Yüsra İpeğim adı gibi kolaylıkla geldi...

Allah razı olsun arkadaşlar.
Yer gök dua ile duruyor dualarınızı esirgemeyin lütfen, ben öyle yapıyorum.
Rabbim cümlemize en az benimki kadar hayırlı bir vakitte kolaycacık doğum yapmayı nasip etsin.
Evlat ateşiyle yananların yüreklerine su serpilsin inşallah.

Allah razı olsun arkadaşlar.
Yer gök dua ile duruyor dualarınızı esirgemeyin lütfen, ben öyle yapıyorum.
Rabbim cümlemize en az benimki kadar hayırlı bir vakitte kolaycacık doğum yapmayı nasip etsin.
Evlat ateşiyle yananların yüreklerine su serpilsin inşallah.

Bütün dualarınıza binlerce kez amin....Yalnız yazdıgınız abbase suresini bulamadım ben,başka bir ismi daha mı var acaba?bilgilendirirseniz sevinirim..

Bütün dualarınıza binlerce kez amin....Yalnız yazdıgınız abbase suresini bulamadım ben,başka bir ismi daha mı var acaba?bilgilendirirseniz sevinirim..

Yanlış yazmışım arkadaşım ABESE Suresi olacak. Birde İnşirah suresini çok okudum ben oda faydalıymış.
Kızımın adı geçiyor bu surede. Feinne meal usri Yüsra / "Demek ki gerçekten zorlukla birlikte kolaylık vardır" diyor.
Birde hurma çok kolaylık sağlıyormuş , rahim ağzını yumuşatıp doğuma hazırlıyormuş.
Hatta Meryem suresinde de geçer. Hz. Meryem doğum yaparken hurma yemesi vahiy olmuştur.
Ben 32. haftada günde iki tane ile başladım her hafta 1 er tane artırdım.

Son düzenleme:
Bugun kesinlikle çok duygusalım.

Şirketin bol olmasından istifade ağlıyorum bol bol.
Allahım inşallah hayırlısıyla bende sağlıkla oğluşumu kucağıma alırım.
Bu bölümü ilk kez okuyorum ve her okuduğumda ağlıcam gibi duruyor.
Allahım bebişini sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.

ay ne güzel kuranla dualarla tekbirle geldi yavrun gözün aydın canı darısı başıma
böyle guzel doğum yaşamayı Rabbim banada nasıp etsin 5 vakıt duamda herkese bana normal sorunsuz sogum nasıp etsın ..
ben dogumda esımde yanımda olsun ıstıyorum umarım dogum yapıcagım hastane bunu sorun etmez ..
sevdıklerın yavrun esınle nıce saglıklı yıllara canım :KK19: Rabbim salih evlatlardan eylesin inşaAllah..

ay ne güzel kuranla dualarla tekbirle geldi yavrun gözün aydın canı darısı başıma
böyle guzel doğum yaşamayı Rabbim banada nasıp etsin 5 vakıt duamda herkese bana normal sorunsuz sogum nasıp etsın ..
ben dogumda esımde yanımda olsun ıstıyorum umarım dogum yapıcagım hastane bunu sorun etmez ..
sevdıklerın yavrun esınle nıce saglıklı yıllara canım :KK19: Rabbim salih evlatlardan eylesin inşaAllah..

Sağolasın arkadaşım, Rabbim hayırlısı ile sana da yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim eşim doğum esnasında yanımda değildi, ama benim doğumum sancı odasında başlamış doğumhaneye gidene kadar yanımdaydı.
Kendisi doğuma girmek istemiyordu zaten gittiğim hastanede buna müsaade etmezdi.
Allah her şeyi gönlüne göre versin inşallah, hayırla sağlıkla yavruna kavuşman dileğiyle.

buradaki herkes gibi bende gözlerim dolarak okudum arkadaşım ne güzel anlatmışsın duygularını , bizlerede o duygulara ortak olmayı sağlamışsın anne değilim 5 yıldır evlat hasreti ile yananlardanım dualarında bizleride unutmaman ayrıca duygulandırdı beni. kızkardeşim 39 haftalık hamile hep o gözlerimin önüne geldi işallah oda böyle senin gibi kolay bi doğumla evladına kavuşur . rabbim evladınla ailenle mutlu sağlıklık bır hayat nasip etsin canım

ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE BENİM DOĞUM HİKAYEM DE İNŞALLAH BÖYLE GĞZEL VE KOLAY OLUR. Ailenizle birlikte bir ömür mutluluklar. o kadar güzel yazmışsınız ki iş yerinde ağlıyorum şu an :)

birdhaa okumuyacağım bu topiği :):) ay hıçkır hıçkır ağladım resmen.zaten duygusallığım hat safhada.ALLAHIM inşl bizede böyle kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder.bizde yazarmıyız acaba hikayelerimizi bir güün.kısmet inşllll.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu canım....

okuyan herkes gibi hıçkırıklarımı tutamadım hele bi de işyerinde karşımda 3-4 kişi var gözyaşlarımı saklamak için epey bi uğraştım...

