Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

tebrik ediyorum mükemmelsin .

Kizlar hepiniz Cok Guzel vermissiniz tebrik ederimmmm
Son bildirim benden olsun diyemiyicem malesef kilo verdigimi dusunmuyorum moralimin bozulmasini istemiyorum haftaya yapicam bildirimimi ins. Cumartesi yatili misafirlerimi gonderiyorum eglence bitirip daha dikkatli devam edicem.
Aysecim duraklaman bozuldu cok sukur senin adina sevindim:)
Originate senin bunyen yavas yavas alisiyor diyete cok yuruyordun son gunlerde ama iy vermissin yine devamini dilerim ne kadar Guzel duygudur hedefe yaklasmak:)
Fatmacim supersin Canim cok iyi gidiyorsun devam hedefe adim adim yaklasiyorsun darisi basima:)
Sinemcim bu haftanin yildizi sensin cok guzel vermissin cok sevindimmmm:)

Iyi geceler Canlarrr
bugünüm
sabah 04:50 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş yapıldı
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
1 küçük greyfurt
3 dal kıvırcık

2.öğünüm 15:20
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
1 kase yoğurt .Şifa olsun bana :)
Çok şükür.

Selam hanimlar
Gecen hafta 81.2
Buhafta 78.8
Bu hafta 2.4 ☺
Cok sukurr duraklamam kirildi

Haftayada reglimi atlatmis olursam dahada eksileri gorurum insallah
Canım benim mükemmel bir eksi.Maşallah azim ettin karşılığı çok güzel oldu haftamızın birincisisin tatlım :)

Kuzucum sağol Misafirlerini uğurla hemen gel bekliyoruz haftaya Cuma senin eksilerini de görelim.

Bugünüm:)
sabah 07:00 1 bardak limonlu ılık su içildi.Şifa olsun bana :)
kahvaltım
2 ceviz
2 yumurta
maydanoz,roka
1 bardak yoğurt suyu

2. Öğünüm 16:30
1 bardak light süt
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt.Afiyet olsun bana :)
su 3 bardak olmuştur.Yatana kadar 2.5 lt tamamlarım inşallah
sabah 1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür.

Bugünüm:)
sabah 07:00 1 bardak limonlu ılık su içildi.Şifa olsun bana :)
kahvaltım
2 ceviz
2 yumurta
maydanoz,roka
1 bardak yoğurt suyu

2. Öğünüm 16:30
1 bardak light süt
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt.Afiyet olsun bana :)
su 3 bardak olmuştur.Yatana kadar 2.5 lt tamamlarım inşallah
sabah 1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür.

Kizlar misafirlerimi gonderdim tatil bitti:) simdiden basladim ama cok hastayim usutmusum ates ve bogazim sismis yapabilidigim kadar sporumu yapicam ins

Kizlar misafirlerimi gonderdim tatil bitti:) simdiden basladim ama cok hastayim usutmusum ates ve bogazim sismis yapabilidigim kadar sporumu yapicam ins

çok geçmiş olsun canım , kendini çok zorlama yine de spor konusunda bence. hastaysan dinlenmen gerek hemen toparlaman için

3 gündür iştahım çok açıldı
eskisinden daha çok yiyorum 2 şer 3 er yumurta yanında yulaf kepeği ekmeği filen üstüne de sütlü kahve. resmen doymuyorum. işin tuhafı canım tatlı istemediğinden tatlandırıcı da kullanmıyorum bir haftadır. neyse bu da bir dönemdir. çok da yesem yediğim şeyler izinli yiyecek olduğundan tartıda eksi görebiliyorum yine de

kahvaltı
750 ml su
çay
lor
2 yumurta
7 zeytin

Canım çok geçmiş olsun.Bol bol limonlu ılık su iç birde canım yapabilirsiniz elma sirkeli ılık su iç canım boğazdaki enfeksiyonu önler,boğazını yumuşatır.Sıcak bir duş al ve uyu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…