- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
-
- #1.321
Tamam canım bekliyoruz ❤Tm cnm bende onlar vazgeçti sandm okumak için sabirsizlanyrm yarın ins baslicm
Amin canım inşallah sonra da bu var bakAllah herkesten razı olsun benim adıma okuyan arkadaşlarımdan rabbim hepimizn kuacgini doldursun skntılarimizi gidersin hamilelik emojisinden bizde koyarız yakın zamanda insss :)
Çok tatlis hepsini koyarız sıra kimde bakalım hamilelik mujdeisni kim verck içime doğuyor teker teker rabbimin izniyle hamile kalacağız benim tedavim uzun biraz sıra sizde:) hayal kuruyorum çalışsam bile bebeğim icin uykusuz kalacgim günleri iple çekiyorum desem:)Amin canım inşallah sonra da bu var bak
İnşallah canım benim inşallahAllah herkesten razı olsun benim adıma okuyan arkadaşlarımdan rabbim hepimizn kuacgini doldursun skntılarimizi gidersin hamilelik emojisinden bizde koyarız yakın zamanda insss :)
Bana bildirim gelmiyor kızlar çok fazla dua tipiği olunca burayı unuttum kusura bakmayın etiketlemede sıkıntı mı var acaba
Ben etiket yapıyorum ama sana ulaşmıyor mu bilemem. Etiket beklemeyin, izlenen konulara girin orda çıkarYeni arkadaşa Şaziye ye 100 tane aldım canım
Dün ezgiye okumadık mi sadece, iki kişiye mi okuduk? Ben mi yanlış hatırlıyorum bı bakiyimCanım ayşenuru okuduk dün sıra şaziye arkadaşımızda
Yeni arkadaşa Şaziye ye 100 tane aldım canım
Ben etiket yapıyorum ama sana ulaşmıyor mu bilemem. Etiket beklemeyin, izlenen konulara girin orda çıkar
Sıradaki arkadaşımız Ayşenur canım 100 tane yazdım senin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?