Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
_____ sbeden _____ km hz__metre 11 ocak 7__300 12 ocak 13 ocak 14 ocak 15 ocak 16 ocak 17 ocak 18 ocak 19 ocak 20 ocak 21 ocak 22 ocak 23 ocak 24 ocak 25 ocak 26 ocak 27 ocak 28 ocak 29 ocak 30 ocak
sağol tatlım belki bu sayede düzenli yürürüm dedimCanim hayirli olsun yeni topikin
sağol tatlım belki bu sayede düzenli yürürüm dedim
300 metre koştum 2 buçuk dkka sürdü ilk günden epey yordu
Aslinda plan yok bazen kosacam genelde yürürüm. Simdi azar azar artiriyorum. Yoksa bacak agrisi yapıyorpeki planın nedir? yani sadece koşmak mı yoksa yürüyüşte yapıcakmısın?
bende bir ara koşu bandı kullanmıştım ve o zamanlarda bacaklarım çok ağrıyodu sırf bu yüzden spor yapasım gelmiyodu, dikkat et çok zorlama kendiniAslinda plan yok bazen kosacam genelde yürürüm. Simdi azar azar artiriyorum. Yoksa bacak agrisi yapıyor
Uzun zaman disarda yurumedim disarda yurusemde agrir yani yuruyus bandi kaynaklı degil. Sende olsaydi beraber yürürdükbende bir ara koşu bandı kullanmıştım ve o zamanlarda bacaklarım çok ağrıyodu sırf bu yüzden spor yapasım gelmiyodu, dikkat et çok zorlama kendini
annemindi koşu bandı geri verdim canım, zaten dediğim gibi beni çok yoruyodu koşu bandı, gerçi herkeste aynı etkiyi yapmıyo sanırım çok memnun olanlarda var ama beni aşırı derecede yoruyordu, sürekli ayaklarım halsiz di hatta ellerim avuçlarım bile ağrıyodu sürekli tutmaktanUzun zaman disarda yurumedim disarda yurusemde agrir yani yuruyus bandi kaynaklı degil. Sende olsaydi beraber yürürdük
yorar canim normal yürüyüş givi doğal değil ve tempolu ondardir ben tutmadan yürüyorum.annemindi koşu bandı geri verdim canım, zaten dediğim gibi beni çok yoruyodu koşu bandı, gerçi herkeste aynı etkiyi yapmıyo sanırım çok memnun olanlarda var ama beni aşırı derecede yoruyordu, sürekli ayaklarım halsiz di hatta ellerim avuçlarım bile ağrıyodu sürekli tutmaktan
evet begüş bugün daha da fazla yürüyeceğimcanım nasıl gidiyo yürüyüş, dün artırmışsın mesafeyi
yaptım canimm sabirlaheeyyy sbeden cim nasılsın? yapıldımı bakayım bugün yürüyüş?
:))) tamam canım haftalik metreleri km leri toplariz sonuclarimizi degerlendiririz . Ama ben regl oldum. Yine de yarin 5 yada 10 dakka da olsa yürürum en azindan baslamis olurum. Agrim var.ayyy yeni gördümm sbeden bende yürüyüş yapıyorumm :) bende senle yarışıcamm :)))
ah kıyamam sana tamam bende dün başladım 30 dakika hızlı tempoda yürüyorum . bu akşam 45 dakika yapıcam hadi bakalımm:))) tamam canım haftalik metreleri km leri toplariz sonuclarimizi degerlendiririz . Ama ben regl oldum. Yine de yarin 5 yada 10 dakka da olsa yürürum en azindan baslamis olurum. Agrim var.
tamam bana uyar :) anlaştıkk :)Sen bu günden yazdirabilirsin bana. Yarismamiza 29 ocakta baslariz haftalik toplariz :) esraas
45 dakika mii ooooah kıyamam sana tamam bende dün başladım 30 dakika hızlı tempoda yürüyorum . bu akşam 45 dakika yapıcam hadi bakalımm