Yuvamız ;)

eviniz çok güzel huzurlu mutlu oturun inş.

Rüce Rabbım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinnn İnşallahh =))
Darısı bizim yuvamıza inşallahhhh

eviniz çok güzel ....açık renk ama beyaz değil koltuklarınız rengi çok hoş tekrara koltuk takımı alsam bej tonlarını tercih ederim ben sadece bi konuda fikir vermek isterim salonu açık renk bi boyayla boyayı renkli kırlentler ve o tonlarda aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz.eviniz çok güzel zaten daha havalı daha ferah olur bana kalırsa en büyük şansınız mobilyalarınız bende resim ekledim beni eleştiri yağmuruna tuutlar.:)))))bende bile bile ekledim memnunum çok güzel fikirler çıkıyo ortaya:)))))

selam canım evin genel olarak çok sade ve ferah fazla eşyan yok her sey sade zevkli..sadece birkaç önerim olacak salondaki kırmızı bereket narlarını mutfağa al zaten onlar mutfak için oluyor renk de uyar,bir de mutfağındaki kırmızılı 3 kavonoz birbirine biraz daha yakın olmalı ..mutfak tezgahın geniş ve üstünü çok doldurmaman güzel olmuş..evinin en güzel yeri yatak odan bence..
bir de eger kendi evinse tabi pembe ve lila duvarlardan kurtul derim yani tüm evi fildişi veya vanilyaya boyatırsan çok daha ferah olur..bu arada canım kahve ve çikolata çekti:))eline sağlık..
allah mutluluk ve sağlıkla oturmayı nasip etsin ..

Ben evinizin detaylarını merak ettim aslında,antreniz,üst katınızı,diğer odalarınızı,ancak o zaman yorum yapılabilir evin bütünü için,fakat gördüğüm kadarı güzel ,duvar rengi evet kum beji,kese kağıdı tonları olsaymış çok güzel olurmuş ama mobilyanız gayet iç açıcı,temiz güzel abartıdan uzak bir ev.güle güle oturun.

Güle güle oturun.
Eviniz ve eşyalarınız çok hoş ama...

Salonda duvarların beyaz,perdelerin mor olmasına anlam veremedim açıkçası.
Boya seçme şansınız olmadan mı taşındınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…