- 23 Mayıs 2009
- 14.133
- 15.256
- Konu Sahibi Hebehubele
ben okuyorum daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun esercim kusuruma bakmayin 3 aile geldi nete giremedim simdi ekrani guncelledim cok ozur dilerim herkesdenBen de okudum bitti.. Rabbim gönlünün muradını versin ayşegül
Canım o kadar işinin içinde bide bununla ilgileniyorsun... Hakkını helal etAllah razi olsun esercim kusuruma bakmayin 3 aile geldi nete giremedim simdi ekrani guncelledim cok ozur dilerim herkesden
Helali hos olsun esercim varsa hakkim helal olsun sizde edin haklarinizi. Insallah hepimiz hamile oluruzda burada bebeklerimizin dogumlari icin dualarimiz olur ve evladi olmayan kardeslerimize dualarimiz olur insallah tek istegim bu benim insallah olur.Canım o kadar işinin içinde bide bununla ilgileniyorsun... Hakkını helal et
Tamm saziyem yetismezse acele etme yarin öglen ezanina kadar bitiremeyen arkadaslarimiz olucak onlarida bekleyecegiz.sayet yetistiremeyen okumayan olursa bilgi gecsin aramizda paylasalim die ekrani guncelledim kimseye baski falan asla kurmam nolur yanlış anlamayinOkuyorum bitince yazarım
Hayirli haberlerle donersin insallah hamileyim demeyi Rabbim nasip etsin inşallahBen yarın doktora gitcem bitireyim o yüzden günümden 1 ay geçtim Rabbim bi mucize versede bu defa tedavisiz hamile kalsam zaten düzensiz olduğum için hamile olduğumu sanmıyom ama hayorlısı inşallah
Sogan suyu içmeni tavsiye ederim sabah aksam yemekten once ac karnina mumkun mertebede yarim saat sonra yemek yemeni tavsiye ederim.kist olsun enfeksiyon olsun geçmesine yardimci Rabbim öyle mukafat vermis ki nimetlere hepsi essiz dene sen kistinde kaybolacak.kistin varsa incir kuru sakin yapma daha kötu duruma getiriyoBide aranızda polikistik olan var mı
Ben bitti yaziyom sana o zaman şaziye tamam300 okudum canım kalanı yarın okurum inşallah