• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yuvarlak yataklar

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.934
333
35
bende böyle istiyorum kaydirigubbakcemile3

yuvarlak-kanape-yatak-scoop1.jpg

ruf-bett-circolo-bed.jpg

Floating%20Round%20Bed%20by%20Daniele%20Lago.jpg

scoop-round-bed-saba-italia.jpg

8-round_bed.jpg

round-bed-1-bi.jpg

Histoireabs.jpg

yuvarlak-beyaz-deri-yatak.jpg

acf998c_yuvarlak_yatak.jpg

RoundBed-2-550.jpg

bd4e_1.JPG

AAAAAqeGF6oAAAAAAOKdHw.jpg

voodi.JPG

2004_8_13_round%20bed.jpg

osbourne3REX2711_800x521.jpg

bitiyorum yuvarlak yataklara ikeada gordum burada...sectiklerinize bayildim cok guzeller ama ne kadar kullanisli olur onu bilmiyorum almayida dusunmuyor degilim kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum:D ayrica her gittigimde oturmadan yataga gelmiyorum:sm_cool:

bayılıyorum ben de yuvarlak yatağa daha geniş ve rahatmış gibi gözüküyor gözüme çok güzel resimler

cok guzel walla ya bende ewlenırken bunlardan istedım ama cok yoktu hem ewım musaıt sıılsı cokda ırdelemedım o zaman ama kendı ewım olursa eger o zaman kesınlıkle istıyorum kısmetse :))

görüntü olarak süper..benim salon koltuğum açıldığında yuvarlak yatak oluyor ama hiç rahat değil,yanlardan düşecekmiş gibi oluyor insan..

ben çok beğeniyorum ama nişanlımı ikna etmek için kırk fırın ekmek yemem gerekiyor!

harikalar ama bu yataklara uygun nevresim uyku seti yatak nörtüsü var mıdır ki her yerde

Sağa sola dönerken düşer insan bu yataklardan... kaydirigubbakcemile2

muhteşem duruyolar özelliklede geniş odalar için harika ... ama ben hep bi su yatağım olsun istemişimdir....

Back
X