- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun arkadaşlar.
Yer gök dua ile duruyor dualarınızı esirgemeyin lütfen, ben öyle yapıyorum.
Rabbim cümlemize en az benimki kadar hayırlı bir vakitte kolaycacık doğum yapmayı nasip etsin.
Evlat ateşiyle yananların yüreklerine su serpilsin inşallah.
Bütün dualarınıza binlerce kez amin....Yalnız yazdıgınız abbase suresini bulamadım ben,başka bir ismi daha mı var acaba?bilgilendirirseniz sevinirim..
ay ne güzel kuranla dualarla tekbirle geldi yavrun gözün aydın canı darısı başıma
böyle guzel doğum yaşamayı Rabbim banada nasıp etsin 5 vakıt duamda herkese bana normal sorunsuz sogum nasıp etsın ..
ben dogumda esımde yanımda olsun ıstıyorum umarım dogum yapıcagım hastane bunu sorun etmez ..
sevdıklerın yavrun esınle nıce saglıklı yıllara canım Rabbim salih evlatlardan eylesin inşaAllah..
buradaki herkes gibi bende gözlerim dolarak okudum arkadaşım ne güzel anlatmışsın duygularını , bizlerede o duygulara ortak olmayı sağlamışsın anne değilim 5 yıldır evlat hasreti ile yananlardanım dualarında bizleride unutmaman ayrıca duygulandırdı beni. kızkardeşim 39 haftalık hamile hep o gözlerimin önüne geldi işallah oda böyle senin gibi kolay bi doğumla evladına kavuşur . rabbim evladınla ailenle mutlu sağlıklık bır hayat nasip etsin canım
gözlerim dolu dolu kendimi tuta tuta okudumm Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasın yavrunuzu bende 3 buçuk aylık hamileyim darısı benim gibi hamilelere ve çocuklara olmayanlara inşallah Allahım kısmet eder
Allah herkese sizin gibi bi doğum yapmayı nasip etsin. Benide ağlattınız kendimi düşündüm sizi düşündüm..
hayrlısıyla büyütün evladınızı
Amin, inşallah. Size de hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah benim ki kadar güzel bir doğum anınız olur.Allah herkese böyle doğum nasip etsin
Allah razı olsun, hakkınızı helal edin.gözyaşlarımı sildim biraz önce okadar duygulandım ki okadar güzel bi hikaye ki allahım bana ve bebek isteyen herkese nasip etsin amin bebeğini sağlıkla büyüt allahım ikinci bi evlat da nasip etsin sana :) mutluluklar diliyorum
gozlerım doldu resmen yasadım okurken oyle guzel anlatmıssınızkı...Yüşra ismi cok hosuma gıttı anlamı nedır?