- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.361
100 aldım kalan 000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onunla ilgisi yok bence, buraya günde kaç kere bakıyorum ama bildirim gelmiyo beğenide yapıyorumGamze için 100 aldım kalan 300 konuya uzun zman bakmazsanız bildirim gelmiyor arkadaslar benim bi grupta öyle olmuştu bide daha çok şık beğeni yapanlarınki glior
Curly e sorucam bu meseleyionunla ilgisi yok bence, buraya günde kaç kere bakıyorum ama bildirim gelmiyo beğenide yapıyorum
Canim bence kalpleri ve isimleri kullanmadan bir etiketleme yap sadece rumuzlari.yazCurly e sorucam bu meseleyi
Liste halinde yazınca sıkıntı yapıyor kalp koymadan önce de hiç çıkmıyorduCanim bence kalpleri ve isimleri kullanmadan bir etiketleme yap sadece rumuzlari.yaz
Bana okunmadimiDün ezgiye okumadık mi sadece, iki kişiye mi okuduk? Ben mi yanlış hatırlıyorum bı bakiyim
Cnm ben 200 aldım kalan 800 sende mi aldın?Sıra Hatice kardeşimizde
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Abdestli olmaya özen gösterelim. Allah kabul etsin!
LİSTEMİZ:
1- Hebehubele Seda
2- bezginblog Emine kızı Esra
3- @annesunineseri Nurcan kızı Eser
4- @ssy8491 Seher (MAZERETLİ)
5- @gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
6- Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra
7- @mirac46 Duygu (MAZERETLİ)
8- @hemdelihemasik Hatice kızı Hanife
9- @pembehayaller06 Ezgi
10- @agustos72 Ayşenur
11- @kader_91 Şaziye