yasal sure 10 hafta ama bize acisi omur boyu7 haftalık bebeği hangi vicdansız dr aldı
Esin ciddi bir bunalimda. Cocugu aldirdigi icin sucluluk duyuyor. Bosanmadan once eger kabul ederse bir terapiste gidin suan cok sagliksiz dusunuyor. Bence tek yapmaniz gereken bu belki evliliginizi kurtarabilirsiniz. Allah yardimcin olsun15 aylik evliyim.esimle birbirimizi severek evlendik.annesi surekli uzerimde para hesaplari yapti fakat bizim ev ve araba borcumuz oldugu icin para gonderemedik esimin ailesine.annesi yapmadigini birakmadi.surekli benle kavgalar etti.beni de kendi seviyesine getirmeyi basardi.ben ogretmenim esim polis.7 haftalik hamileydim ve kahrolasi annesi gelip benim o halimle yine yapacagini yapti.esim bosanmamiz gerektigini soyledi.ve bir inatla avukata gittik.fakat basvuru yapmadik bosanmak icin.o travmanin icinde esimin de bana sevgisini gosterememesinden annesinin hatalarini gormemesinden ve bosanmayi tercih etmesinden dolayi da ben buyuk bir gunaha girdim esimin de onayiyla ve imzasiyla bebegi aldirdik.bunun icin inanilmaz uzgunum kinamayin nolur.defalarca bu olaylardan dolayi esim beni birakarak ailesinin yanina adanaya gitti.biz malatyada oturuyoruz.suan malatyada.ben annemlerde kaliyorum.cunku esim beni istemiyor.akli surekli gidiyor sanki.iki gunde bir msj atiyor bosanalim hadi avukata gidelim diye tutturuyor.sonra ben alttan alinca daha msj atmiyor.zorla durduruyorum.bebek icin suan benden daha beter durumda.ewde surekli agliyor.bebek odasina giremiyorum diyor.gorustugumuzde de surekli agliyor ve beni eve kabul etmiyor.bosanalim ben de cekip gidecegim burdan diyor...bazen de bosanmak isemiyorum diyor.seni seviyorum sensiz hic iyi olmuycam ama bebegi aldirdik artik bizden dost olmaz ayrilmamiz farz oldu diyor.ayrilalim dostca sonra birbirimizin kiymetini anlarsak tekrar evleniriz diyor.sizce duzelirmiyiz ne yapmaliyim bilmiyorum bir akil verin nolur yuvamin yikilmasini istemiyorum.esimi aslinda cok seviyorum
keske keske ama oldu artik.esim de o bebek olmemeliydi.bunun icin ikimizi de affedemiyorum diyorKeşke bebeği aldırmasaydınız.. Belkide o sizi birbirinize bağlayacak bir melekti
kesinlikle kabul etmiyor.ben gidelim dedim.cunku gercekten akli basinda dusunemiyor.seviyorum ama bosanalim diyorEsin ciddi bir bunalimda. Cocugu aldirdigi icin sucluluk duyuyor. Bosanmadan once eger kabul ederse bir terapiste gidin suan cok sagliksiz dusunuyor. Bence tek yapmaniz gereken bu belki evliliginizi kurtarabilirsiniz. Allah yardimcin olsun
Tutunun birbirinize.. Yuva kolay kurulmuyor kolay yıkılmamalı.. Belli ki sizden bir adım bekliyor sinirleri bozuk, O da pişman sizdekeske keske ama oldu artik.esim de o bebek olmemeliydi.bunun icin ikimizi de affedemiyorum diyor
ben adeta yalvariyorum bosanmayalim diye.ewe geleyim birlikte acimizi yasayalim birbirimize sarilalim diyorum.hayir isleri zorlastirma gelme hersey bitti diyor.bosanalim diye tutturuyor sonra ben kendisine uymayinca susuyor tekrar.iki gunde bir boyle oluyor.bosanalim diye ortaya dusuyor ben sakin davraninca susuyor cewap vermiyorTutunun birbirinize.. Yuva kolay kurulmuyor kolay yıkılmamalı.. Belli ki sizden bir adım bekliyor sinirleri bozuk, O da pişman sizde
O zaman biraz gorusmeyin aramayin birbirinizi. Sakinlesin. Cunku anladigim kadariyla birbirinizi seviyorsunuz. Bosanmak cozum olmicak inan. Sadece zamana ihtiyaciniz var... bosanmak dogru bir karar degilkesinlikle kabul etmiyor.ben gidelim dedim.cunku gercekten akli basinda dusunemiyor.seviyorum ama bosanalim diyor
Allah yardımcın olsun güzelim ya çok zor gerçektenben adeta yalvariyorum bosanmayalim diye.ewe geleyim birlikte acimizi yasayalim birbirimize sarilalim diyorum.hayir isleri zorlastirma gelme hersey bitti diyor.bosanalim diye tutturuyor sonra ben kendisine uymayinca susuyor tekrar.iki gunde bir boyle oluyor.bosanalim diye ortaya dusuyor ben sakin davraninca susuyor cewap vermiyor
Kimilerinin elinin tersiyle ittiği şeyi başka biri muhtaç oluyor nedense.. Allah sanada en güzel en hayırlı evladı versin en kısa zamandaBen su anda yumurta toplama isleminden geliyorum yuruyemiyorum agridan neden biliormusun senin aldirdigin bebege kavusabilmek icinkocana gelince bence yol ver gitsin anasiylami yasar kimle yasarsa yasar o adam cekilmez