• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı, damla mı? [Video]

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.678
24.178
798
İngilizce biliyorsanız faydalı olacak bir video.. Kısaca özetleyeyim. Videodaki kadın yuvarlak protezi yukarıdan tuttuğunda diyor ki; yuvarlak protezler damla şeklini alıyor ayakta dururken ve siz hareket ettikçe sizin hareketinize, pozisyonunuza göre şekli değişiyor, daha özgürce, gerçek meme gibi hareket ediyor. Damla protezi gösteriyor sonra.. Damla protez hep aynı şekilde kalıyor diyor, yatarken de ayaktayken de.. Hareket etmiyor yani.. Doğal bir meme bu şekilde sabit kalmaz. Karar sizin.. Hoppa

Emeğin için teşekkürler, ama ben bu paylaşımlara katılmıyorum. Ayaktayken damla gibi dururmuş da yatınca yuvarlak olurmuş. Bir kere damla protez diye gösterdiği en adi protez olmalı, çünkü benim gördüklerimle uzaktan yakından alakası yok. Yuvarlak protez diye gösterdiği en eski protezlerden, benim bu protezi tercih etmeme nedenim videodada çok net görüldüğü gibi kenarları kat kat duruyor ve bu mutlaka ellendiğinde de hissediliyordur. Damla protezin tercih edilme nedeni çoğunlukla kenarları daha iyi sakladığı için daha az hissedilmesi. Yattığınızda kalktığınızda nasıl durduğuna gelince ikisi de elbette gerçek meme gibi tam olarak yayılmayacaktır ama kıyaslayınca damla protezin kenarları daha ince olduğundan daha yumuşak bir geçiş sağlayacaktır ve doğal görünecektir. Ama yine de var olan dokuya, uygulanan yönteme, protezin içeriğine ve kişinin anatomisine göre kendisinde iyi duracak protez değişebilir.

Emeğin için teşekkürler, ama ben bu paylaşımlara katılmıyorum. Ayaktayken damla gibi dururmuş da yatınca yuvarlak olurmuş. Bir kere damla protez diye gösterdiği en adi protez olmalı, çünkü benim gördüklerimle uzaktan yakından alakası yok. Yuvarlak protez diye gösterdiği en eski protezlerden, benim bu protezi tercih etmeme nedenim videodada çok net görüldüğü gibi kenarları kat kat duruyor ve bu mutlaka ellendiğinde de hissediliyordur. Damla protezin tercih edilme nedeni çoğunlukla kenarları daha iyi sakladığı için daha az hissedilmesi. Yattığınızda kalktığınızda nasıl durduğuna gelince ikisi de elbette gerçek meme gibi tam olarak yayılmayacaktır ama kıyaslayınca damla protezin kenarları daha ince olduğundan daha yumuşak bir geçiş sağlayacaktır ve doğal görünecektir. Ama yine de var olan dokuya, uygulanan yönteme, protezin içeriğine ve kişinin anatomisine göre kendisinde iyi duracak protez değişebilir.
Benim yuvarlak ve yattığımda gerçek meme gibi yayılıyor ve hiç de keskin geçişi yok, kaldı ki benim dokum sıfıra yakın.. Eminim dokusu olanlar da çok daha doğal duruyordur. Yuvarlak olarak gösterdiği cohesive gel, damla olarak gösterdiği de cohesive gel, eski değiller yani.. Videoda da görünüyor zaten yuvarlak nasıl kıpır kıpır, damlaysa ne kadar donuk.. Gerçek memede her harekette şekil değiştirir. Türkçe içerikli sitelerde hep aynı bilgiler dönüp duruyor, birbirinin aynı.. Ben pek çok yabancı sitede araştırdım doktor yorumlarını ve damlayı öneren kesim cidden çok az..

