Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

iyide aynı şey olmuş oluyor. sen kasımda gitsen bi kere yaza seansın %100 denk gelecek. o sıcak aylarda daha zararlı. ama şu an güneşin bi temmuz gibi etkisi var mı? yani ankarada yok sen nerdesn bilmiyorum ama... yine de sen bilirsin cnm eylül ekim yaz ayı deyip kaçıp temmuz ağustos sıcağında ne yapıcaksın

Lazer yaptırdığın bölgedeki hic bir tüyü almıyorsun bı daha kıl kökü kendiliğinden inceliyor yok oluyor dökülen tüyler 1 ay hic çıkmıyor tüy renginde değişme olmadı her seanstan sonra azaldığını hissediyorsun gözle görülür azalma oluyor

Bende lazere baslarımdan beri düzenli olarak Gunes kremi kullanıyorum evde bile olsan sur dedi benim doktorumda cilt tipime uygun sadece yüz icin olan gunes kremi öneriyor doktorlar

Son düzenleme:

ekimde başlasam yaza kadar 7 ay var o zaman iki ayda bir seans olsa 3-4 seans olucak yaz etkili sıcaklarına kadar bilmiyorum ya
bakayım bi güveneibleceğim yer bulayımda sizler nerde yaptırıyorsunuz klinik mi güzellik merkezi mi ben BURSA dayım bu arada şuan ankarayla arasında nasıl bir fark var bilmiyorum lakin mesela bugün sıcaktı yani çok yakmasada etkili bit güneş vardı

çenendeki yaralar geçmedi mi ?

canım ben ankaradayım fakat okulum sebebiyle kırşehirde yaptırmak zorundayım. zaten ankara ya da hiç güvenmiyorum ortalık güzellik merkezi dolu. sakın ha güzellik merkezlerinde yaptırma. benm klinik doktor tarafından yapılacak ank üni tıp mezunuymuş. ayrıca kampanyalılarada yaptırma paranı peşin alıyorlar sürün dur sonra...

çenendeki yaralar geçmedi mi ?

geçti. canım o zaman çok bilinçsizdim. tüyler için doktora görünmüştüm. hemen o hastanedeki iğneli epilasyona yönlendirdi. hiç aklımda yoktu yani. çenem 1 hafta şişti rezil olduğumla kaldım ama kalıcı bir iz yok çok şükür...

yuz ıcın lazere qıtmeyn kızlar hıc bı ıse yaramıo aksine bnmkileri coqaltmıştı.bn iqneliye qittim 5 ay kadar şuan kalmadı denicek kadar az.

mrveva o akrabamla konustum evet yüzünü lazerle yapıyomus ve bi sorunu yok ama söyle bi sey var ki o ilk bilinçsizce alex yaptırmış faullerini çoğalmış, kalınlaşmış yayılmışta gitmiş nd-yag yaptırıyomuş şuan... Bilmiyorum söylediği yerle görüşücem biraz daha gezip karar vermem lazım artık...

Bir arkadaşımın çenesinde birkaç tane siyah tüy vardı onları aldırdı sonra daha kalın bir şekilde çıktı

teşekkür ederim Ccey bnm görüştüğüm doktorda vücut için alex kullanıyoruz yüze olmaz o demişti. yüz için nd yag dedi. bende orda başlayım o zaman salı günü...gelişmeleri yazarım...

ben serkan yildirimi oneririm ince tuylerde cok iyi sonuc veriyo kullandigi lazer

hangi hastaneye giduyosunuz

kızlar lazerden geldim... canım çok yandı... benim tüylerim kalın olduğu için acımış... bıyıkta zaten öldüm ama 5 dk da bitti. nd yag kullandı. nd yag ayva tüylrde artış yapmaz dedi. alexandrite yapıyormuş. benim ki nd yag fotona. bir de bir arkadaş yazmıştı yüzündeki ben kurumuş lazerden dolayı. onu da sordum lazer benlere uygulanmazmış kanser riski oluştrabilir dedi.

Hayırlısı olsun canım ya inşallah kurtulursun gelişmelerden haberdar et lütfenn ha bide jiletleme falan yapmadılar dimi lazer öncesini anlatır mısın biraz

Hayırlısı olsun canım ya inşallah kurtulursun gelişmelerden haberdar et lütfenn ha bide jiletleme falan yapmadılar dimi lazer öncesini anlatır mısın biraz

canım ilk neyle karşılaşacağımı bilmediğim için uzatıp gittim ben ama bu şekilde olunca lazer direk kökleri göremeyebilirmiş o yüzden kısaltma makinasıyla kısalttı öyle işleme başladı. salı günü gittim daha dökülmem olmadı elimlede asılmıyorum kendi düşsün diye... hala kıllarla beklemedeyim anlayacağın =(

ama bu jiletleme olayına neden herkes endişeyle bakıyor anlamadım... yani işlem öncesi kısalttı onun dışında jilete vurma filan olmadı

ordaki kadınlarda sonuç almış 8. seans civarındalardı onlarda umut oldu bana...ciltleri tertemizdi

sen neler yaptın canım araştırmaların nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
Ya korku oldu işte yüze jilet vurulmaz vurulmaz diye diye neyse kısaltma makinesiyle yapmaları lazım zaten o güzel... Ben o akrabamın gittiği yere gidip bi bakıcam öyle karar vericem artık. Bi şey daha sorucam atış mı yaptılar yoksa ütüleme mi ? Sen benimkiler sakal demişsin çok güldüm yani sert mi yoksa kalın siyah ama sert değil mi nasıl tam olarak yapısıı ?

canım ütüleme ne ben bilmiyorum... hangisi daha iyi?? ne gibi fark varmış arasında???
benim tüylerim sertte kalında siyahta...yalnız kökleri zayıftı geneli... yani sürekli ağda yapmış olduğumdan dolayı heralde çeksem elime gelirdi yani tek tekte yolabilirdim... tabi aralarında sert köklülerde var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…