tebrik ediyorum mükemmelsin .hadi 3. bildirimde benden olsun
DiyetBaşlangıç: 22 şubat
Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Bu Hafta Killo: 84.1
ELHAMDÜLİLLAH
Bunada şükür 600 gr daha gitti
Canım benim mükemmel bir eksi.Maşallah azim ettin karşılığı çok güzel oldu haftamızın birincisisin tatlım :)Selam hanimlar
Gecen hafta 81.2
Buhafta 78.8
Bu hafta 2.4 ☺
Cok sukurr duraklamam kirildi
Haftayada reglimi atlatmis olursam dahada eksileri gorurum insallah
Herzaman ki gibi süpersin tatlım.2.5 saat yürüyüş
300 ip atlama
1.5 lt su
iyi diyet
Tatlım tabiki birbirimize destek olacağız bizler kader arkadaşlarıyiz.Dinlen,kafanı topla ama en kısa zamanda gel canım:)Destegin icin tesekkur ederim. CoK sagol guzelim.
Kuzucum sağol Misafirlerini uğurla hemen gel bekliyoruz haftaya Cuma senin eksilerini de görelim.Kizlar hepiniz Cok Guzel vermissiniz tebrik ederimmmm
Son bildirim benden olsun diyemiyicem malesef kilo verdigimi dusunmuyorum moralimin bozulmasini istemiyorum haftaya yapicam bildirimimi ins. Cumartesi yatili misafirlerimi gonderiyorum eglence bitirip daha dikkatli devam edicem.
Aysecim duraklaman bozuldu cok sukur senin adina sevindim:)
Originate senin bunyen yavas yavas alisiyor diyete cok yuruyordun son gunlerde ama iy vermissin yine devamini dilerim ne kadar Guzel duygudur hedefe yaklasmak:)
Fatmacim supersin Canim cok iyi gidiyorsun devam hedefe adim adim yaklasiyorsun darisi basima:)
Sinemcim bu haftanin yildizi sensin cok guzel vermissin cok sevindimmmm:)
kızlar çok hareketli bir gündü.
normal öğünlerimi bile yiyemedim.
spora ve yemeğe vakit yoktu.
bugünde böyle geçti
Kizlar misafirlerimi gonderdim tatil bitti:) simdiden basladim ama cok hastayim usutmusum ates ve bogazim sismis yapabilidigim kadar sporumu yapicam ins
Canım çok geçmiş olsun.Bol bol limonlu ılık su iç birde canım yapabilirsiniz elma sirkeli ılık su iç canım boğazdaki enfeksiyonu önler,boğazını yumuşatır.Sıcak bir duş al ve uyu canım.Kizlar misafirlerimi gonderdim tatil bitti:) simdiden basladim ama cok hastayim usutmusum ates ve bogazim sismis yapabilidigim kadar sporumu yapicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?