Benim yuvarlak ve yattığımda gerçek meme gibi yayılıyor ve hiç de keskin geçişi yok, kaldı ki benim dokum sıfıra yakın.. Eminim dokusu olanlar da çok daha doğal duruyordur. Yuvarlak olarak gösterdiği cohesive gel, damla olarak gösterdiği de cohesive gel, eski değiller yani.. Videoda da görünüyor zaten yuvarlak nasıl kıpır kıpır, damlaysa ne kadar donuk.. Gerçek memede her harekette şekil değiştirir. Türkçe içerikli sitelerde hep aynı bilgiler dönüp duruyor, birbirinin aynı.. Ben pek çok yabancı sitede araştırdım doktor yorumlarını ve damlayı öneren kesim cidden çok az..
Demek yuvarlak için söylenenler gerçeği yansıtmıyor, umarım her zaman da memnun kalırsın. Aynı şekilde damla için söylenenler de gerçeği yansıtmıyor ve ben de çok memnunum. Ama insanların yanlış bilgilerle yanılmasını istemem. Herkesin kendi tercihleri öncelikleri farklı olabilir, sadece o tü kaka bu iyi güzel şeklindeki bakış açılarına karşıyım. Hepsinin bir tercih edilme nedeni var ve doktorlar neyi neden tercih ettiklerini çok güzel anlatıyor, herkes kendisini hangi fikre yakın hissederse ona yöneliyor. Gerçek bir kıyaslama yapabilmek için ikisinin de aynı özelliklerde aynı insanda aynı koşullarda olması gerek. Böyle birisi varsa ben damlayı da yuvarlağı da kendi vücudumda gördüm diyen, ona inanırım, onun dışındaki herkes doğası gereği çok normal bir şekilde kendinde olanı övecektir çünkü akıllar pazara çıksa herkes gider kendi aklını alır yine.

Ben cok begendim goguslerini birde hafif sarkikti nasil guzel toparladi damla !!
Ben doktorum ne onerirse onu kabul ederim artik :)
Bir doktorun sözüydü ve en doğru bulduğum söz oldu bu konularda. Doğru yöntem diye bir şey yok, kişiye özel yöntem var. Sen de umarım kendine en uygun çözüm hangisiyse onu yaptırır mutlu olursun.

Canim goruntu derken hangi goruntu ?
Yuvarlagin goruntusunun farki nasil merak ettim
Keske o videodaki bayan birini damla birini yuvarlak yapsaymis bende iyi gorurdum :KK53:

Şu videodaki görüntü işte.. Çok kötü geliyor bana.. Burda da birkaç kişide gördüm açıkçası beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Bu arada şöyle bir foto buldum. Bakın damla nasıl da sabit kalıyor, oysa yuvarlak yayılıyor.

Breast-Implant-Shapes-Dr-Barry-Eppley-Indianapolis.jpg

Bir doktorun sözüydü ve en doğru bulduğum söz oldu bu konularda. Doğru yöntem diye bir şey yok, kişiye özel yöntem var. Sen de umarım kendine en uygun çözüm hangisiyse onu yaptırır mutlu olursun.
Saol canim insallah evet katiliyorum sana kisiye gore yontem vardir ben simdiye kadar yuvarlak yuvarlak diye soylenip durdum belkide damla takacak doktor kim bilir :KK51:

Şu videodaki görüntü işte.. Çok kötü geliyor bana.. Burda da birkaç kişide gördüm açıkçası beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Bu arada şöyle bir foto buldum. Bakın damla nasıl da sabit kalıyor, oysa yuvarlak yayılıyor.

Breast-Implant-Shapes-Dr-Barry-Eppley-Indianapolis.jpg
neden bu kadar sabit yaptilarki bu damlayi :KK53:

Zevk meselesi işte.. Ben bu görüntüden hoşlanmıyorum.
bende damla düşünüyordum ama vazgeçtim gibi. önceden damla daha doğal gibi gelmişti bana çünkü gördüğüm yuvarlaklar doğal durmuyordu. daha fazla araştırınca anladımki kişinin göğüs yapısıyla ve dr un becerisiyle protezin büyüklüğüyle alakalı değişebiliyor.

Back