim yer bulayımda sizler nerde yaptırıyorsunuz klinik mi güzellik merkezi mi ben BURSA dayım bu arada şuan ankarayla arasında nasıl bir fark var bilmiyorum lakin mesela bugün sıcaktı yani çok yakmasada etkili bit güneş vardı
çenendeki yaralar geçmedi mi ?
mrveva o akrabamla konustum evet yüzünü lazerle yapıyomus ve bi sorunu yok ama söyle bi sey var ki o ilk bilinçsizce alex yaptırmış faullerini çoğalmış, kalınlaşmış yayılmışta gitmiş nd-yag yaptırıyomuş şuan... Bilmiyorum söylediği yerle görüşücem biraz daha gezip karar vermem lazım artık...
Bir arkadaşımın çenesinde birkaç tane siyah tüy vardı onları aldırdı sonra daha kalın bir şekilde çıktı
ben alexandrate ıle 3 ya da 4 seans yaptırdım sanırım, ama malesef boyun kısmımda artış oldu , boynumun aşagısı daha kötü olduben de iğneliyi araştıracagım. hatta bu hafta iğnelıye gıdeyım dıyordum randevu alıp da.
bende hormonal sorun da var. yıllar once lazeri 2 yıla yakın yaptırmış ama sonuc alamamıştım, o zamanlar lazer hakkında pek bilgim olmadığından hıc sormamıştım hangi lazer oldugunu. acıkcası ondan sonuc alamayınca 1 yıl kadar da iğnelı epılasyon yaptırmıstım ama yıne fayda gorememiştim ve cımbıza başlamıştım:)
lazer ıcın jılet vuruyorlar, yüzüm daha kötu oldu yayıldı. vücut ıcın lazerden de pek fayda göremedım, alexandrate 8 seans,akımı düşük çalıştılar,ondan belkı.
şimdi yıne de tekrar ıgnelıye gecmek istıyorum, başka çarem kalmadı.
Ben özel bir hastanede yüzüme lazer yaptırıyorum. Seansı 80 tl. Lazer makinasının adı Candela, alexandrite ve Nd yag birleşimi oluyomuş doktorun dediğine göre. İlk seanstan 15 gün sonra kontrol seansına gittim ücretsiz.30 gün sonrada ikinci seans oldu.Üçüncü seansı 40 gün sonrasına verdiler çünkü baya bi azalma olmuştu ilk seanstan sonra bile.Çok az ve geç çıktı tüyler ve çıkanlarda inceydi.Eski hali baya sakal gibi kalındı,tenimde beyaz. Tüm yüzümde var bıyık yanak çene altı hep dahil.Çok büyük rahatlık oluyor uzun süre çıkmıyor artık çok seviniyorum azalmasına bile razıydım zaten.İnşallah sonradan artma falan olmaz.
hangi hastaneye giduyosunuz
kızlar lazerden geldim... canım çok yandı... benim tüylerim kalın olduğu için acımış... bıyıkta zaten öldüm ama 5 dk da bitti. nd yag kullandı. nd yag ayva tüylrde artış yapmaz dedi. alexandrite yapıyormuş. benim ki nd yag fotona. bir de bir arkadaş yazmıştı yüzündeki ben kurumuş lazerden dolayı. onu da sordum lazer benlere uygulanmazmış kanser riski oluştrabilir dedi.
Hayırlısı olsun canım ya inşallah kurtulursun gelişmelerden haberdar et lütfennha bide jiletleme falan yapmadılar dimi lazer öncesini anlatır mısın biraz
Ya korku oldu işte yüze jilet vurulmaz vurulmaz diye diyeneyse kısaltma makinesiyle yapmaları lazım zaten o güzel... Ben o akrabamın gittiği yere gidip bi bakıcam öyle karar vericem artık. Bi şey daha sorucam atış mı yaptılar yoksa ütüleme mi ? Sen benimkiler sakal demişsin çok güldüm yani sert mi yoksa kalın siyah ama sert değil mi nasıl tam olarak yapısıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?