Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Olmaz öyle şey kuzum biz seni benimsedik.kim darda kaldiysa yetiştin o yüzden seninde hamilelik haberini alana kadar senin yakani bırakmıyoruz :) hem sana okunsun hem sen oku Allahin izniyle bi gun herkes yavru sahibi olacak inaniyorum.

Sende hakkini helal et. Allaha emanetol bekleriz insallah.

Tamam çıkartırım o halde
Sedacım çok saol kuzum Allah evladını kucağına almayı nasip etsin. Evladı olmayan kardeşlerime de içinde banada salih saliha evlat nasip etsin inşallah

Ben bi kardesimiz icin nete girdim bi sıkıntısı varmış ondan haber alacağım die neti açtım sayfayada girip bakmak istedim teşekkür etmek için. Her şey için teşekkür ederim dediğim gibi eksiklerimiz olursa hanifemde numaram var ondan ricam var o bana bilgi geçer bende elimden geldigince okurum. Herkes hakkını helal etsin belki benden dolayı yeni duaya geçemediniz o yüzden özür dilerim.
Herkesi kocaman öpüyorum
Bu arada fatmacım duaların için Allah razı olsun sende hakkını helal et kuzum emeğin var üzerimizde. Allaha emanet ol
Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum Her gün nete giremezsem bile ara ara nete girmeye çalışırım. Kendinize iyi bakın hayırlı aksamlar

Sedacım çok saol kuzum Allah evladını kucağına almayı nasip etsin. Evladı olmayan kardeşlerime de içinde banada salih saliha evlat nasip etsin inşallah

Ben bi kardesimiz icin nete girdim bi sıkıntısı varmış ondan haber alacağım die neti açtım sayfayada girip bakmak istedim teşekkür etmek için. Her şey için teşekkür ederim dediğim gibi eksiklerimiz olursa hanifemde numaram var ondan ricam var o bana bilgi geçer bende elimden geldigince okurum. Herkes hakkını helal etsin belki benden dolayı yeni duaya geçemediniz o yüzden özür dilerim.
Herkesi kocaman öpüyorum
Bu arada fatmacım duaların için Allah razı olsun sende hakkını helal et kuzum emeğin var üzerimizde. Allaha emanet ol
Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum Her gün nete giremezsem bile ara ara nete girmeye çalışırım. Kendinize iyi bakın hayırlı aksamlar
Hayırlı aksamlar Allaha emanet ol canim benim bekliyoruz ara ara.

LİSTEmiz
Hebehubele Hebehubele Seda :anneadayı: okudu

bezginblog bezginblog Emine kızı Esra

annesinineseri annesinineseri Nurcan kızı Eser okudu

Gullbahcemm Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU

@Mirac46 Duygu okudu

Rakika Rakika Hatice kızı Hanife OKUDU

P pembehayaller06 Ezgi okudu

agustos72 agustos72 Ayşenur okudu
Kader_91 Kader_91 Şaziye :anneadayı:okudu

Minnoskafa Minnoskafa Gamze okudu

P Papatyagibisin70 Zeynep

@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti

__Eva_ __Eva_ Nefise kızı Ayşe okudu

ftmclk ftmclk Süleyman kızı Fatma OKUDU

Ezmu0810 Ezmu0810 Ezel

aysnrdmrc aysnrdmrc Ayşenur

@nergismor Saliha okudu

H hayalalemiveben Melek OKUDU

icroc icroc Tuğba OKUDU

Kizlar napalim okumayan arkadaslar liste disi kalacak tefriciyeye gecelim mi?

sonuçta hepimiz belirli bi yaşa gelmiş insanlarız ayın dokuzu diye bi tarih belirlendi üzerinden iki gün geçti, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama okuyabilecek olsalardı okurlardı sanırım şimdiye kadar... :KK66:
bence zaman geçirmeden başlayalım tefriciyeye

Selamun aleykum kizlar okumayan kaç arkadaş varsa bana bilgi gecin ben okuyayim ben o gün bitirdim duayi sadece bilgi gecin ben okuyayim herkes adına tek tek.aksama kadar yetistiririm

