yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70
sizi istememiş bebeği de öyle neden hala bu ısrar kıyamet ?

O zaman biraz gorusmeyin aramayin birbirinizi. Sakinlesin. Cunku anladigim kadariyla birbirinizi seviyorsunuz. Bosanmak cozum olmicak inan. Sadece zamana ihtiyaciniz var... bosanmak dogru bir karar degil
sanirim en dogrusu bu olacak...gercekten tesekkur ederim

Inanamiyorum..kalbi atan bir bebek..kinamayi demissiniz ama boyle bir hataya nasil dusurduler size..o kayinvalideyede esinizede yaziklar olsun..nediyim ins evlat sahibi olmak icin rabbim aratir bundan boyle..
Size gelince o adam gecinen sahisla bosanmaniz sizin hayriniza

Bosanin tabiki de.. Ugruna bi can gitmis. Bosanmazsaniz tuhaf olur.
E adam da hicbir sekilde istemiyor. Zorlamanin anlami yok...

Eşiniz mi değişecek bu saatten sonra yoksa annesi mi değişecek?En büyük tramvayı siz yaşamışsınızdır bedenen ve ruhen ama eşiniz sizden daha fazla etkilenmiş gibi davranıyor. Alttan alırım,travmayı atlattım diyorsanız barısın ama atlatamamışsınız ikinizde belliki.
Biraz akışına bırakın,yaralarınız iyileşsin ondan sonra sağlıklı karar alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Her ne olursa olsun sonu,dilerim hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

evet inanilmaz piskolojisi bozuk.ben birileriyle paylasiyorum o kimseyle paylasamiyor da.ben surekli sevdigimi soyluyorum.o da bir bosanalim diyip bi sonra susuyo tekrar.dengesizlik icinde

O melege yazik olmus.
Cok cok yazik olmus...

Kocan ne icin agliyor simdi?
Cidden dumduz sorun ve cok cok merak ettim aglama sebebini.
Bebegi aldirma kararini verdiniz beraberce.
Suc onun( ve senin tabiki)
Ve su an bosaniyorsunz.
Suc tamameen onun.
Bebegini meleginiz gitti ama sanada az cektirmemis. Bari sana sarilip sana yaptiklarini telafi etse.

bunu diyorsa o birliktelikten medet ummayın.
eşiniz mevcut kararsızlıgı ortadan kaldırıp ikinizin de hayatını netlige kavusturmak istiyor.
ayrılmak isteyen birine yalvarmanız gurur kırıcı olmakla kalmaz, kendinizi daha da sogutursunuz.
sizi vazgecilmez goruyor olsa ayrılmayı göze alamazdı zaten, daha neyi bekliyorsunuz ki?

ben suan onda herseyin bittigini bilsem yalvarmam.piskolojik olarak cok kotu durumda oldugu icin suan bosanmak sacma degil mi.birbirimizi ozleyip evlenelim tekrar diyor.sonra pisman olucaz ikimiz de bunu bildigim icin israr edip durdurmaya calisiyorum

7 haftalık hamıleyken bebek odasımı hazırladınız
Bakıp ağlıyorsunuz

Sen böyle yaptıkça o totısı dahada kaldırır önemsemeyın bence

Hakkında hayırlısı olsun cnm ...boşanmadan önce eşine terapiye gitmeyı teklif et yada eşin bir psikoloğa gitsin ..sanki bir problemi var gibi yani bir rahatsızlığı olabilir psikolojik x...

Hakkında hayırlısı olsun cnm ...boşanmadan önce eşine terapiye gitmeyı teklif et yada eşin bir psikoloğa gitsin ..sanki bir problemi var gibi yani bir rahatsızlığı olabilir psikolojik x...
surekli sorunlardan kaciyor bosaninca kotu olacagini bile bile suanki durumdan kurtulmak icin bir hata daha yapmaya calisiyor yani.

boşanma kararını özleme ve tekrar evlenme kosulu ile veremezsiniz. beklentileriniz gerceklesmedigi taktirde bu sizin icin yıkım olur.
onun bu sekilde konusmalarına güvenerek adım atmayın. tabii sizi bosanmaya ikna etmek icin uyduruyor olma olasılıgı da var maalesef.
o yuzden iliskinizin hastalıklı bir hal aldıgını kabullenecek ve rahatsızlıgın kaynagı olan organ gibi iyilesmesi icin ya bir doktora gideceksiniz ya da kangren oldugunu görüp kesip kurtulacaksınız.

madem denemek icin sartların mevcut oldugunu düsünüyorsunuz aile terapistine gidin. kendi psikolojiniz icin de uzmanla ayrı ayrı görüsün.
yorumlardaki gibi bosanmadan bir süre uzak kalmak da iyi gelebilir. ancak bireysel olarak psikolojiniz düzelmeden uzaklık da her zaman yaraları iyilestirmiyor. ikinizin de ruhunuzu tamir etmeniz gerekiyor ki tekrar aynı duyguları yeşertebilesiniz.

Bebege cok uzuldum
Bosanmasaniz ayni yastiga bas koyabilecek misin? Ona her dokundugunda aklina bebegin gelmez mi? Offf duygusala bagladim. Mantikli yorum yapamiyorum. Akli selim arkadaslar yol gosterir burada sana. Hakkinizda hayirlisi olsun.

cok ama cok haklisiniz.ah bir ikna olsa terapiste gitmeye.ben illa bosanmayalim demiyorum.tum cabam saglikli bir karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…