- 28 Mayıs 2016
- 1.101
- 451
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.881
Kızlar beni listeden silermisiniz hakkınızı helal edin rabbim kimin ne dileği varsa rabbim tez zaman da nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adımın yerine merve yazar mısın canım kendim için okunmasını istemiyorum arkadaşıma okunsun bu defaBismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
1. annesinineseri Nurcan kızı Eser
2. M Mirac440 Duygu
3. Rakika Hatice
4. Kader_91 Şaziye
5. Minnoskafa Gamze
6. @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
7. @Madammor Nefise kızı
8. Ezmu0810 Ezel
9. aysnrdmrc Ayşenur
10. Dil-i bitab Saliha
11. H hayalalemiveben Melek
12. icroc Tuğba
13. D darrbee
14 Umutvar123
15. aysnrdmrc
Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Kizlar allah aşkı için 1 haftadır okuyamayam haber verdin diye hergun yazdım etiketledim listeye başlıyoruz diyoeum listeden cikarirmisiniz diyosunuz. Biraz ciddiye alın lütfen burda bi emek veriliyo sonuçta.
Liste hazır diye kopyalamisim yine kusuruma bakma afedersinBenim adımın yerine merve yazar mısın canım kendim için okunmasını istemiyorum arkadaşıma okunsun bu defa
Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
2. M Mirac440 Duygu
3. Rakika Hatice
4. Kader_91 Şaziye
5. Minnoskafa Gamze
7. @Madammor Nefise kızı
8. Ezmu0810 Ezel
9. aysnrdmrc Ayşenur
10. Dil-i bitab Saliha
12. icroc Tuğba
13. D darrbee
14 Umutvar123
15. aysnrdmrc
Kızlar kişi başı 300 tane 2 günde 1 kişiye okuncak . Ama lütfen okunduğuna dair bildirim mutlaka yapılsın . İsimlerinizi bana bildirirseniz sevinirim . Günü gününe bildirim yapmayanlar liste dışı kalacaktir.
Şuan itibariyle başlamış bulunmaktayiz. @annesinineseri icin okuyoruz Allah niyetlerinizi kabul etsin .
Hebehubele, 20 daha okudum Nurcan arkadaşımız için. Toplam 300 okumuş oldum. Allah kabul etsin.
Kizlar allah aşkı için 1 haftadır okuyamayam haber verdin diye hergun yazdım etiketledim listeye başlıyoruz diyoeum listeden cikarirmisiniz diyosunuz. Biraz ciddiye alın lütfen burda bi emek veriliyo sonuçta.
annesinineseri arkadaşımız için 300 tane okudum allah kabul etsin.Bismillahirrahmanirahim tefiriciye 2. Listemiz .
2. M Mirac440 Duygu
3. Rakika Hatice
4. Kader_91 Şaziye
5. Minnoskafa Gamze
7. @Madammor Nefise kızı
8. Ezmu0810 Ezel
9. aysnrdmrc Ayşenur
10. Dil-i bitab Saliha
12. icroc Tuğba
13. D darrbee
14 Umutvar123
15. aysnrdmrc
Aa tamam canımCanım Hebehubele ilk kişide sayı sabit kalsın ben @Madammor un yerine okurum çünkü üyelik iptali yaptırdı bi müddet yok 2. Kişide onu çıkartıp hesap edersin paylaştırırken
Amin :))Benimde az kaldı bitirmeme Allah af etsin tòvbe tovbe çenem düşecek yanlız : ) cene kası yapıcam bu gidişle,şaka bir yana Allahım hayrını göstersin dualarla inşallah
canım ben almak isterdim ama çok duam var okuyacağım okuyabilirsem yazarımKızlar bana yardım eder misiniz çok zorlandım ilk kez okuduğum için ezber de yapamadım bir türlü . 100 tane alırsanız 100 okuyabildim daha ...
Yarına kadar da 100 daha okurum inşaallah .