- Konu Sahibi yanoselina
-
Çok güzel ben de çok beğendim ağız tadıyla bir ömür oturun inşallah
Televizyon masasını nereden hangi mağazadan aldın acaba annemin istediği modelden de bizim evdeki mobilyaya da uyuyor merak ettim ondan
selam canım evin genel olarak çok sade ve ferah fazla eşyan yok her sey sade zevkli..sadece birkaç önerim olacak salondaki kırmızı bereket narlarını mutfağa al zaten onlar mutfak için oluyor renk de uyar,bir de mutfağındaki kırmızılı 3 kavonoz birbirine biraz daha yakın olmalı ..mutfak tezgahın geniş ve üstünü çok doldurmaman güzel olmuş..evinin en güzel yeri yatak odan bence..
bir de eger kendi evinse tabi pembe ve lila duvarlardan kurtul derim yani tüm evi fildişi veya vanilyaya boyatırsan çok daha ferah olur..bu arada canım kahve ve çikolata çekti:))eline sağlık..
allah mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin ..
ben koltuklarınızı çok beğendim çok rahat görünüyorlar uzanması rahatmı ?duvar rengi toprak tonları olsa iyiydi ama bu da çok sırıtmıyor.mutfak salona yakınmı yoksa çok zor olur servis diye düşündüm .ev çok ferah güzelde döşemişsiniz yalnız yatak odasının fonu niye yeşil ? pek uyumlu gelmedi bana ..güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?