Yuvarlak protez..

anatomik denilen su damlası seklinde olan..yuwarlagı da biliyosun zaten bayanssulusmile senin gögüs yapına göre belirlenen bişey bu.. ama bazen ikiside kullanılabiliyo we o zamn doktor secimi hastaya bırakıyo (tabi hangisinin iyi duracagı hakkında bilgi weriyo) agrı elbette war we kişiden kişiye degişiyo bi de kas altı kas üstü durumu war kasaltı daha agrılı diye biliniyo.. gögüs dokusu azsa dogal dursun ele gelmesin diye tercih edilen kasaltı.. bnm öyle dayanılmaz agrılarım olmadı.. sırtüstü yatmak sıkıntı weriyodu bi de destek almadan yatıp kalkamıyodum.. protez degişmesi konusunda net bi tarih yok su kadar sürede degişmeli diye..bu silikonlar ömür boyu kullanılıyomuş fakat degişmesi de gerekebilir (uzun wadede) bnm bi tanıdıgm 10 yıl önce taktrmışş we degstrmeyi falan gerektiren bi durum yok

Gerci ssheker de cevap vermis benimde ilk 4-5 saat agrim oldu. İki uc gun gerginlik yapiyor ama dayanilmayacak bisey deil. Sonuc mukemmel olunca 10 gun olsa cekerim. Ben 6 gun oldu yarin donucem ise, rahat calisabilecek durumdayim. Optum seni.

Sevgili lalara ve ssheker 07 merhabalar .Bende meme büyütme düşünüyorum.Ankaradayım. Hatta lalara seninle görüşüp tanışmak isterim.Aylardır bu siteyi takip ediyorum.Tuğrul Turana yaptırmayı düşünüyordum ama herkese yuvarlak yapıyor dediler ve kafam karıştı.Ankarada olduğum için dün ilk adımı atıp Prof.Dr. Ruşen Kapucu ile görüştüm.Benim memeler küçük olduğu için sana 215 cc ile 255 cc arsında olur dedi.Damla model,meme ucu kesisi,kasüstü dedi.Kızlar benim boy 174 kilo 56 falan zayıfım yani. 255cc benim boy ve kiloma göre küçükmü olur,ayrıca damlamı yuvarlakmı kararsızım.Kızlar siz tecrübelisiniz lütfen bana yardımcı olun ve fikir verin. Çok karasızım....LÜTFFFFFEEEN.

Merhaba, ben cevap vereyim.Tuğrul beyle görüştüm ve şimdiye kadar gödüğüm doktorlar içinde en benimsediğim o oldu.Meme yapısına uygun protezi koyuyor.
Gittiğim diğer doktorlara göre daha yüksek bir cc aralığı önerdi.Yaptıklarını da gördüm.Yetenekli bir doktor.Zamanın varsa görüşsen iyi olur bence..Benim kararımı vermeme çok yardımcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…