- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
Ben de hem müşteri ile ilgilendim hem çektim daha yeni oturdum sabahtan beri hiç durmadılar maşallah :) :/Kvdeyim canim o yuzden yoksa tamamlardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hem müşteri ile ilgilendim hem çektim daha yeni oturdum sabahtan beri hiç durmadılar maşallah :) :/Kvdeyim canim o yuzden yoksa tamamlardim
Sen ne is yapıyorsun kuzuBen de hem müşteri ile ilgilendim hem çektim daha yeni oturdum sabahtan beri hiç durmadılar maşallah :) :/
50 kaldıKizlar surelerim vardi kusura bakmayin kac eksik var ben alayim
Tesettür mağazasında satış elemaniyim :)Sen ne is yapıyorsun kuzu
Aldim kabul ettim hanifeye gecelim aksama ikisinide teslim ederim.yarin benim esim evde bilginiz olsun ama girmege calisirim yine50 kaldı
Iyimis.o yogunlukta hem okuyup hem yaziyosun canimmm benimmTesettür mağazasında satış elemaniyim :)
Tamam kuzum kimsecikler yok zatenAldim kabul ettim hanifeye gecelim aksama ikisinide teslim ederim.yarin benim esim evde bilginiz olsun ama girmege calisirim yine
Tamam cnmHatice kızı Hanife yazalım onu olur mu canım?
Kuzum ben hanifeninkine başladım az kaldı ama sonrasında dahil olamıcam galiba evimi taşıan bugün belli oldu bi 10 gün içinde taşinicaz ALLAH'IN izniyle eğer bir değişiklik olursa yazarım hakkınızı helal edin nolur okuyabilirsem yazarımTamam cnm
Canım hanife arkadaşımızın niyetine 370 tane okudum RABBIM kabul eylesin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin hayırlı evlatlar INŞAALLAHTamam cnm