Kizlar gunaydin
Misafirler gitti.bugunde ben gidiyorum insallah 1 hafta bol spor yapicam gittigim yerde
Misafir varken kacamak olmadi ,cumadan bugune eksilerdeyim masallah diyim ☺
Kilolar gidiyor ama gobek ortada kaldi ,cok kotu duruyor nasil kurtulucam bilmiyorum ,yogurt limon pulbiber kurunu denemeyi dusunuyorum insallah faydasi olur
Aynen canimmaşallah canım benim de karnımın sıkılaşması lazım mekik çekmeye başlamalıyım. bölgesel çalışırsan göbeğin de kaybolur bence. sıkılaşma programı yapmamız lazım bir de kilo vermenin yanında
Sinemcim merhabaKizlar gunaydin
Misafirler gitti.bugunde ben gidiyorum insallah 1 hafta bol spor yapicam gittigim yerde
Misafir varken kacamak olmadi ,cumadan bugune eksilerdeyim masallah diyim ☺
Kilolar gidiyor ama gobek ortada kaldi ,cok kotu duruyor nasil kurtulucam bilmiyorum ,yogurt limon pulbiber kurunu denemeyi dusunuyorum insallah faydasi olur
Menün herzaman ki gibi süper şekerim :)kahvaltı
2 büyük salatalık
domates
çökelek
çay
şimdi:
sütlü kahve
bugün ilk defa dışarda yiyeceğim . porsiyon döner , tavuk salatası ve ya ızgara et tercih ederim heralde. yanında da büyük ayran ya da light kola
Peki aysecimAynen canim
Spor hocam 7 li rakami gorelim sonra baslicaz demisti hareketlere
Bakalim bu hafta spora gidemicem ama haftaya gittigimde hareketleri gostericek bende seninle paylasirim.canim
Disardaysan benim tavsiyem zero kola sp gunundeysen tavuklu yada ton balikli salata inanilmaz tok tutuyor
Fatmacim mashallah sana 3 saat yuruyusmu3 saat yürüyüş
1.5 lt su
kaçamaksız diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?