Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiside olabilir bilmediğim bir şehirdeyim arkadaşımda hiç yok o yüzden bişeyleri tek yapmaktan sıkıldımo nasıl olcak kızz yakının biyerden birimi istiyorsun yoksa sosyal medyadan olarakmı
aa nerde oturuyorsunuz pekii bende aynıı bilmediğim şehire evlendimde geldimm ama 4 sene oldu artık lalıştım yabancı değilimİkiside olabilir bilmediğim bir şehirdeyim arkadaşımda hiç yok o yüzden bişeyleri tek yapmaktan sıkıldım
Konya dayım bende evleneli yeni bir sene olacak inşallah ama yasaklar falan derken hiç çıkamadım be alışamıyoruuumaa nerde oturuyorsunuz pekii bende aynıı bilmediğim şehire evlendimde geldimm ama 4 sene oldu artık lalıştım yabancı değilim
anladımmm ee kursa başla istediğin bi kursun olabilirrKonya dayım bende evleneli yeni bir sene olacak inşallah ama yasaklar falan derken hiç çıkamadım be alışamıyoruuum
Düşünüyorum aslında ama o kadar evde kalmışım ki nerden başlıcağımı bilmiyorum konuşmayı unuttum gibi hissediyorumanladımmm ee kursa başla istediğin bi kursun olabilirr
bende öyleee acayip sıkılıyorum artıkk yanii sanki dünyanın işi yapmışım gibiiDüşünüyorum aslında ama o kadar evde kalmışım ki nerden başlıcağımı bilmiyorum konuşmayı unuttum gibi hissediyorum
Sen o kadar bensin kiii bari yürüyüşle başlıyım dedim karantina kiloları falan sen gitmiyor musun kursa falanbende öyleee acayip sıkılıyorum artıkk yanii sanki dünyanın işi yapmışım gibii
heleki yürüşe kendim etmeyi bile hiç sevmiyorumm yaaa kendime göre kafam göre bi komşuda uymadıı bana hepsi ayrı bi manyakkSen o kadar bensin kiii bari yürüyüşle başlıyım dedim karantina kiloları falan sen gitmiyor musun kursa falan
Öyle valla ya bende sıkıldım kendim kendim bizim komşularda hep yaşlı başlı insanlar pandemi bitirdi cidden bizi inşallah benim kurs maceralarımda arkadaş edinebilirim çok aminheleki yürüşe kendim etmeyi bile hiç sevmiyorumm yaaa kendime göre kafam göre bi komşuda uymadıı bana hepsi ayrı bi manyakk
kursa ben çok gittim ama nolduu bitti gene evdeyim kurs bile işe yaramaz oldu
hakkımızda hayırlısıı
pandemi zaman zaten hep evdeydikk daha kilo aldıkk hep bu çinlerin yüzünden
hayatımız çok iyiydii gelenimiz gidenimiz oluyodu oda bittii daha hiç kimse birbirine adım atamazz
yokbeee kursa gidiyosun ediyosun arkadaş fln ama kurs bittikten sonraa arkadaşlıkta bitiyorrÖyle valla ya bende sıkıldım kendim kendim bizim komşularda hep yaşlı başlı insanlar pandemi bitirdi cidden bizi inşallah benim kurs maceralarımda arkadaş edinebilirim çok amin
Yapma ya valla umutlarım kırılıyor bir iki arkadaş istiyorum gezelim kahve dedikodu falan yani çok bişey değilyokbeee kursa gidiyosun ediyosun arkadaş fln ama kurs bittikten sonraa arkadaşlıkta bitiyorr
amaaa bulursun merak etme canım benimm bende vardı ama taşındılar başka şehreYapma ya valla umutlarım kırılıyor bir iki arkadaş istiyorum gezelim kahve dedikodu falan yani çok bişey değil
İnşallah hadi bakalım niyeti aldık teşekkür ederimamaaa bulursun merak etme canım benimm bende vardı ama taşındılar başka şehre
şakayapıyorumm sana bence git kursa hem değişiklik olur hem kafan dağılırr
Recaaa ederumm canımİnşallah hadi bakalım niyeti aldık teşekkür ederim