Kullanmayın.. değiştirme şansınız yokmuMerhaba kızlar. Bielendanın yeşil serisinin yüz bakım ürünlerinden aldım. Yanlızca toniğin kaç yaşa olduğuna bakmışım.aynı seri diye onlarında yaş sınırı aynı olur dedim ve bakmadım. Krem ve serum 30 yaştan yukarı yazıyor. Benim yaşım temmuzda 28 olacak inşAllah. Kullanırsam bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Hayır maalesef yok(Kullanmayın.. değiştirme şansınız yokmu
Bende çok fazla bir şey kullanmadım. Yaptığımdan toyluğum anlaşılıyordur her halde:)Bende 28 im gül suyu hariç bişey kullanmıyorum
Yüzünü mutlaka temiz tut hafta da 1 gün nemlendirici sürBende çok fazla bir şey kullanmadım. Yaptığımdan toyluğum anlaşılıyordur her halde:)
Ben de çay ağacı yağını kullanıyorum ama bir faydasını görmedim lekeler içinYüzünü mutlaka temiz tut hafta da 1 gün nemlendirici sür
Gül suyu ile tonikle
Bide ben bazen çay ağaçlı sabun kullanıyorum lekelerim için
Zamanla oluyo evlimimsnzBen de çay ağacı yağını kullanıyorum ama bir faydasını görmedim lekeler için
Evet.hamilelikte oldu en çok.hormonlardan sivilce sonra da lekeleriZamanla oluyo evlimimsnz
Ne güzel bnde yeni evli yim 6 ay oldu.Evet.hamilelikte oldu en çok.hormonlardan sivilce sonra da lekeleri
Allah mesut etsinNe güzel bnde yeni evli yim 6 ay oldu.
Benim ergenlikten beri bitmeyen sivilcelerim vardı. Hala da ara ara çıkar
Allah mesut etsin
Benimde öyleydi. Kistim vardı ameıiyyat oldum geçti.şimdi de ara ara hormonlar bozulunca çıkıyor. Diane 35 iyi geliyor benim yüzüme. Şimdi emziriyorum diye onuda kullanamıyorum. Lekeler de bir yandanBitmeyen dert bu sivilce ve izleri
konu sahibinin cildini görmeden bu kadar emin tavsiye vermeseniz daha iyi olur :)Yüzünü mutlaka temiz tut hafta da 1 gün nemlendirici sür
Gül suyu ile tonikle
Bide ben bazen çay ağaçlı sabun kullanıyorum lekelerim için
cilt bakım ürünleri olduğunuz yaş grubu için değil,bir üst yaş grubu için kullanılır.Merhaba kızlar. Bielendanın yeşil serisinin yüz bakım ürünlerinden aldım. Yanlızca toniğin kaç yaşa olduğuna bakmışım.aynı seri diye onlarında yaş sınırı aynı olur dedim ve bakmadım. Krem ve serum 30 yaştan yukarı yazıyor. Benim yaşım temmuzda 28 olacak inşAllah. Kullanırsam bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?