Yuva yıkamayan kadın; Ben...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cidden helal olsun boyle adama!!!!!!! ne kadar guzel ya baskalarının canını bu kadar kolay yakmak cocuk bahane degildir eger ortada aldatma varsa baska birine asıksan cocugunuda gercekten dusunen adam ayrılır cunku sevgi olmaya bir evde cocugun iyi yetisemeyecegini herkes bilir iyi bahane uydurmus sizede 2 sene sonrasında basından savmıs iste..hayatınıza baska bir erkegin girmesi kendinizden nefret ettiriyor ama evli bir erkege baskasının erkegine dokunmak nefret ettirmiyor buyuk tezatlık normalde ikili ilişkilerde ne yasanır ne eder yargılamam kimseyi ama baskasının canı yandıgı an insan gercekten kızıyor o kadının gunahı neydi mecburmuydu bunları yasamaya

Son düzenleme:
canım bir ara başlığı düzelt bence:mesela
''KENDİNİ KULLANDIRAN KADIN'' gibi

cinsel birliktelik yaşadık lafını okuduktan sonra konuyu okumayı bıraktım
yazıklar olsun sizin gibi evli erkeklerin etrafında dolananlara da, eşlerini sizin gibilerle aldatan erkeklere de

Bir arkadaş yazmıştı,kim olduğunu hatırlamıyorum.

İkinci kadınsınız ne de olsa...Sizin de yerinizi başkası alacak.

Üçüncüsü gelene kadar yaşayın aşkınızı(!)...

Ne kadar boşalttınız şu aşk kavramının içini...

O adamdan umudunu kesip bir başkasıyla evlendiğin zaman, hatta bir de çocuğun olduğu zaman, umarım senin eşinde senin gibi birini bulur.

bu yazdığınızın iğrenç masalınızdan sonra yazıklar olsun kadına kendine bakmamıs esini kaçırmıs aranızdan çekilmeli falan dememizi umut ettin sanırım ama yuh diyorum sadece. burda kaç tane kadın aldatıldığını çocuğunu falan yazıyor. sense onların yuvasını yıkmayı göze alanlardan birisin. sence kolay mı büyüyor bir çocuk? kadına çok acıdım. ayrıca kullanmış bencede. annenide sen 2.5 yasındayken baban aldatsaydı kadınla ağlamıslar ve cinsellik yasamıslar diye annene aradan çekil mi diyecektin. sen küçücük bir çocuğun ailesini dağıtmayı göze almıssın. bundan sonrada adamı bırakmazsın. adam sadece eşinin kendini cinsel olarak tatmin edememesinden dolayı seninle bir dönem takılmış. Bir kadın, özellikle de Türk kadını olarak artık peşlerini bırakın adam sizden ayrılmak istemiş bundan sonra gururunuzu koruyun. ayrıca konuyu açabilmenizde iyi cesaret.

Sizin ask hikayenizin tamamını okumayı midem kaldırmadı.
Yarısını okumam bile yetti sizin ve o adam müsfettesinin
nasıl birisi oldugunuzu anlamam icin.

Ne kadarda övmüşsünüz kendinizi ve onu.
Allah sizin gibileri uzak tutsun ailelerimizden.

Daha neler yazacagımda.........................

Neyse

"Körler sağırlar, birbirini ağırlar" olmuş sizin durum.
Yalnız bir ricam var. Başlıktaki "kadın" kelimesini sil mümkünse canım, bizlere hakaret oluyor da :KK51:

Henüz iş arkadaşınız vasfında bir erkekle ilk cinsel birlikteliğinden bahsedebiliyorsunuz? Alınmayın ama bu gerçekten çok kötü. Üstüne üstlük sizinle yaşadığı cinselliği başkalarına anlatmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz karısı, namusu olan kadınla olan ilişkilerini size anlatırken. Umarım bu yanlışından dönersin. Bir kadın başka bir kadına böyle bir acı yaşatmamalı. En başından varsa böyle kıpırtılar arkanıza bakmadan uzaklaşmalı ve mesafe koymalıydınız. Alınmayın ama nacizane fikrim bu. Hakkınızda hayırlısı

