- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
Ben okuyorum canım bitince haber vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okuyorum canım bitince haber vericem
370 okudum allah kabul etsin
Alan olmadi bnce al cnm5 tane fazlaydı alan oldu mu? Olmadıysa 374 yerine 369 okuyim
Cnm sen bnim 5 i aldin dmi onu silsinlr 5 fazla var die yaznslar yaBen okuyorum canım bitince haber vericem
AlmadimCnm sen bnim 5 i aldin dmi onu silsinlr 5 fazla var die yaznslar ya
404e tamamlayabilir misin370 okudum
Sedacimmm bu harika bı haberrr ❤❤❤❤ çok mutlu oldum tebrik ederim Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤❤❤❤-) Hebehubele 404 okudu
2-) bezginblog 370 okudu
3-) annesinineseri
370 okudu
4-) @Ssy8491 370 okudu
5-) Gullbahcemm 404 okudu
6-) Z Zehra_gns 404 okudu
7-) @Mirac46 370 okudu
8.) Rakika 404 okudu
9-) P pembehayaller06 370okudu
5 fazlasi var eksik okumak isteyen varsa bilgi geçilsin sayidan düselim insallah
10-) agustos72 okudu
Kizlar hamileyim bugün öğrendim kan testi yaptirdim pozitif çıktı Rabbimden ümit kesmeyin benim yuvam yıkılıyordu Rabbim beklemediğim anda umudumu kesitigim anda nasip etti dualarinizi eksik etmeyin benden . Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Aminnnn kuzummm bende çok mutlu oldum karma karışık bi ruh hali içindeyim ilk sizlere haber vermek istedim ❤❤ Allahim sana ve isteyen tüm kardeslerime nasip etsin ❤❤Sedacimmm bu harika bı haberrr ❤❤❤❤ çok mutlu oldum tebrik ederim Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin inşallah ❤❤❤❤