Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Selam canlar bugünkü menüm
Sabah 2 bardak kadar ılık su
kahvaltım geç oldu 12:00
bol lor peyniri
1orta boy greyfurt
2 ceviz
bolca maydanoz

ikinci öğünüm 17:30
Izgarada 5-6 parça yağsız tavuk göğsü
2 köfte
1 domates
5 adet biber
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Sabah 1 saat yürüyüş yapılmıştır.

Kizlar gunaydin
Misafirler gitti.bugunde ben gidiyorum insallah 1 hafta bol spor yapicam gittigim yerde
Misafir varken kacamak olmadi ,cumadan bugune eksilerdeyim masallah diyim ☺

Kilolar gidiyor ama gobek ortada kaldi ,cok kotu duruyor nasil kurtulucam bilmiyorum ,yogurt limon pulbiber kurunu denemeyi dusunuyorum insallah faydasi olur

maşallah canım benim de karnımın sıkılaşması lazım mekik çekmeye başlamalıyım. bölgesel çalışırsan göbeğin de kaybolur bence. sıkılaşma programı yapmamız lazım bir de kilo vermenin yanında

kahvaltı
2 büyük salatalık
domates
çökelek
çay

şimdi:
sütlü kahve

bugün ilk defa dışarda yiyeceğim . porsiyon döner , tavuk salatası ve ya ızgara et tercih ederim heralde. yanında da büyük ayran ya da light kola

Aynen canim
Spor hocam 7 li rakami gorelim sonra baslicaz demisti hareketlere
Bakalim bu hafta spora gidemicem ama haftaya gittigimde hareketleri gostericek bende seninle paylasirim.canim

Disardaysan benim tavsiyem zero kola sp gunundeysen tavuklu yada ton balikli salata inanilmaz tok tutuyor

Sinemcim merhaba
tartıda eksileri görmene çok sevindim.Göbeklerimizde eninde sonunda gidecek.
Canım zencefil,zerdeçal,tarçın,yoğurt kürüde çok iyiymiş aklında bulunsun :)

Menün herzaman ki gibi süper şekerim :)

Peki aysecim
Bu kuru diger kurden sonra deneyecegim
Insaallah faydasi olur

Merhaba kizlar, hepinize tsk Eder I'm tavsiyeleriniz icin. Halen hastayim haftasonu yataktaydim bugun mecbur kalktim atesle de olsa okulda olmam gerekiyordu. Insallah 2 gun araniza donucem:) cok guzel devam ediyorsunuz!:)

Bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
Bol maydanoz

2. Menüm
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
2 ceviz
2 lt su

Limon lu sicak su bogazima cok iy geldi cok sukur

Kahvalti: 2 has. Yumurta, AZ avokado, ekmek, yesil cay

2:30 oglen: 2 kofte, AZ kalan has. Brokkoli, ekmek. Yesil cay

Aksam birsey yesemmi yesemmi emin degilim duruma gore bakarim.Sanki daha iyim okulda ders icin zorunlu yaptigim 35dakika yuruyus iy geldi:)

Günaydın kızlar
sabah spor öncesi sade türk kahvesi
1 bardak su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım
bol lor peyniri
maydanoz
1 orta boy greyfurt
1 bardak ılık su

dün dışarıda
tavuk pirzola ızgara
salata(bol zeytinyağlıydı süzerek yedim )
gün içerisinde 2 tane pepsi ziro (pepsi ne kadar da asitli coca cola gibi değil )
akşam bebek görmeye gittik bir de sadece çay içtim . herkes koca bir tabak envai çeşit tatlı yedi akşamın 9 unda . diyette olmasam da bu saatte herhangi bir şey yemiyorum derdim . artık tatlı börek çörekten midem bulanıyor. yağa batırılmış şekere batırılmış zehir gibi görünüyor gözüme taze pişmiş ekmek poğaça hariç hala onların kokularına içim gidiyor
dün ekstra spor yapamadım. alışveriş merkezine gittik orda saatlerce gezdim . kendime zayıfladıktan sonra ilk defa bir şeyler aldım . kot ceketim var artık , gelsin altına tril tril elbiseler . bir tane de 40 beden düz kesim kot etek aldım. uzun zaman sonra etek giyeceğim. kilolu olduğumdan koca karı gibi duruyordum diye giyemiyordum .
kocci şikayetlerde , zayıflaman zarar olmaya başladı giydiğin her şey yakışıyor ya diye eskiden hiç bişe yakışmıyordu elim boş ve üzgün uzaklaşıyordum mağazalardan

elhamdülillah

dün çok yağlı salatadan yedim diye bugün biraz daha az yemeyi planlıyorum .
sabah
b. peynir
sütlü kahve
4 yeşil zeytin

eyvah kaçamaklar başladı böyle devam ederse güçlendirme evresine geçeceğim bırakmak istemiyorum çünkü
dün 1,5 yeşil elma 1 küçük çilek yedim kaçamak olarak
öğlen 2 yumurta
d. bisküvi
akşam tavuk haşlama
yoğurt
2 litreye yakın su 30 dk yürüyüş

dün bir de akşama kadar yattım her yerim ağrıyor, bahar mı çarptı acaba sabahları da zor uyanıyorum. mütemadiyen uyuyorum

Benim sınavlarım yine başladı o yüzden pek uğrayamıyorum ama sayfaya bakıyorum.Hemen dünkü Menümü yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…