- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
Bu kadar ınce bır adam senı nıye ıkı de bırde boşamaya Kalkıyorben bakip aglamiyorum.esim agliyor.hayir tabiki hazirlmadik.hayal edip agliyomus surada besik olurdu falan diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar ınce bır adam senı nıye ıkı de bırde boşamaya Kalkıyorben bakip aglamiyorum.esim agliyor.hayir tabiki hazirlmadik.hayal edip agliyomus surada besik olurdu falan diye
Cnm şu hayatta insanın kendi kendine ettiğini dünya toplansa o kişiye yapamaz ...bazen bir musubet bin nasıhattaen iyidir ,ısrarla boşanmak istiyorsa ne yapabilirsinkisurekli sorunlardan kaciyor bosaninca kotu olacagini bile bile suanki durumdan kurtulmak icin bir hata daha yapmaya calisiyor yani.
Bu kadar ınce bır adam senı nıye ıkı de bırde boşamaya Kalkıyor
ince mi...tam tersine inanilmaz kaba.suan yasadigi sadece vicdan azabiBu kadar ınce bır adam senı nıye ıkı de bırde boşamaya Kalkıyor
cok ama cok haklisiniz.ah bir ikna olsa terapiste gitmeye.ben illa bosanmayalim demiyorum.tum cabam saglikli bir karar vermek
Allah yardım etsın ne deyımince mi...tam tersine inanilmaz kaba.suan yasadigi sadece vicdan azabi
ben suan onda herseyin bittigini bilsem yalvarmam.piskolojik olarak cok kotu durumda oldugu icin suan bosanmak sacma degil mi.birbirimizi ozleyip evlenelim tekrar diyor.sonra pisman olucaz ikimiz de bunu bildigim icin israr edip durdurmaya calisiyorum
esim 28 ben 26 yasindayim.ewlendirmezlerdi belki ama cift maas olsun daha cok para gelir umuduyla evkendirdiler.eşin kaç yaşında?
ne olursa olsun. Bizler de eşimizin ailesiyle sorunlar yaşıyoruz. Psikolojimiz bozuluyor, kavgalar ediyoruz. Ama siz bir aile olamamışsınız. Çünkü eşin anasının ağzına bakmış hep. KEndi ailesini ve sorumluluklarını düşünmemiş. Bence sende de hata vardır muhtemelen.
Ayrıl, kendine bir yol çiz. Eğer eşin iyi bir insan olsaydı boşanalım birbirimizi özlersek döneriz demezdi. İkide bir seni bırakıp ailesinin yanına gitmiş baksana. Annesi versin ona bundan sonra yuvayı.
Şu para ne önemli şey yaa... E o zaman oğullarını evlendirmesinler hapsetsinler. Banka muamelesi yapıyorlar madem. Hiç mi acımıyorlar yaa...
Sen yine evlenirsin. O da evlenir ve tüm bunlar unutulur gider. Kimse acından ölmez.
Eee degermi peki is imakninda var bosansan bile bakabilirdin o bebege Allah affetsin ne diyeyimbenim aylarca bebegim olmamisti...
Dogru söze ne denir?yasal sure 10 hafta ama bize acisi omur boyu