Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnanın yorumlarınızı okudukça benimde gözlerim dolu dolu oluyor. Allah hepinizden razı olsun, her nerede evlat diyen varsa Rabbım derdine derman olsun inşallah.
ancak bu kadar güzel anlatılırdı bir doğum ve bu kadar yaşatılabilirdi o his Allah yavrunuza ve size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. bende normal doğum istiyorum ve nedendir bilmiyorum içimde hiç korku yok, sanki Allah kolaylığını verecek ve ben yavrumu kolaylıkla alıcam kucağıma
ancak bu kadar güzel anlatılırdı bir doğum ve bu kadar yaşatılabilirdi o his Allah yavrunuza ve size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. bende normal doğum istiyorum ve nedendir bilmiyorum içimde hiç korku yok, sanki Allah kolaylığını verecek ve ben yavrumu kolaylıkla alıcam kucağıma
Sağolun Allah razı olsun, Rabbım size de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Emin olun her şey yolunda gittikten sonra hiç korkulacak bir şey yok, ben yalnızca yeterince ıkınamamaktan korkuyordum çok şükür hiç zor olmadı. Siz ne kadar kendinizi hazırlarsanız doğum o kadar kolay gerçekleşiyor. Hurma yemenizi tavsiye ederim, rahim kaslarını yumuşatıyor ve doğumda kolaylık sağlıyormuş. Ben yedim ama gebeliğin ilk dönemlerinde fazla tüketmeyin ki riskli bir durumla karşılaşmayın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Rabbım sağlıkla evladınıza kavuştursun, güzel hikayelerinizi okuyalım inşallah.