- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.901
benimde cok az kaldi umarim yarina kadar vakti vardir bugun pes ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canisi :*canım ben almak isterdim ama çok duam var okuyacağım okuyabilirsem yazarım
Benimde az kaldı bitirmeme Allah af etsin tòvbe tovbe çenem düşecek yanlız : ) cene kası yapıcam bu gidişle,şaka bir yana Allahım hayrını göstersin dualarla inşallah
Kızlar çok özür diliyorum ama ben okuyamayacağım. Listeden çıkmak istiyorum. Tefriciye duasını daha önce hiç okumamıştım. Şimdi biraz araştırma yaptım, anlam olarak direkt Allah'tan istemek yerine peygamberimizi araya koyarak isteme ifadeleri içerdiği için huzursuz oldum. Tabiki samimi bir şekilde okuyanlara saygı duyuyorum ama ben bu şüphe ile okursam zaten feyzi olmaz diye düşünüyorum . Liste ile ilgilenen arkadaştan ayrıca özür diliyorum. Hakkınızı helal edin.
benimde cok az kaldi umarim yarina kadar vakti vardir bugun pes ettim
Yarın akşama kadar olursa ben yetistiririm insaallah .[/QUOTE
Kaç okuycaz canımKizlar yarin yeni kisiye geçeriz Allahin izniyle 2 kişi eksildi sayi çoğalacak yeni arkadaşta 1 gün daha uzatiriz 3 günde 1 kişiye okunur
anım gamze çıktı başka kim çıktıKizlar yarin yeni kisiye geçeriz Allahin izniyle 2 kişi eksildi sayi çoğalacak yeni arkadaşta 1 gün daha uzatiriz 3 günde 1 kişiye okunur
canım okuyacak kişiye şöyle yapsak kişi kendisine 1000 küsürlü alsın geri kalanını biz paylaşalım en azından biz okuyup tamamlarız kişi ise istediği zaman tamamlar olmazmı şimdi bir bir arkadaşlar çıkıyor. Eksilme oluyor listede haliyle okuma sayısıda fazlalaşıyor böyle olunca, başka çözüm önerisi olan varmı bilemedim şimdiKizlar yarin yeni kisiye geçeriz Allahin izniyle 2 kişi eksildi sayi çoğalacak yeni arkadaşta 1 gün daha uzatiriz 3 günde 1 kişiye okunur
@Madammor cikmisti tamamc
anım gamze çıktı başka kim çıktı
Gamzenin payini paylasacagz canim gruptan cikti.Canlar bana etiket gelmediği için yeni görüyorum... Hepinizin ağzına sağlık.. Eksik varsa okuyabilirim...
canım okuyacak kişiye şöyle yapsak kişi kendisine 1000 küsürlü alsın geri kalanını biz paylaşalım en azından biz okuyup tamamlarız kişi ise istediği zaman tamamlar olmazmı şimdi bir bir arkadaşlar çıkıyor. Eksilme oluyor listede haliyle okuma sayısıda fazlalaşıyor böyle olunca, başka çözüm önerisi olan varmı bilemedim şimdi
300 cnmKaç okuycaz canım
Canim klomen denedin mi? O hem çoğaltıp hemde geliştiriyor diye biliyorum . Bide iğne veriyolar kendileri catlatiyor zaten kullandın mi klomen . Banada yumurtan catlamiyo demişti devlet hastanesinde doktor sadece tek bir kan tahliliyle 4 ay sonra kendiliginden oldu meselaAdetlerim düzensiz diye iki haftadır doktor yumurta takibi yapıyor yumurtalıklarıma bakıyor ona göre ilişki günleri söyleyecek ama maalesef yumurtalarım çokmuş ama büyümüyormuş Salı günü tekrar gel bakalım dedi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı kızlar varsa yumurta büyütme için ne yapabilirim acaba demek ki problemim buymuş herhalde
Canım hiç bişey kullanmadım ilk defa kontrole başladım zaten daha doktor bişey demediCanim klomen denedin mi? O hem çoğaltıp hemde geliştiriyor diye biliyorum . Bide iğne veriyolar kendileri catlatiyor zaten kullandın mi klomen . Banada yumurtan catlamiyo demişti devlet hastanesinde doktor sadece tek bir kan tahliliyle 4 ay sonra kendiliginden oldu mesela
Bana hemen vermişti 1. Ay tum tahlilleri yaptırmisti bi tek tüplere baktırmamisti.Canım hiç bişey kullanmadım ilk defa kontrole başladım zaten daha doktor bişey demedi