Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

-) Hebehubele Hebehubele SEDA 404 okudu

2-) bezginblog bezginblog ESRA

3-) annesinineseri annesinineseri ESER 404 okudu

4-) @Ssy8491 SEHER

5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu

6-) Z Zehra_gns ZEHRA 404 okudu

7-) @Mirac46 DUYGU 404 okudu

8_) @HemDeliHemAsik HANİFE 404 okudu

9-) @pembehayaller06 EZGI 404 okudu

10-) @agustos72 AYSENUR

11-) @Kader_91 ŞAZİYE

Kizlar bitmis listede son durum bugun yetismeyecek belli yarin oglen ezanina kadar bitirme imkaniniz varsa ezandan sonra duasini yapalim.bilgi gecerseniz daha iyi olur

Canım o kadar işinin içinde bide bununla ilgileniyorsun... Hakkını helal et
Helali hos olsun esercim varsa hakkim helal olsun sizde edin haklarinizi. Insallah hepimiz hamile oluruzda burada bebeklerimizin dogumlari icin dualarimiz olur ve evladi olmayan kardeslerimize dualarimiz olur insallah tek istegim bu benim insallah olur.

Okuyorum bitince yazarım
Tamm saziyem yetismezse acele etme yarin öglen ezanina kadar bitiremeyen arkadaslarimiz olucak onlarida bekleyecegiz.sayet yetistiremeyen okumayan olursa bilgi gecsin aramizda paylasalim die ekrani guncelledim kimseye baski falan asla kurmam nolur yanlış anlamayin

Ben yarın doktora gitcem bitireyim o yüzden günümden 1 ay geçtim Rabbim bi mucize versede bu defa tedavisiz hamile kalsam zaten düzensiz olduğum için hamile olduğumu sanmıyom ama hayorlısı inşallah
Hayirli haberlerle donersin insallah hamileyim demeyi Rabbim nasip etsin inşallah

Bide aranızda polikistik olan var mı
Sogan suyu içmeni tavsiye ederim sabah aksam yemekten once ac karnina mumkun mertebede yarim saat sonra yemek yemeni tavsiye ederim.kist olsun enfeksiyon olsun geçmesine yardimci Rabbim öyle mukafat vermis ki nimetlere hepsi essiz dene sen kistinde kaybolacak.kistin varsa incir kuru sakin yapma daha kötu duruma getiriyo

Benimkiler geçmiyo canım doğuştan demişti doktor yumurtalıklarımın yapısk böyleymiş bu yüzden 4 sene tedavi gördüm aşılamayla hamile kalmıştım şimdi yine istiyorum Rabbim nasip ederse

Sen sogan suyunu yap ama icmeden 391 kez ya safi soyle suyu icerken soguk olmasin ilikta olmasin az da olsa agzinda sicak olsun Ya Şafi ismiyle butun dertlere rabbim sifa veriyo.bi kardesimiz bana bi dua vermişti onu senle paylasayim ister misin

X