• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

çok teşekkür ederim yani siz başlayın deneyin mi dersiniz...

tercih senin canım içine siniyorsa yaptır ben kurtuldum..
öyle internette günlerce araştırmada yapmadım denk geldi makinalarımı burda bi arkadaş sordu
bende seansa gidicektim sordum öyle öğrendim bilmiyordum bile :1:

tercih senin canım içine siniyorsa yaptır ben kurtuldum..
öyle internette günlerce araştırmada yapmadım denk geldi makinalarımı burda bi arkadaş sordu
bende seansa gidicektim sordum öyle öğrendim bilmiyordum bile :1:

peki dökülene kadar tüy ile gezmek zor olmuyor mu? bir de her seans mı jel ile uygulama yapılıyor?jiletleme var mı?

Sizlerin yüzden kastı hep ya favori ya bıyık ya çene sanırsam :S

evet çünkü artık herkesin sorunu favori ve çene bölgesi bende dahil bissürüde arkadaşım var aynı eskiden bayanlar sadece dudak üstüyle uğraşırmış şimdi bi de favoriler falan çıktı:31:
bende çok kararsızım ya iğneli mi lazer mi her yerde başka şeyler yazmışlar kimisi lazerden memnun kimisi iğneliden?

Son düzenleme:
slm kizlar bende bu lazeri dusunuyorum hem yuz bolgeme hemde genital bolgeye daha sonrada koltuk alti...ama cesaretim yok okadar emek bos cikarmi diye...benim yuzumde fual bolumu ve cenede tek tuk cikan yerlerden sikayetciyim...yurt disinda yasiyorum bu lazer epilasyonlari genelde dermatologlar yapiyor...gecen dr sordum her bir seans icin 120 euro ve 10 seans gider dedi..acikcasi biraz tuzlu geldi...arkadasim yuzunun vucunun her yerine yaptirmis cokta memnundu..seansi 150 euro 5 6 seansta bitiriyormus bende ona gitmeyi dusunuyorum...yengem almanyada yaptirmis hem uygun fayata hemde cok memnun simdi her seans icin oraya gidemem...insss bende bu birkac ay icinde basliyorum...umarim etkili sonucu alirim....

Hayır anlayamadım benim gibi olan bi ben miyim :5: yani şöyle bütün yüzümde siyah tüy var işte bütün yüzüm yanii nasıl anlatıyım anlatamıyo gibiyim sankiii burnumun hemen kenarındaki yanaklarıma kadar işte tabi oraya doğru sararıp inceliyo ama yine de belli oluyo :31:

Son düzenleme:
slm kizlar bende bu lazeri dusunuyorum hem yuz bolgeme hemde genital bolgeye daha sonrada koltuk alti...ama cesaretim yok okadar emek bos cikarmi diye...benim yuzumde fual bolumu ve cenede tek tuk cikan yerlerden sikayetciyim...yurt disinda yasiyorum bu lazer epilasyonlari genelde dermatologlar yapiyor...gecen dr sordum her bir seans icin 120 euro ve 10 seans gider dedi..acikcasi biraz tuzlu geldi...arkadasim yuzunun vucunun her yerine yaptirmis cokta memnundu..seansi 150 euro 5 6 seansta bitiriyormus bende ona gitmeyi dusunuyorum...yengem almanyada yaptirmis hem uygun fayata hemde cok memnun simdi her seans icin oraya gidemem...insss bende bu birkac ay icinde basliyorum...umarim etkili sonucu alirim....

inşallah canım bende bu salı için randevu aldım

peki dökülene kadar tüy ile gezmek zor olmuyor mu? bir de her seans mı jel ile uygulama yapılıyor?jiletleme var mı?

oluyor ama yapcak bi şey yok sonuca ulaşmak için bi süre öyle gezmek zorundasın :1:
evet her seans jel sürülüyor lazer cilde zarar vermesin diye sürülüyormuş sanırım :26:
ben hiç jiletle almadım sende alma çünkü en az 1 ay ellenmemiş kıl olması gereliyor hepsinin çıkması gerekiyorki daha net sonuç alınsın lazere gidince orda makinayla kesip ideal boya getiriyorlar:34:

Son düzenleme:
Hayır anlayamadım benim gibi olan bi ben miyim :5: yani şöyle bütün yüzümde siyah tüy var işte bütün yüzüm yanii nasıl anlatıyım anlatamıyo gibiyim sankiii burnumun hemen kenarındaki yanaklarıma kadar işte tabi oraya doğru sararıp inceliyo ama yine de belli oluyo :31:

tamam işte benim komple dedim ya canım okumadın mı =)

oluyor ama yapcak bi şey yok sonuca ulaşmak için bi süre öyle gezmek zorundasın :1:
evet her seans jel sürülüyor lazer cilde zarar vermesin diye sürülüyormuş sanırım :26:
ben hiç jiletle almadım sende alma çünkü en az 1 ay ellenmemiş kıl olması gereliyor hepsinin çıkması gerekiyorki daha net sonuç alınsın lazere gidince orda makinayla kesip ideal boya getiriyorlar:34:

evet cnm biz kesiorz demişti bana da doktor. ya ben 10 gün önce aralardan almıştım uzatmayı hedefliyordum ama duramadım. şimdi çoğu çıktı. bu almış olduklarımda rütuş zamanı alınır heralde artık...

