yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70
surekli sorunlardan kaciyor bosaninca kotu olacagini bile bile suanki durumdan kurtulmak icin bir hata daha yapmaya calisiyor yani.
Cnm şu hayatta insanın kendi kendine ettiğini dünya toplansa o kişiye yapamaz ...bazen bir musubet bin nasıhattaen iyidir ,ısrarla boşanmak istiyorsa ne yapabilirsinki

cok ama cok haklisiniz.ah bir ikna olsa terapiste gitmeye.ben illa bosanmayalim demiyorum.tum cabam saglikli bir karar vermek

terapiste gitmeyi reddediyorsa sizinle beraber birseyler yapabilme ihtimalini de tümüyle aklından sildigi anlamına gelir.
o vakit özleme gerekliligi veya tekrar evlenmeye dair soylediklerinin gercekliginin olmadıgını ve size olan sevgisinin tükendigini kabullenip yolunuza bakmanızı tavsiye ederim.
bu durumda ise verilecek en saglıklı karar kangren tüm vucudu sarmadan kesip atmaktır.

Bebeği aldırmanızdaki büyük suç onda gibi görünüyor. Şimdi de pişmanlıklarıyla yine ikinizi mahvetmeye çalışıyor. Olan o minicik yavruya olmuş. Üzüldüm gerçekten

ben suan onda herseyin bittigini bilsem yalvarmam.piskolojik olarak cok kotu durumda oldugu icin suan bosanmak sacma degil mi.birbirimizi ozleyip evlenelim tekrar diyor.sonra pisman olucaz ikimiz de bunu bildigim icin israr edip durdurmaya calisiyorum

Kendini kandırma
Öfkeyle yaptık falan hikaye
Eşin sorumsuz herifin teki, sende öylesin
El kadar sabiye sahip çıkamamışsınız, şimdi psikolojiler bozuk bilmem ne
Üstüne adam da seni istemiyor hala yalvarıyorsun
Neyin sevgisi, neyin evliliği
Anasının lafına bakıp evladına kıyan adamdan neyin kocası olacak
Daha yazmim ben, banlanıcam, çok sinirlendim

sonuçta boşanmayı düşündüğünüz için bebeği aldırmışsınız eşininz muhtemelen boşanmamanız durumunda bebeği aldırmanın vicdan azabını kat kat yaşayacağını düşünüyor. yada bu günahın bedelini boşanarak ödemek gerektiğini düşünüyor. yoksa neden olmazsa tekrar evleniriz desin ki. bence de boşanın. bebeğinize kıyabilecek kadar gözden çıkarmışsınız zaten birbirinizi...

eşin kaç yaşında?

ne olursa olsun. Bizler de eşimizin ailesiyle sorunlar yaşıyoruz. Psikolojimiz bozuluyor, kavgalar ediyoruz. Ama siz bir aile olamamışsınız. Çünkü eşin anasının ağzına bakmış hep. KEndi ailesini ve sorumluluklarını düşünmemiş. Bence sende de hata vardır muhtemelen.

Ayrıl, kendine bir yol çiz. Eğer eşin iyi bir insan olsaydı boşanalım birbirimizi özlersek döneriz demezdi. İkide bir seni bırakıp ailesinin yanına gitmiş baksana. Annesi versin ona bundan sonra yuvayı.

Şu para ne önemli şey yaa... E o zaman oğullarını evlendirmesinler hapsetsinler. Banka muamelesi yapıyorlar madem. Hiç mi acımıyorlar yaa...

Sen yine evlenirsin. O da evlenir ve tüm bunlar unutulur gider. Kimse acından ölmez.

Bir daha evlenmemek uzere bosanacagim diyin. Her dakika bosanalim diyen insani sizin de istememeniz lazim. Ne yapalim, her sey bir tecrube

eşin kaç yaşında?

ne olursa olsun. Bizler de eşimizin ailesiyle sorunlar yaşıyoruz. Psikolojimiz bozuluyor, kavgalar ediyoruz. Ama siz bir aile olamamışsınız. Çünkü eşin anasının ağzına bakmış hep. KEndi ailesini ve sorumluluklarını düşünmemiş. Bence sende de hata vardır muhtemelen.

Ayrıl, kendine bir yol çiz. Eğer eşin iyi bir insan olsaydı boşanalım birbirimizi özlersek döneriz demezdi. İkide bir seni bırakıp ailesinin yanına gitmiş baksana. Annesi versin ona bundan sonra yuvayı.

Şu para ne önemli şey yaa... E o zaman oğullarını evlendirmesinler hapsetsinler. Banka muamelesi yapıyorlar madem. Hiç mi acımıyorlar yaa...

Sen yine evlenirsin. O da evlenir ve tüm bunlar unutulur gider. Kimse acından ölmez.
esim 28 ben 26 yasindayim.ewlendirmezlerdi belki ama cift maas olsun daha cok para gelir umuduyla evkendirdiler.

