- 4 Mayıs 2023
- 284
- 642
-
- Konu Sahibi Sinnyooritaa
Et beni değil. Normal kahverengi ben. Et benlerinin bir çok alınma yöntemi var daha kolay oluyor o. Ama kahverengi benlere bi çözüm bulamadım yaMerhaba öncelikle benlerın nasıl olduğu önemli et beni mi yoksa normal ben mi? Benım de burnumun altında vardı et benıydı doktora gıttım doktorum uyusturdu ve keserek aldı sonra patalojıye yolladı temız geldı benim tam burnumun altında çizgimin kenarındaydı suan izi belli belırsız burun kenarım gıbı normalde lazerle yakarmakta alabılıyorlar ama dedıgım gıbı benın türüne bağlı
Nasıl büyük mü kucuk mü? Lazerle yakma işlemi yaparlar onda da iz kalmaz merak etmeyınEt beni değil. Normal kahverengi ben. Et benlerinin bir çok alınma yöntemi var daha kolay oluyor o. Ama kahverengi benlere bi çözüm bulamadım ya
Küçükler hepsi büyük değilde iz kalmasından korkuyordum bilgilendirdiginiz için teşekkür ederimNasıl büyük mü kucuk mü? Lazerle yakma işlemi yaparlar onda da iz kalmaz merak etmeyın
Yaa biraz araştırdım da hastenede plastik cerrahi bölümünde alıyorlar ama ameliyata girer gibi hazırlıyorlarmıs yaDermotologlar var çok iyi hem alınması sakıncalı mı karar verir hem de işleminizi yapar lazerle yakma işlemi çok uzun değil zaten, Nezih karaca gözde coşar benim bildiğim iyi dermatoloklar,
Canım benimkiler et beni değil ama. Kahverengi deri hizasında benlerCanım baktım Lazer ile et ben alımı diye geçiyor
ha bu bildiğin benmişCanım benimkiler et beni değil ama. Kahverengi deri hizasında benler
ayy ne yapacan bir zararı yoksa bizim memleketten bir kadın aldırdı öldü aa seni korkutmim demeden rahat edemem bacagında vardı kahverengi almayın derler böyle leke gibi biraz çıkıkmışCanım benimkiler et beni değil ama. Kahverengi deri hizasında benler
Gözüme çok battığı için aldırıcam diyorum da nasıl olacak bilemedim.ayy ne yapacan bir zararı yoksa bizim memleketten bir kadın aldırdı öldü aa seni korkutmim demeden rahat edemem bacagında vardı kahverengi almayın derler böyle leke gibi biraz çıkıkmış