Yuvamız ;)

Çok güzel ben de çok beğendim ağız tadıyla bir ömür oturun inşallah
Televizyon masasını nereden hangi mağazadan aldın acaba annemin istediği modelden de bizim evdeki mobilyaya da uyuyor merak ettim ondan

Merhaba öncelikle çok teşekkür ediyorum..evet daha yeni olduğumuz için eksikler varr tabi yavaş yawaş halletmeye çalışıyorum hergün bi yeri değiştiriyorum yalnız ev kira olduğu için pek ayrıntısına giremiyorum,ev bizim olsa değiştirceğim çok şey var aslında..inşallah ileride olurda yine sizlerle paylaşırım..Allah'ım herkese nasip eder inşallahh..

güle güle otur canım tertemiz bir evin var her ayrıntısı çok hoş mutlulukla oturun

inş.kendi evini istediğin gibi boyarsın zaten başkasının evine masraf yapacagınıza o parayı bi kenara atarsınız..güle güle otur...

çok sade..
sadelik kalite demektir bence..

sadeliği seviyorum çok güzel güle güle oturunn..

ben koltuklarınızı çok beğendim çok rahat görünüyorlar uzanması rahatmı ?duvar rengi toprak tonları olsa iyiydi ama bu da çok sırıtmıyor.mutfak salona yakınmı yoksa çok zor olur servis diye düşündüm .ev çok ferah güzelde döşemişsiniz yalnız yatak odasının fonu niye yeşil ? pek uyumlu gelmedi bana ..güle güle oturun

ben salonu begendim en çok uyum içerisinde evin genel olarak çok cicihuzurlu Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin

öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum Allah'ım kalbi temiz olan herkese nasip etsin inşallah..koltuklarım çok rahat canm evet bende boyanın rengi o tonlarda olsun isterdim ama malesef kirada oturuyoruz..inşallah evim olduğunda ince ayrıntısına girebilirim..mutfağım salonla bitişik uzak değil yani ama evin duplex oluşu biraz yorucu galiba..sadeliği çok seviyorum ben o yüzden hiç abartılı eşyam yoktur evimde yatak odasının fonunu çok beğenerek aldım ben bütün renklerin aynı olmasından yana değilim değişik durur diye düşündüm canm..tekrar teşekkür ediyorum saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…