Bebek icin senin vucudun senin kararin diyorum...iyi ki aldirmissin zira bu sartlar altinda dogsaydi kafaniz iyice karisacakti..

ankette kolay sorunlarla devam etmek diye bi sık var zira ben oratada kolay bi sorun goremedim..ciddi sorunlariniz var..

Adam dengesiz..en twhlikeli erkek tipidir ne istedigini bilmeyen erkek tipi dikkat.

Her turlu karari kendi verebilirmis gibi davraniyor esiniz ki bu tek kisilik bi durum degil sizin duygu ve fikirleriniz de onemli..adamin ve annesinin elinde oyuncak olmussunuz.

Anafikir: daha gelisimini tamamlamıs erkekle evlilikten ve karisinin arkasinda duramayan erkekten hayir gelmez..gurur sevgiden her zaman daha onemlidir..

İki günde bir annesi arayıp ne oldu avukata gitmediniz mı hala diyosa belki oda sana yansıtıyodur.
Yuvanı yıkmak istemiyorsun anlayabiliyorum , ama tek senin ısrarınla sürer mi bu iş? Aklıma 2 şey geliyo
Birincisi ; ona haber vermeden gideceksin, seni görünce tepkisi ne olacak belki birbirinizin acısını hafifteletip temiz bir başlangıç yapacaksınız. Yada eve almayacak dananın kuyruğu kopmuş olur
İkincisi; 2 güne bir bosanalim demek olmaz bir süre görüşmeyi bırakın o süre sonunda karşılıklı bir araya gelin konuşun.
Not : bebek kısmında zor tuttum kendimi, daha yeni tüp bebek tedavisinde negatif sonuç aldık...

Bebeği aldırmak şu aşamadaki en sağlıklı karar olmuş; iyi birşey değil kabul ama bu kadar sorun varken normal olamazdı bebeğin.
Bence biraz sakinleşin hiç aramayın en azından 1 ay.hala da boşanalım diyosa o koca kafalı kocanız gidin boşanın. Erkek kıtlığı mı var da anasını danasını çekeceksiniz ömür boyu allah aşkına. Sevginizi anlıyorum yuva kolay kurulmuyor ama sizede yazık. Üzüldüm okuyunca insan ne hayallerle başlıyor ama karşında o olgunluğa ulaşmamış insanlarla bu yolda yürümekte zor

Ben seninle hemen hemen ayni durumlari yasadim. 6. Ayda hamile kaldim. Ailesinin bana olan soguk tavirlari, esimin her bos dakikamizi ailesiyle gecirmek istemesi, annesinin gicik laflariyla dolmustum zaten. Hamile kalmama da kayitsiz kalmalari artik o kadar icimi acitti ki kavga etmeye basladik. Bosanmaya dogru gidiyoruz ben tek basima bebege nasil bakicam diye bunalimlara girdim. Cocugu aldirmayi defalarca dusundum de soyledim de. Surekli ben cocugu istiyorum dedi ama biz duzelicez demedi. Baska beni cok yaralayan bir durum daha oldu eski sevgiliyle ilgili, konularimda var, ben uzuntuden cocugu dusurdum. Hep aldiricam dedigim icin esim inanmadi dustugune. Bosanmak istedi. Annesi inanilmaz baski yapti, hala da yapiyor bosanmamiz icin. Tehdit ediyir onu resmen. Kac kere evden gitti. Ben zaten korkunc bir travma yasadim, aslinda ben de ondan nefret ediyodum ama beni teselli edebilecek tek insan da oydu. Aynen senin gibi bosanmak istemedim. Ayni senin kocan gibi bir an bana sarilirken bes dakika sonra bosanalim diyordu. Boyle uc ay gecirdik. En son evi terketti. Ben de ac davayi dedim. Dondu eve sonra. Kavga ettigimizde hala bazen bosanalim diyo ama eskisi gibi degil. Yine de cok dengesiz. Sizde vicdan azabi var, benim esimde de cocugu aldirdigim suphesi. Yine de benim isim daha zor. Cunku inanilmaz sert otoriter tehdit eden bir anne, kavgalarla yipranmis bir evlilik ve sevgi, eski sevgiliyle gorusmelere ragmen biz hala bosanmadiysak siz de bosanmazsiniz heralde. Hakkinizda hayirlisi olsun ama ne kadar ustune dusersen o kadar kacacaktir. Bende oyle oldu. Artik umudum bittiginde tamam ac dava dedim, acamadi.

cok uzgunum luten darilmayin ama ben ortada bir yuva goremiyorum :KK43: sadece her daim size yari yolda birakan ve yari yolda birakabilecek bir es goruyorum

daha iyi bir hayata ve insana layiksiniz, omur boyu mutsuz olmaktanda bosanip yeni hayat kurmak daha mantikli bence

X