Allahım herkese böyle kolay doğum yapmayı nasip etsin...

buradaki herkes gibi bende gözlerim dolarak okudum arkadaşım ne güzel anlatmışsın duygularını , bizlerede o duygulara ortak olmayı sağlamışsın anne değilim 5 yıldır evlat hasreti ile yananlardanım dualarında bizleride unutmaman ayrıca duygulandırdı beni. kızkardeşim 39 haftalık hamile hep o gözlerimin önüne geldi işallah oda böyle senin gibi kolay bi doğumla evladına kavuşur . rabbim evladınla ailenle mutlu sağlıklık bır hayat nasip etsin canım

Allah razı olsun arkadaşım. Rabbim inşallah hasretini tez vakitte dindirir.
Annem ve babamın 5 yıl çocukları olmamış sen 5 yıl yazınca aklıma geldi birden.
Her şeyin vardır bir zamanı inşallah en kısa zamanda rabbim size bir yavru hediye eder.
Kardeşinize söyleyin doğum esnasında mutlaka adınızı zikredip sizin için dua etsin.
Ben en çok eltimin için dua etmiştim. en yakınımda ve tanıdığım o olduğu için.
kızım şu an 40 haftalık ve eltim geçen hafta 38 haftalık doğum yaptı.

gözlerim dolu dolu kendimi tuta tuta okudumm Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasın yavrunuzu bende 3 buçuk aylık hamileyim darısı benim gibi hamilelere ve çocuklara olmayanlara inşallah Allahım kısmet eder

Allah herkese sizin gibi bi doğum yapmayı nasip etsin. Benide ağlattınız kendimi düşündüm sizi düşündüm..
hayrlısıyla büyütün evladınızı

gözlerim dolu dolu kendimi tuta tuta okudumm Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasın yavrunuzu bende 3 buçuk aylık hamileyim darısı benim gibi hamilelere ve çocuklara olmayanlara inşallah Allahım kısmet eder

Allah herkese sizin gibi bi doğum yapmayı nasip etsin. Benide ağlattınız kendimi düşündüm sizi düşündüm..
hayrlısıyla büyütün evladınızı

Sağolun arkadaşlar, Allah razı olsun. Rabbım cümlemizin gönlüne göre versin.
Benim yavrum artık kocaman oldu, 15 aylık.
Allah'ım evlat yolu bekleyen herkese bugünleri göstersin inşallah.

gözyaşlarımı sildim biraz önce okadar duygulandım ki okadar güzel bi hikaye ki allahım bana ve bebek isteyen herkese nasip etsin amin bebeğini sağlıkla büyüt allahım ikinci bi evlat da nasip etsin sana :) mutluluklar diliyorum

Allah herkese böyle doğum nasip etsin
Amin, inşallah. Size de hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah benim ki kadar güzel bir doğum anınız olur.
Bugünlerin tadını çıkarın, hiç bir şeye üzülmeyin, bebeğinizi de üzmeyin.
Öyle özel günler ki bir daha kısmet olsa bile ilkin yerini hiç tutmaz diye düşünüyorum.
Benim zaman zaman gereksiz şeylere üzüldüğüm, bebeğimi de üzdüğüm zamanlar oldu o yüzden bu tavsiyelerim.
Her ne kadar yavrum koynumda da olsa, İnanın doğumdan kısa bir süre sonra hamileliğimi, göbeğimi özledim.

gözyaşlarımı sildim biraz önce okadar duygulandım ki okadar güzel bi hikaye ki allahım bana ve bebek isteyen herkese nasip etsin amin bebeğini sağlıkla büyüt allahım ikinci bi evlat da nasip etsin sana :) mutluluklar diliyorum
Allah razı olsun, hakkınızı helal edin.
İnanın sizi çok iyi anlıyorum, bende çok ağladım, hala okudukça ağladığım oluyor.
Rabbım her nerede evlat hasreti çeken varsa, yol bekleyen varsa hepsinin gönlünün muradını versin inşallah.
Kucakları boş bırakmasın, evlat hasreti, acısı yaşatmasın inşallah.
2. bebeğe gelince bir yanım istiyor, kızım kardeşsiz kalmasın diyorum diğer yanım ise karmaşık.
Yaşım çok genç değil benim 29 yaşındayım ve kızım henüz 15 aylık ve ben en az 10 ay daha emzirmek istiyorum.
Hatta bana kalsa hiç bırakmasın okula gidene kadar emsin.
İlk zamanlar yara oldu 3-4 ay onun sıkıntısını yaşadım kanayarak emzirdim yavrumu hep, şimdilerde ise ısırmayı öğrendi o minnacık dişleriyle kıtırdatıyor ama yine de vazgeçmiyorum.
Allah size de nasip ettiğinde anlayacaksınız emzirmek nasıl bir bağ, nasıl harika bir duygu. :emir_bebek:
Ama hamileliği de özlemiyor değilim. :KK49::KK17:

Son düzenleme:
gozlerım doldu resmen yasadım okurken oyle guzel anlatmıssınızkı...Yüşra ismi cok hosuma gıttı anlamı nedır?

gozlerım doldu resmen yasadım okurken oyle guzel anlatmıssınızkı...Yüşra ismi cok hosuma gıttı anlamı nedır?

Çok sağolun, Yüşra değil Yüsra
Yüsra Arapça da "sol yan" anlamına geliyor Kuranı kerimde ise kolaylık anlamında kullanılıyor.
Kuzenim doğumdan 1 hafta önce kızın adı gibi kolay gelsin inşallah demişti.
Hiç aklımdan çıkmadı o dedikleri ve çok şükür kızım kolaylıkla, annesini hiç üzmeden geldi.
Birde babası kızımızı sol yanım diye seviyor, çok hoşuma gidiyor mest oluyorum.

:KK5: ağladım ...hamile değilim ama sanki ben yasadım aynı seyleri rabbim hamile olanlara bebek isteyenlere böyle dua ile kolay güzel doğumlar versin ...inş zamanı gelince banada :KK31:

X