- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
numarayı aldım teşekkür ederim..
birkaç sorum olacak siz yeni olmuşsunuz taze bilgi verebilirsiniz :))
bahsettiğiniz terimleri bilmiyorum yani anatomikle diğerleri arasında ne gibi farklar var mesela? sanırım her göğüs tipine farklı çözümler sunuluyor ezbere belli şeyler yok..
ameliyat sonrası herhangi bir problem yaşadınızmı ağrıların dayanılmaz olduğunu duydum 1-2 arkadaştan? kaç gün sonra işinize dönebildiniz? birde belli bir süre snra protezin değişmesi gerektiğini söyledimi doktorunuz böyle bie durum varmı? cevaplarsanız muayene öncesi bilgi açısından faydalı olucak şimdiden teşekkürler..
anatomik denilen su damlası seklinde olan..yuwarlagı da biliyosun zaten bayanssulusmile senin gögüs yapına göre belirlenen bişey bu.. ama bazen ikiside kullanılabiliyo we o zamn doktor secimi hastaya bırakıyo (tabi hangisinin iyi duracagı hakkında bilgi weriyo) agrı elbette war we kişiden kişiye degişiyo bi de kas altı kas üstü durumu war kasaltı daha agrılı diye biliniyo.. gögüs dokusu azsa dogal dursun ele gelmesin diye tercih edilen kasaltı.. bnm öyle dayanılmaz agrılarım olmadı.. sırtüstü yatmak sıkıntı weriyodu bi de destek almadan yatıp kalkamıyodum.. protez degişmesi konusunda net bi tarih yok su kadar sürede degişmeli diye..bu silikonlar ömür boyu kullanılıyomuş fakat degişmesi de gerekebilir (uzun wadede) bnm bi tanıdıgm 10 yıl önce taktrmışş we degstrmeyi falan gerektiren bi durum yok