LİSTEmiz
Hebehubele Hebehubele Seda :anneadayı: okudu

bezginblog bezginblog Emine kızı Esra

annesinineseri annesinineseri Nurcan kızı Eser okudu

Gullbahcemm Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU

@Mirac46 Duygu okudu

Rakika Rakika Hatice kızı Hanife OKUDU

P pembehayaller06 Ezgi okudu

agustos72 agustos72 Ayşenur okudu
Kader_91 Kader_91 Şaziye :anneadayı:okudu

Minnoskafa Minnoskafa Gamze okudu

P Papatyagibisin70 Zeynep

@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti

__Eva_ __Eva_ Nefise kızı Ayşe okudu

ftmclk ftmclk Süleyman kızı Fatma OKUDU

Ezmu0810 Ezmu0810 Ezel

aysnrdmrc aysnrdmrc Ayşenur

@nergismor Saliha okudu

H hayalalemiveben Melek OKUDU

icroc icroc Tuğba OKUDU

Kizlar napalim okumayan arkadaslar liste disi kalacak tefriciyeye gecelim mi?
Sedacim saydığım kadar 5 arkadaş okuyamamış hepsine tek tek ben okuyayim yetiştirebilirsem akşama kadar bitirebilirim isterseniz yarin tefriciyeye geçin aksam ezaninda dualarim var geliştiremezsem gece okur bitiririm.kimse listeden çıkarılmasın şimdilik belki neti olmayan vardır ondan girememistir belki de hastası vardır bilinmez ben hepsi adına okuyayım sonra çıkmak isteyen olursa zaten bilgi geçerler.baslayacağım birazdan dualara hem o ara işlerimi halledeyim öpüyorum hepinizi Rabbime emanet ediyorum.

Kızlar ben artık topiklere katılamayacam bu aralar aşırı yoğunum Ramazan da tekrar katılırım aranıza inşallah dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun..
Helal olsun canım sende hakkını helal et Allah a emanet ol.

Sedacim saydığım kadar 5 arkadaş okuyamamış hepsine tek tek ben okuyayim yetiştirebilirsem akşama kadar bitirebilirim isterseniz yarin tefriciyeye geçin aksam ezaninda dualarim var geliştiremezsem gece okur bitiririm.kimse listeden çıkarılmasın şimdilik belki neti olmayan vardır ondan girememistir belki de hastası vardır bilinmez ben hepsi adına okuyayım sonra çıkmak isteyen olursa zaten bilgi geçerler.baslayacağım birazdan dualara hem o ara işlerimi halledeyim öpüyorum hepinizi Rabbime emanet ediyorum.
Canim benimm yüreğine sağlık . Okumayan arkadaslarim 3 üne dun baktim yeni girmişler ve aktif olan insanlar sitede o yüzden liste dışı birakmayi düşünüyorum. Herkes aldığı sorumlulugu bilsin kuzum . Yarin geçeriz tefriciyeye Alalhin izniyle o zaman . Ama sen kendini yorma okuyup istersen . Bu sekilde insanlarin hakalrina girmiş oluyolar.

Herkesi kocaman öpüyorum
Sende Allah a emanet ol canım İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder sana

Canim benimm yüreğine sağlık . Okumayan arkadaslarim 3 üne dun baktim yeni girmişler ve aktif olan insanlar sitede o yüzden liste dışı birakmayi düşünüyorum. Herkes aldığı sorumlulugu bilsin kuzum . Yarin geçeriz tefriciyeye Alalhin izniyle o zaman . Ama sen kendini yorma okuyup istersen . Bu sekilde insanlarin hakalrina girmiş oluyolar.
Nasılsın canım

Sedacim ben okuyayım dedim ama başladım bi sıra bitti 4 tane daha dönerim aksam ezanina kadar sorun olmaz benim icin sırayla okuyup bağışlıyorum herkesin adına 100 tane bitince diger arkadasa gectim yine bitti yani bu bi sira.4 sıra kaldı işte.eğer sorun olmazsa devam ederim ben yeterki insanlara faydam olsun o zaman mutlu olurum

Sende Allah a emanet ol canım İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip eder sana
Saziyecim çok saol canım benim Rabbim herkese salih saliha evlat nasip etsin inşallah içinde de bizede inşallah.gönlunuzun muratlarını versin sizide evlatlarınıza kavuştursun insallah

Sedacim ben okuyayım dedim ama başladım bi sıra bitti 4 tane daha dönerim aksam ezanina kadar sorun olmaz benim icin sırayla okuyup bağışlıyorum herkesin adına 100 tane bitince diger arkadasa gectim yine bitti yani bu bi sira.4 sıra kaldı işte.eğer sorun olmazsa devam ederim ben yeterki insanlara faydam olsun o zaman mutlu olurum
Yok bitanem neden sorun olsun agzina.yüreğine sağlık yorulma diye dedim
Nasılsın canım
Allaha şükür canim şimdilik iyiyim sen nasılsın?.gittinmi kontrole

Yok bitanem neden sorun olsun agzina.yüreğine sağlık yorulma diye dedim

Allaha şükür canim şimdilik iyiyim sen nasılsın?.gittinmi kontrole
Mide bulantıları devam ediyo onun dışında bişey yok canım Allah a şükür daha gitmedim kontrole 26 sında gitcem inşallah sen gittin mi kontrole

X