- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
-
- Konu Sahibi Hebehubele
Yardim edeyim mi saziyeOkuyorum inşallah bitircem canım
Çok sağol canım arkadaşım okudum Allah rağzı olsunVaktim var kuran okuyacagim oku dersen yardim edeyim haber bekliyom saziyem senden.bende o sira ekrani guncelleyeyim
İnşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsinVe an itibari ile biter kizlar dualarinizi eksik etmeyin hepimiz rabbime muhtacız. . Tevekkul ettik onu bekliyoruz onun gosterecegi mucizeyi bekliyoruz kunfeyekun ol der ve olur haftaya doktora gitcem kistim gitmistir ins kizlar hayirli evlat naaip etsin ins rabbim
Abdest alip geldim Allah kabul etsin canim eksigin oldugunda haber ver saziyem Allaha emanet ol ben sayfayi guncelleyeyim kuran okumaya gececegim.Rabbim kabul etsin duaniÇok sağol canım arkadaşım okudum Allah rağzı olsun
Amin canım benim sende Allah a emanet olAbdest alip geldim Allah kabul etsin canim eksigin oldugunda haber ver saziyem Allaha emanet ol ben sayfayi guncelleyeyim kuran okumaya gececegim.Rabbim kabul etsin duani
Sıradaki kardeşimiz Aysenur. Rabbim kardesimizin hacetini kabul ve makbul etsin insallah listeyi ekrana vericem az evvel ben kardeşimize okuyup bitirdim
yarin yetisirse kardesimizin duasi en yakin ezan saatiyle duasini yapalim yetismezse persembe günü öğlen ezanina kadar bitirmeye calisalim insallah.
AYŞENUR KARDESIMIZ ICIN BITMIS LISTE
1-)Hebehubele SEDA
2-)bezginblog ESRA
3-)annesinineseri ESER
4-) @Ssy8491 SEHER
5-) @gulllbahcem ( TÜLAY) 404 okudu
6-) Z Zehra_gns ZEHRA
7-) M Mirac440 DUYGU
8_)Rakika HANİFE
9-) @pembehayaller06 EZGI
10-) @agustos72 AYSENUR
11-) @Kader_91 ŞAZİYE
Rabbim her kulundan emegi olan her kulundan razi olsun Rabbim hepimizin rahmine salih saliha evlat nasip etsin. Yüreginizde annelik vasfi dopdolu olsun.hayrımız kabul olsun insallah
Biten kardeslerim bilgi gecerseniz ekranı güncelleyelim.hayirda kalin hayirli geceler
Allah senden razi olsun guzel yüreklimVaktim var kuran okuyacagim oku dersen yardim edeyim haber bekliyom saziyem senden.bende o sira ekrani guncelleyeyim
Rabbim cumlemizden razi olsun kuzum sen esinle bebeginle hasret gider gerisi evvel Allah gelir peygamberimin duasinda olasin insallahagustos72 kardesim icin okudum Rabbim niyetini hasil eylesin
Rabbim cumlemizden razi olsun kuzum sen esinle bebeginle hasret gider gerisi evvel Allah gelir peygamberimin duasinda olasin insallahagustos72 kardesim icin okudum Rabbim niyetini hasil eylesin
Ahh insallah bitanem :)Rabbim cumlemizden razi olsun kuzum sen esinle bebeginle hasret gider gerisi evvel Allah gelir peygamberimin duasinda olasin insallah