yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70

mrvfth26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
29
5
35
15 aylik evliyim.esimle birbirimizi severek evlendik.annesi surekli uzerimde para hesaplari yapti fakat bizim ev ve araba borcumuz oldugu icin para gonderemedik esimin ailesine.annesi yapmadigini birakmadi.surekli benle kavgalar etti.beni de kendi seviyesine getirmeyi basardi.ben ogretmenim esim polis.7 haftalik hamileydim ve kahrolasi annesi gelip benim o halimle yine yapacagini yapti.esim bosanmamiz gerektigini soyledi.ve bir inatla avukata gittik.fakat basvuru yapmadik bosanmak icin.o travmanin icinde esimin de bana sevgisini gosterememesinden annesinin hatalarini gormemesinden ve bosanmayi tercih etmesinden dolayi da ben buyuk bir gunaha girdim esimin de onayiyla ve imzasiyla bebegi aldirdik.bunun icin inanilmaz uzgunum kinamayin nolur.defalarca bu olaylardan dolayi esim beni birakarak ailesinin yanina adanaya gitti.biz malatyada oturuyoruz.suan malatyada.ben annemlerde kaliyorum.cunku esim beni istemiyor.akli surekli gidiyor sanki.iki gunde bir msj atiyor bosanalim hadi avukata gidelim diye tutturuyor.sonra ben alttan alinca daha msj atmiyor.zorla durduruyorum.bebek icin suan benden daha beter durumda.ewde surekli agliyor.bebek odasina giremiyorum diyor.gorustugumuzde de surekli agliyor ve beni eve kabul etmiyor.bosanalim ben de cekip gidecegim burdan diyor...bazen de bosanmak isemiyorum diyor.seni seviyorum sensiz hic iyi olmuycam ama bebegi aldirdik artik bizden dost olmaz ayrilmamiz farz oldu diyor.ayrilalim dostca sonra birbirimizin kiymetini anlarsak tekrar evleniriz diyor.sizce duzelirmiyiz ne yapmaliyim bilmiyorum bir akil verin nolur yuvamin yikilmasini istemiyorum.esimi aslinda cok seviyorum

Annesiyle neyi paylaşamadığınız tam olarak, durumunuz olmadığı için para göndermemişsiniz zaten? Bence düzelemezsiniz. İki insanın birbirlerini sevmesi yetmiyor çoğu zaman, azami insan ilişkilerini yürütemiyorsanız ara verin. İkinizin de aklı başına gelirse? devam edersiniz. Zorla evli tutmaya çalışarak da olumlu yönde değişim olacağını sanmıyorum.

Esin ciddi bir bunalimda. Cocugu aldirdigi icin sucluluk duyuyor. Bosanmadan once eger kabul ederse bir terapiste gidin suan cok sagliksiz dusunuyor. Bence tek yapmaniz gereken bu belki evliliginizi kurtarabilirsiniz. Allah yardimcin olsun

Esin ciddi bir bunalimda. Cocugu aldirdigi icin sucluluk duyuyor. Bosanmadan once eger kabul ederse bir terapiste gidin suan cok sagliksiz dusunuyor. Bence tek yapmaniz gereken bu belki evliliginizi kurtarabilirsiniz. Allah yardimcin olsun
kesinlikle kabul etmiyor.ben gidelim dedim.cunku gercekten akli basinda dusunemiyor.seviyorum ama bosanalim diyor

birbirinizle görüşmeyi kesin.
haber verin ikimiz biraz uzaklasalım kararlarımızı gözden geçirelim 1 ay sonra oturup konusalım ne yapacagımıza karar verelim diyin.

ve 1 ay hiç konusmayın, düşünün, sakinleşin.

Şunu anlamadim madem bosanmaniz kesin değildi neden aldirdiniz bebeği. Ben yargilamak istemiyorum sanirim ömür boyu kendi kendinizi yargilicaksiniz zaten eşiniz doğru söylemiş artık eskisi gibi olmayi beklemeyin ikinizde uzuleceksiniz hatırladıkça. Tek tarafli sürmüyor evlilik zorlamanin anlami yok bence

Tutunun birbirinize.. Yuva kolay kurulmuyor kolay yıkılmamalı.. Belli ki sizden bir adım bekliyor sinirleri bozuk, O da pişman sizde
ben adeta yalvariyorum bosanmayalim diye.ewe geleyim birlikte acimizi yasayalim birbirimize sarilalim diyorum.hayir isleri zorlastirma gelme hersey bitti diyor.bosanalim diye tutturuyor sonra ben kendisine uymayinca susuyor tekrar.iki gunde bir boyle oluyor.bosanalim diye ortaya dusuyor ben sakin davraninca susuyor cewap vermiyor

Ay yok zaten cok duygusalim bu günlerfe ... Oturup agladim yazdiklariniza ...

Allahim güc ve sabir versin ...

kesinlikle kabul etmiyor.ben gidelim dedim.cunku gercekten akli basinda dusunemiyor.seviyorum ama bosanalim diyor
O zaman biraz gorusmeyin aramayin birbirinizi. Sakinlesin. Cunku anladigim kadariyla birbirinizi seviyorsunuz. Bosanmak cozum olmicak inan. Sadece zamana ihtiyaciniz var... bosanmak dogru bir karar degil

Allah yardımcın olsun güzelim ya çok zor gerçekten

Her konunun derdin altinda bi kv parmagi cikiyor ya.. bi sokmayın burnunuzu çocuğunuzun evliligine. Bu sefer cocuk aldirmaya kadar gitmiş. Oncelikle eşinin anne bagimliligindan kurtulmasi lazim yoksa hersey yine aynı olur. Esine sende onu sevdiginin ayrilmak istemediğinin mesajını ver yine de.birlikte psikologa gitmeyi teklif et gerçekten psikolojisi bozulmuş görünüyor

Ben su anda yumurta toplama isleminden geliyorum yuruyemiyorum agridan neden biliormusun senin aldirdigin bebege kavusabilmek icin kocana gelince bence yol ver gitsin anasiylami yasar kimle yasarsa yasar o adam cekilmez
Kimilerinin elinin tersiyle ittiği şeyi başka biri muhtaç oluyor nedense.. Allah sanada en güzel en hayırlı evladı versin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…