Yuvarlak protez..

manabir

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
135
0
46
damla değil de yuvarlak protez taktıran arkadaşlar memnun musunuz? güzel duruyor mu? yoksa çok portakal gibi dikkati çekiyor mu? doktorunuzun damla koymamasının bir nedeni var mı? yani ileride sarkma olur düşüncesiyle mi yuvarlak kondu.

benimki yuvarlak ve gayet hoş çok sexy asla yapay durmuyolar ilk gün bile durmadılar top top

benimde yuvarlak canım ve hiç top gibi durmuyor,kasaltı oldum ben ondanda top gibi durmuyor olabilir a.s.

Ben 1,5 sene önce yuvarlak protez koydurdum, zaten o zaman bu anatomikler falan yoktu. Meme görüntüm ve dekoltem süper herkes bayılıyor walla

ya bnde yuwarlak istiyorumm bence damla seklinde hoş degil sarkmış gibi :umursamaz: ayrıca bu yorumları okudukca hemen yaptrmak istiyorum..ama annem ewlen cocugun olsun sora diyo yaaa :gitme: acaba hamile kalındıgnda bi problem yaratır mı ki

canım senin ameliyatı kim yaptı. bir de şunu çok merak ediyorum. hiç keşke yaptırmasaydım dediğin oldu mu? yani içinde sana ait olmayan başka bir cisim var. bu aklına geliyor mu? bu durum psikolojini olumsuz etkiliyor mu zaman zaman çok merak ediyorum. pişman olursam diye korkuyorum . ayrıca erkek arkadaşın bunu biliyo mu? biliyorsa nasıl davranıyor sana karşı tavırları nasıl . çok merak edyorum. biraz özel oluyor ama ne olur kusura bakma. çok sağol şimdiden. hoşçakal canım

sevindikçe ayrıca yukarıda şunu sormayı unuttum. protezini kasaltı mı koydu. meme ucundan mı koydu?bilkgi verebilirmisin

Walla tatlım ben evliyim, annem hiç istedi evlenince eşime hep istediğimi söyledim, sen istersen yaptır benim için önemi yok ama dedi. Bi problem yaşamadık sonrasında aslında o da çok beğendi biliyorum, sanki hep benimdi. Yuvarlak kas altı 300 cc ve meme başı. Şimdiki aklım olsa meme başı diye tutturmazdım sanırım, iz iyice silikleşse de yine de var. Doktorum Aylin Karanlık bu arada geçen kuzenimi götürdüm, meme altı kesi yapıldı, izi bir ayda bile yok denecek kadar az, protez aşağıya düşünce hiç gözükmeyecek gibi. Aklınızda bulunsun.

canim bende meme ucu oldum ama 1 ay icinde hemen hemen bütün izler kayboldu ve bana da yuvarlak protez takildi acikcasi ben cok memnunum hicbir agrimda olmadi ayrica..

canim bende meme ucu oldum ama 1 ay icinde hemen hemen bütün izler kayboldu ve bana da yuvarlak protez takildi acikcasi ben cok memnunum hicbir agrimda olmadi ayrica..

Çok geçmiş olsun, benim de izlerim silikleşti ama hep var sonuçta aynada ben bakınca görüyorum, diğer iz meme altında kalacağından karşıdan bakınca görünmeyecek onu kastettim, yoksa izlerim iyi iyileşti.

sevindikce gecmis olsun canim bence öncelikle ameliyati gerceklestiren doktoruna danisman gerekiyor o bu konuda ne diyor ama büyük ihtimalle dikis izlerin zaman icinde kaybolacaktir cok fazla sorun etmemeye calis bence ve ayrica dikis izlerinin kaybolmasi icin doktorun sana herhangi bir pomat tavsiye ettimi kullandigin herhangi bir ilac varmi?

benimki de yuıvarlak ve gayet doğal görünüyorlar. Zaten yaşı genç olanların göğüsleri genellikle kalkık oluyor damla şeklinde olmuyor. Ancak vücut yapısıyla da ilgili sanırım

Merhaba isilaycığım sanırım ben ne demek istediğimi yeterince anlatamadım. Ben ameliyat olalı 1,5 sene oldu, izlerim gayet iyi iyileşti, şu anda kalemle çizilmiş kalınlıkta. Benim dediğim izler hiçbir zaman kaybolmuyor, o yüzden incecikte olsa izleri sütyeni çıkardığında görüyorsun. Meme altı yaptırırdım şimdiki aklım olsa dedim sadece, benim düşüncem bu, yoksa bir problemim yok.

Sevgili sevindikçe;
Profilinde evli yazıyor acaba çocuğun var mı?
Meme ucundan ameliyat olanlarda emzirirken problem oluyor
deniyor ya ondan soruyorum.

Bana yaridimci olurasniz cok sevinirim..Bende yuvarlak protezle damla protez arasinda kaldim..ve Dr Aylin hanima yaptiripta memnnun olanlar var mi?

selam kızlar
aylin hanım yuvarlak protezi kaça yapıyor bilgilendirebilirmisiniz? bir de özleden iletişim numarasını verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaslar Aylin hanima ameliyat olup memnun olan cok, bende oldum 5 gun once yuvarlak protez 4500, anatomic 5000 TL'ye maloluyor. Numarasını ben atamiyorum ozel msj sayim yetersiz maalesef. Ama arkadaslara yazarim Aylin hanimin bolumunde bir arkadas yazar .

numarayı aldım teşekkür ederim..
birkaç sorum olacak siz yeni olmuşsunuz taze bilgi verebilirsiniz :))
bahsettiğiniz terimleri bilmiyorum yani anatomikle diğerleri arasında ne gibi farklar var mesela? sanırım her göğüs tipine farklı çözümler sunuluyor ezbere belli şeyler yok..
ameliyat sonrası herhangi bir problem yaşadınızmı ağrıların dayanılmaz olduğunu duydum 1-2 arkadaştan? kaç gün sonra işinize dönebildiniz? birde belli bir süre snra protezin değişmesi gerektiğini söyledimi doktorunuz böyle bie durum varmı? cevaplarsanız muayene öncesi bilgi açısından faydalı olucak şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…