alexandrite yaptırdım belki 30 seansı geçmiştir... çok kalınlar inceldi ama inceler iyice kalınlaştı... artık umudu kestim ağda yerine ayda bir lazere gidiyordum :( iğneli yaptırdım bir kere yüzüm mahvoldu... 6 ay oldu hala lekeler var :( şimdi sirle aldırıyorum... keşke hiç aldırmasaydım , dokunmasaydım diyemiyorum çünkü çok rahatsız ediyor... ama lazere verdiğim para (biter diye beni kandırdıkları için) hela olsun diyemiyorum.. hele o iğneliyi yapan asla leke kalmaz diyen hatunu Allah' a havale ediyorum... herkesin fondaten var sandığı yüzümü mahvetti...

evet cnm biz kesiorz demişti bana da doktor. ya ben 10 gün önce aralardan almıştım uzatmayı hedefliyordum ama duramadım. şimdi çoğu çıktı. bu almış olduklarımda rütuş zamanı alınır heralde artık...

olabilir tabi ama tavsiyev mümkün olduğunca ellememen aynadan uzak dur bi süre
çünkü aklın hep orda ne zaman dökülcek diye bakıp duruyorsun:1:
sakın asılma çünkü kendiliğinde dökülmesi gerekiyor bi sabah bi uyancan 1 ay yüzünde hiç tüy olmucak :16:

Son düzenleme:
sakın asılma çünkü kendiliğinde dökülmesi gerekiyor bi sabah bi uyancan 1 ay yüzünde hiç tüy olmucak :16:

yani dökülen saç gibi dökülecek ben çekmeye çalışmayım tamamdır =)

senşn yaptırdığın lazerin adı ne ccanım bende ondan yaptırayım bari alexandrıte mı?ben onu düşünüyordum çünkü
bir de ciddi bir ya hiç tüy çıkmııyo mu bu şahane bişi:16:

Rahatladım desem ayıp olucaak rahatlamadım desem yalan :)) insan kendini yalnız hissetmek istemiyo işte ah o başta hiç ağda vurmasaydım benim salak kafammm nasıl kızıyorum kendime :14:

o zaman bende şunu söliim. bugün sınıftan yakın bir arkadaşımla telefonda konuşuyordum erkek. ablası lazer oldu onunda. makinasını filan bi sor dedim. ayva tüylerini uyarıyormuş lazer dedim. o da bana dediki ,sende ayva tüyü yok ki :D. yani bu duruma normalde olsa üzülürdüm tabi ama lazer için sevinmem mi gerek diye düşündüm :26:

senşn yaptırdığın lazerin adı ne ccanım bende ondan yaptırayım bari alexandrıte mı?ben onu düşünüyordum çünkü
bir de ciddi bir ya hiç tüy çıkmııyo mu bu şahane bişi:16:

evet canım lazerden sonra tüyler döküldümü 1 ay hiç tüy çıkmıyor belli bir süre sonra hiç çıkmıyor :16:
ben hiç çıkmamaya çok yakınım:1:
cihaza doktorum karar verdi çenem için ND yag bıyık ve kol atım için alexsandrat :40:
yaklaşık 2 ayda 1 gidiyorum her seanstan 15 gün sonrada rütuşa gidiyorum rütuşa gidince hem daha geç çıkıyor hem daha iyi sonuç alınıyor rütuşa mutlaka gidin :34:

alexandrite yaptırdım belki 30 seansı geçmiştir... çok kalınlar inceldi ama inceler iyice kalınlaştı... artık umudu kestim ağda yerine ayda bir lazere gidiyordum :( iğneli yaptırdım bir kere yüzüm mahvoldu... 6 ay oldu hala lekeler var :( şimdi sirle aldırıyorum... keşke hiç aldırmasaydım , dokunmasaydım diyemiyorum çünkü çok rahatsız ediyor... ama lazere verdiğim para (biter diye beni kandırdıkları için) hela olsun diyemiyorum.. hele o iğneliyi yapan asla leke kalmaz diyen hatunu Allah' a havale ediyorum... herkesin fondaten var sandığı yüzümü mahvetti...

canım çok geçmiş olsun üzüldüm... ben de iğneliye gitmiştim bir kaç yıl önce hastaneye. çeneme uygulamıştı resmen çenem 2 katı oldu kabardı ve üzerinde minik minik iğne izleri vardı. bir kaç daha gittim sonra bıraktım orayı. şimdi lazer deneyeceğim. senin lazer için gittiğin yer uzman mıydı doktor mu?

Back