- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.781
Sedacım çok saol kuzum Allah evladını kucağına almayı nasip etsin. Evladı olmayan kardeşlerime de içinde banada salih saliha evlat nasip etsin inşallahOlmaz öyle şey kuzum biz seni benimsedik.kim darda kaldiysa yetiştin o yüzden seninde hamilelik haberini alana kadar senin yakani bırakmıyoruz :) hem sana okunsun hem sen oku Allahin izniyle bi gun herkes yavru sahibi olacak inaniyorum.
Sende hakkini helal et. Allaha emanetol bekleriz insallah.
Tamam çıkartırım o halde
Ben bi kardesimiz icin nete girdim bi sıkıntısı varmış ondan haber alacağım die neti açtım sayfayada girip bakmak istedim teşekkür etmek için. Her şey için teşekkür ederim dediğim gibi eksiklerimiz olursa hanifemde numaram var ondan ricam var o bana bilgi geçer bende elimden geldigince okurum. Herkes hakkını helal etsin belki benden dolayı yeni duaya geçemediniz o yüzden özür dilerim.
Herkesi kocaman öpüyorum
Bu arada fatmacım duaların için Allah razı olsun sende hakkını helal et kuzum emeğin var üzerimizde. Allaha emanet ol
Kızlar hepinizi Allaha emanet ediyorum Her gün nete giremezsem bile ara ara nete girmeye çalışırım. Kendinize iyi bakın hayırlı aksamlar