Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Tatlım ben seni cikarmiyim her gün kime okuduğumuzu sana mesaj atiyim sen bana ne kadar okuduğunu bildir ben de topikteki sayıya senin adına ekliyim 50 tane bile okusan nefesin karışsın
Ben diğerleri kadar çok okuyamiyorum canım o yüzden o zaman haklarını helal etsinler.

Bence de cok fazla aktif olamayan arkadaslar 5 10 ne okuyabilirse okusunlar listeden cikmasinlar maksat dua almak ne kadar cok kisi o kadar bereket :))
Sağolun kızlar Rabbim bu güzel yureginixe göre verir inşallah ❤

50 daha aldım kalan:100
Eski listedeki kizlarin bi kac tanesi haric aktif degiller. Böyle olmaz ama en azindan arada bildirim yapsınlar dediginiz gibi 1 tane bile okusalar nefesleri dualari karışır birbirlerinin niyetlerine. Kendilerine okundu ve bitti zate. Herkes okuyabildigini aliyor. Ama hic uğramamak ayıp oluyor bence. Haksizmiyim? Kimsenin kalbini kırmak degil niyetim. Ama okuyamacaklarsa bildirsinler diye düşünüyorum

Saziye her kişiye 100 okurum dedi onu düşüyorum, Tülay zaten bı sure yok, Seher ile Duygu hala Mazeretli, Esradan haberim yok :/

Saziye her kişiye 100 okurum dedi onu düşüyorum, Tülay zaten bı sure yok, Seher ile Duygu hala Mazeretli, Esradan haberim yok :/
Bilmiyorum canm ama sorumluluk alıyoruz okuyarak yada bir listeye katilarak . Hiç ses vermemek okumamak burada sürekli okuyanlara haber verenlere saygısızlık oluyo bence. Haber verenlerden Allah Razi olsun. Bi dua topiklerinde ben böyle düşünmüyorumdur dimi. Sorumsuzluk yapanlari listeden çıkaralim diye düşünüyorum ben . Tamam her gun okuyamayabilir. Bitiyor zaten ama katkısı olsun 1 tane de olsa.

Çok haklısın bencede.listede sanırım 16 kişi var biz 1000 tane okumayı zor bitiriyoruz bazen.çoğu kişi okumuyor.en azından mazeretim var deseler o da olur.yerlerine okuruz .hep aynı kişiler okuyor .

Son düzenleme:
LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Seda

2- bezginblog Emine kızı Esra

3- annesinineseri Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 Ayşenur

11- Kader_91 Şaziye

12- Minnoskafa Gamze

13- @Papatyagibisin70Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti

15- __Eva_ Ayşe

16- ftmclk Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezel (Mazeretli)

18- aysnrdmrc
Ayşenur

19- Dil-i bitab Saliha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…