• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptığın çorbaya bak hele. kimse beni unlu çorba yaptığına inandıramaz :KK70:
Unlu değil tabi bu çorba tam yöresel ve manevi değeri çok olan bir çorba:)Antep ile bütünleşmiş :KK200:

Çaktırma ben bide çok yoruldum deyip sofrayı onlara hazırlatıyorum :KK45:
Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyor:70:Kızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallar:70:Tabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar :KK45:

Unlu değil tabi bu çorba tam yöresel ve manevi değeri çok olan bir çorba:)Antep ile bütünleşmiş :KK200:
oyle demek istemedim. hani cabuk olmasini istedigin zaman unlu yapiyormussun ya o zaman bile unlu yapmazsin diyorum ;)

Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyor:KK70:Kızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallar:KK70:Tabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar :KK45:
O kızları bana yollayiver.
Neler neler yaparım.
Yeter ki kahvemi yapsınlar. :):KK36::KK8:

Sen çekimi yaparken görsen balkonda çektim örtü uçuşuyor:KK70:Kızlar sağlı sollu tutuyor ,mandallar:KK70:Tabi bulaşıkları ve sofrayı onlar toparladı:)Üstüne birde kahve yaptılar :KK45:
Ooohhhh afiyet olsun ❤
Kızlarımın ellerine sağlık 😍
Kamera arkasını katılan bilir,katılmayan anlayamaz :D

Back