Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

Kahvaltim: 3 yumurta, 1 dilim ekmek, domates, 1 zeytin, yesil cay

Okuldaydim kahve ve findik yedim:)

3:30 eve geldim cok actim yagsiz az tavuk hasladim ve havuc salatayla yedim, birde findik ve 1 minik muz

Aksam 6 once yegenime dogum gunu partisi yaptik tavuk kebab ve az diger menulerden yedim bende anlamadim nasil oldu mutluluktan diyeti unuttum.

Ben buralardayim Aysecim kahvaltimi yaptim yuruyusteyim:)

Limonum yarim kalmisti esime kaldirdim usutmustu:) sadece Bol su ictim

Kahvaltim: 2 yumurta, lor peyniri, 5 zeytin, kozlenmis patlican, yesil cay

Selam hanimlar
Benimde hersey yolunda yogundum yazamadim
Yarin musafirlikteyim saolsun diyetteyim diye tavuk yapicak ☺kacamaksiz olucak
Sonra 2 gun yatili misafirim var,yine kacamaksiz olucak.pazartesi itibari ile sehir disindayim ordada kacamak olmicak soz veriyorum,hemde yuruyusumu aksatmicam ,firsat oldukca yazicam size
Bi kac gun icinde regli sisligi baslicak sanirim insallah arti cikmam cuma gunu

Bugunky menum
3 lt su 2 kupa yesilcay 3 bardak dukan iksir cayi 1 saat spor
Sabah 1 yumurta dukan ekmek peynir
Oglen ayran ( disardaydim bisey yiyemedim)
Aksam 3 firinda but yogurt
Biraz cik balik kraker ((

Son düzenleme:
Günaydınnn
sabah 1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz.Şifa olsun bana :)

Günaydınnn
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz.Şifa olsun bana :)

günaydınlar canlar
bir kaç gündür adet sıkıntısı çekiyorum yine. çok düzensizleşti bir haftası vardı en azından. inşallah yarın artı görmem. adet dönemlerimde iki katı dikkat ediyorum ödem oluşmasın diye.
doktora gitsem diyetten düzensizleşmiş dicek başka bir şey çıkacağını zannetmiyorum. bir kaç haftada bir adet oluyorum. bu da benim ruh sağlığımı alt üst ediyor.

eltim kayınvalidem iyice üstelemeye başladılar diyeti bırak yeter yüzün çöktü diye. demekki doğru yoldayım onlar böyle yaptıkça ben daha da güçleniyorum
vücut kitle indeksi ideal kilomun 55 olduğunu ve söylüyor . keşke 55 olabilsem

bugün diyetimin 35. günü

dün bildirim yapamadım kızlar
1 saat yürüyüş
1.5 su
orta diyet
Bu aralar küçük kaçamaklar yapmaya başladım. buda benin canımı sıkıyor. spor prog. bıraktım. hareketlet çok fazlalaştı spordan soğumaya başladım vede sguat bacaklarımı kalınlaştırdı. 15 gün yaptım. zaten 30 günlüktü
Bu aralar pek diyet havasında değilim bilmiyorum neden. bugün tekrardan silkelenip kendime gelmem laxım

hedeflerin ve menün çok güzel. misafirlikte diyeti bozmamış olman büyük bi ilerleme
ama kaçamak yapıyorsun hala 1-2 tane bile kraker yemiş olman senin iradene yenik düşmen demektir. yapma burada kaçamağın kalorisi değil iraden söz konusu. ufacık miniminnacık bile kaçamak yapsan sabrın o miktarda azalacak ve daha çok isteyeceksin. 2 tane yedim bir şey olmadı demekki çok da etkilemiyor mantığıyla zamanla uzaklaşacaksın diyetinden.
emeklerine yazık etme

sıkılma olması çok normal ,değişik alternatifler bul kendine . spor programını değiştir misal her gün 10000 adım atacağım şeklinde yenile. diyetinde de neleri beğenmiyorsan yerine diyete uygun başka alternatifler bul. bu şekilde şevkin artar bence .

Canim Haklisin ama bebisim yerken banada yedirmek istiyo,yemedigimdede kusuyo bana oyuzden malesef yemiz oluyorum,valla diyetimden sporumdan kimse beni uzaklastiramaz ☺benimde etrafimdaki bazi insanlar cok zayifladigimi daha vermemem gerektigini soyluyolar malum.kisiler ama aslaâ vazgecmem ,zayif olmak harika bi duygu ,en guzelide indirimlerrden yararlaniyor olmam ☺
Buggun sporum var buyuk bi istekle gidiyorum,masallah diyim eksilerdeyim ☺

Canlar bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz
2.öğünüm
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt.Şifa olsun bana :)

Günaydın canlar hadi ikinci bildirimde benden olsun
1 saatlik yürüyüş
kahvaltı 06:50
bol lor peyniri
3 dal kıvırcık
1 küçük greyfurt
veeee kilom
geçen hafta sabittim 67
bu hafta 66 çok şükür.

hadi 3. bildirimde benden olsun
DiyetBaşlangıç: 22 şubat

Başlangıç kilo: 91.4
Geçen 1.Hafta: 88.6
Geçen 2.Hafta: 88.1
Geçen 3.Hafta: 87.2
Geçen 4.Hafta: 85.1
Geçen 5.Hafta: 84.7
Bu Hafta Killo: 84.1

ELHAMDÜLİLLAH

Bunada şükür 600 gr daha gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…