Hem yuva yıkamayan kadın hem de kendine hakaret ettirmeyi isteyen kadın'sınız !! Burada tek bir kişi bile aferin,bak şöyle yap böyle yap o zaman yıkarsın o yuvayı,hatta öyle bir dalavere çevirin ki çocuğu da alın yanınıza tam bir aile(!) olursunuz demez !! YAZIK diyorum sadece YAZIK !!! Adam suçlu evet çok suçlu ama esas suçlu sizsiniz bence . Adamın evli olduğunu bile bile nasıl devam edebildiniz? Birde aşk'tan bahsediyorsunuz! Bu mu aşk? Yazık ki sizin gibiler yüzünden aşk tüm saflığını kaybediyor . Şuna o kadar eminim ki bu yaptığınız sizin yanınıza asla kalmayacak. Siz o masum anne'nin ahını aldınız ve belki tam olarak aynısını yaşayacaksınız belki de daha kötüsünü orasını rabbim bilir ama asla yanınıza kalmayacak bunu sakın unutmayın... Bu arada kendinize kadın demişsiniz ama size insan demek bile iltifat olur . :KK34:
Akşam akşam sinirlerim tepeme zıpladı !!!!
Konu gerçek ya da değil böyle yapan yüzlerce sözde insan var !
Hepsinin canı cehenneme !!!

Yarisina kadar okudum daral geldi. Biraktim okumayi.
Kisa ve öz yazsaniz, marifetmis gibi uzatmasaniz!

Bir de aferin, ikinizde hakikaten dediginiz kadar dürüstmüssünüz.

kusura bakmayın ama anlattıklarınız midemi bulandırdı....bu aşk felan değil bu düpedüz töbe.....

bu kadar uzun anlatıp vayy bee ne aşk ama evli olabilir sen aşkının peşinden koş dememizi mi bekliyordun??

çok beklersin...tiksindim resmen.....

Merhaba foruma yeni üye oldum sayılır. Bu ilk paylaşımım olacak. Kendimi o kadar karışık hissediyorum ki hikayemi anlatmak istedim. Akıl almak, ne yapmalıyım demek için değil. Ama isteyen fikrini söyleyebilir tabiki...

Onunla aynı iş yerinde çalıştık.. O benden sonra, benim şefim olarak geldi.. Daha görmeden bile içimde tuhaf bir heyecan vardı ama bunun sadece yeni biri ile çalışacağımdan olduğuna emindim. Çalıştığım ortam çok da iyi niyetli insanlarla dolu değildi. Ama ben yinede kimseye önyargılı yaklaşmak istemediğimden herkesle iyiydim. Sonra Emre geldi o kadar temiz yüzlü ve güler yüzlüydü ki gördüğüm an içim ısındı. tamam dedim bu adamla ben çok iyi anlaşacağım.
Emre diğerleri gibi değil dürüst, efendi dedim. Ama aklımın ucunda bile yoktu ona aşık olacağım. Çünkü evli olduğunu biliyordum.

Yeter Bu Kadar Okuduğum..
.....

Hep Zaten Kimseye Benzemez Dürüst Olur,
Temiz, Eli Yüzü Pak Olur..
Dünya'da Ondan Başka Erkek Yoktur..
Fazlası Var Karısı, Ama Eksiği Yoktur..
Ama Ne Hikmetse Karısını Aldatan Olur ve Bunları Görmezsiniz..
Ayakta Alkışlıyorum Kaçırılmayacak Bir Adam..
....
Allah Islah Etsin..

eşini boşayıp sizi alacağınızı mı sanıyorsunuz, daha çoooook beklersiniz... Hadi diyelim (Allak korusun) eşini boşadı ve sizinle birlikte olmaya başladı, yarin öbür gün aynı şeyleri size ne yapmayacağı ne mağlum. Her sıkıldığında başka bir kadına mı sarmak gerek! siz nasıl ikinci bir kadın olmayı nasıl kabulleniyorsunuz, gururunuz hiç mi incinmiyor?? geceleri hiç mi rahatsız olmuyorsunuz, aynı yatağı başkasıyla paylaşırken..Bakın yuva yıkanın yuvası olmaz, bu yalnıştan tez vakit dönün, dünyada erkek mi kalmadı allah aşkına ya :KK47:

belkide karısı burada forum açtı haberimiz yok,kocam beni aldattı çok kötüyüm diye.....

dünyadaki her pisliğe layık sizin gibiler....

Her bir kelimeyi tiksinerek okudum.Allahınızdan bulun.Özellikle de o iğrenç,karaktersiz adam.Bu yaşattığınız acının on katını ikinizde yaşarsınız umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X