Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Kuzum ben hanifeninkine başladım az kaldı ama sonrasında dahil olamıcam galiba evimi taşıan bugün belli oldu bi 10 gün içinde taşinicaz ALLAH'IN izniyle eğer bir değişiklik olursa yazarım hakkınızı helal edin nolur okuyabilirsem yazarım
Canim eger okuyamayacaksan bana haber ver silelim seni bizde ona gore okuma yapariz

Sedacim affina sığinarak bi hacetim olacak nolur bilgi gecer misin.

Kizlar selamun aleykum sizden bi istegim olucak nette olmayan ama sonradan netine bakacak arkadaşlarima sesleniyorum bi kardeşimiz var adi gamze.iki sitesi var ve hayir işlerinde kosan kardesimiz belki icinizde ismini duyan vardir.aile huzuru icin esiyle arasi iyi olsun die sikintisi gitsin die ve salih bi evladi olmasi icin Allah rizasi icin ona dua eder misiniz.

Gamzem biraz uzak kalacak onun için biraz zor olsada suan iyi degil yorgun ve bitkin sizlerden Allah rızasi guderek ona bi fatiha serif okur musunuz. Yuvasina şen huzur saglik esiyle mutluluk ve salih evlat diler misiniz. Allah rizasi icin yalvariyorum arkadaşlar.ve duaya ihtiyac duyan bi kardesimiz daha var bu sitenin sahibi ki adi seda iki kardesimize de ve duaya ihtiyac duyan tum kardeşlerimizede Allah rizasi icin dua istiyorum
Ve gerçekten mazeretiniz yoksa okursaniz gamze kardesimizin adina yasin okutalim istiyorum eger izniniz varsa katilir mısiniz.
Bi mumin kardeşimizin hacetine kosarsaniz Rabbimde size hacetinize o kadar yaklastirir. Allah rizasi icin dualarinizi bekliyorum.

Kızlar hanife kardesimiz icin bitmis listeyi ekrana attım simdiden Rabbim dualarinizi kabul etsin. 5 fazlamiz var ezgi kardesimiz okumuş ona gore bilgi gecin ki 5 taneyi ona gore verelim eksigi olan varsa

1-)@Hebehubele 370 okudu

2-) bezginblog bezginblog 370 okudu

3-) annesinineseri annesinineseri 370 okudu

4-) Hercai91 Hercai91 370 okudu

5-) Gullbahcemm Gullbahcemm 370 okudu

6-) Z Zehra_gns

7-) M Mirac440

8.) @HemDeliHemAsik

9-) P pembehayaller06 370okudu

5 fazlasi var eksik okumak isteyen varsa bilgi geçilsin sayidan düselim insallah

10-) agustos72 agustos72 okuyo henuz bitmedi

11-) masalperisi666 masalperisi666

12_) Kader_91 Kader_91 370 okudu

Bagışlarken Hatice kizi Hanife kardesimizin hacetinin kabulune diyelim insallah

Kızlar hanife kardesimiz icin bitmis listeyi ekrana attım simdiden Rabbim dualarinizi kabul etsin. 5 fazlamiz var ezgi kardesimiz okumuş ona gore bilgi gecin ki 5 taneyi ona gore verelim eksigi olan varsa

1-)@Hebehubele 370 okudu

2-) bezginblog bezginblog 370 okudu

3-) annesinineseri annesinineseri 370 okudu

4-) Hercai91 Hercai91 370 okudu

5-) Gullbahcemm Gullbahcemm 370 okudu

6-) Z Zehra_gns

7-) M Mirac440

8.) @HemDeliHemAsik

9-) P pembehayaller06 370okudu

5 fazlasi var eksik okumak isteyen varsa bilgi geçilsin sayidan düselim insallah

10-) agustos72 agustos72 okuyo henuz bitmedi

11-) masalperisi666 masalperisi666

12_) Kader_91 Kader_91 370 okudu

Bagışlarken Hatice kizi Hanife kardesimizin hacetinin kabulune diyelim insallah

X