Betülcüm programın çok güzel zaten bu sağlıklı beslenme planını benimseyerek uygularsak hiç sıkılmadan kiloları üzerimizden atarız.Bi arada canım hiç yemediği halde yulaflı helvadan çekti :)
Splenda alip deneyecegim bu tarifi,hatta yulaf kepegide alim en iyisi ,denemekte fayda var ,bazen tatlisizliktan gozum donebiliyor ☺valla meyve konusunu nasıl geçtim ben de bilmiyorum meyve delisi bir insandım güçlendirme evresini sabırsızlıkla bekliyorum ..
puding konusuna gelince
1 çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı tatlandırıcı
limon ya da portakal kabuğu rendesi
üzerine de bol tarçın
bu şekilde yiyorum ve seviyorum hatta oğluş da elimden alıyor yiyor çoğu zaman. bugün de yulaf kepeğinden helva yapacağım krep olarak yemekten sıkıldım tatlı olarak yicem bugün yulaf kepeğimi.
diyetisyen kontrolünde de aynı miktarlarda kilo verebilirsin bu sistemden sıkıldıysan . Her şeyden oluyor onların listesinde hem haftada 1-2 kilo verdiriyor.
Splenda alip deneyecegim bu tarifi,hatta yulaf kepegide alim en iyisi ,denemekte fayda var ,bazen tatlisizliktan gozum donebiliyor ☺
Canim daha once diyetisyene gittim guzelde sonuc aldim ama ben zaten yillardir diyet yaptigim icin bana ne yararli ne yararli degil cozdum artik ☺ 2 sene oncede spor ve diyetle 24 kg verdim,inaniyorum yine vericem
Suan 20 kg gitti geriye kaldi 10 kg onuda vericen insallah.uzun sure diyet yapinca bikkinlik olabiliyor,sanirim o surecten geciyorum ama cabuk atlaticam ve buhun kaldigim yerden devam ☺
Buzdolabinin uzerinde var zayif halim ama pek fayda etmedi bana ☺ herseyden yiyerek az az yiyerek yoluma devam edicem insallahdene muhakkak , yulaf kepeğini de diyet için değil sağlıklı yaşam için hayatına sok , çok güzel tok tutan atıştırmalıklar yapılabiliyor.. paketli bol şekerli ürüne benzemez tadı ama tatlı krizini bastırır kesinlikle
sen ki 24 kg vermiş bir kadınsın 10 kilo ne ki onun yanındakısa zamanda verirsin inşallah tüm kilocukları..
zayıf fotoğrafın varsa koy buzdolabının üzerine azmini arttırsın. ben tersini yaptım gerçi tombik yanaklı fotoğrafımı koydum güzel gaz veriyor
Canim almisken kas yag olcumu yapan tartilardan al istersen daha guzel sonuclar alirsinsabah:
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
lor
d. ekmek
bitki çayı
30 dakika yürüyüş
bu arada benim tartı kafayı yedi sanırım 2 senedir her gün benimle haşır neşir olduğundan. bir sürü farklı sonuç çıkarabiliyor deli oldum. heralde yeni alıcam.bu sefer güzel bir şey olsun istiyorum . vestel ve tefal marka olanlar var karar veremedim .tavsiyelere açığım bayanlar
kilo bildirimini de değiştiriyorum 69.6 değil 70.4 olarak düzeltelimbenim halayım haftaya kaldı
Hosgeldin Gizemcim cok iyi yapiyorsun:)Merhabaaaaa kizlar ben cok sk.gelemiycem ama en azndan yediklerimiz yazmaya calisacam smdilik dyet yapiyrm spora kontrolumden sonra baslayacam
sabah 1 vardak balli tarcinli.sicak su
kasarlik 1 yumurtali omlet
ara
4 cevuz 1 bardak ayran
Oglen
3 kasik pilav 1 bardak ayran salata
ara
1 fincans.ekersiz kahve
1 ceviz yarm portakal 1cay bardagi ayran
aksam
4kasik etli bamya salata ayran 2 kasik pilav
Gece 1 bardak tahinli tarcinli sut
2 litre su spor yok kizlar nasil sizce azaltmam gereken birsey var mi? Bugun kan tahlili.yaptrdim sonucunu carsamba alacam ins birde d vitaminine baslayacam d vitamini.takviyesi kilo vermeye yardimci oluyornus yorunlarnizi bekliyrmmm
kas ve yağ oranımı diyetisyenle öğreniyorum canım tartıdakiler bana güvenilir gelmiyor. şimdilik tartım normale döndü atacağımı duydu sanırımCanim almisken kas yag olcumu yapan tartilardan al istersen daha guzel sonuclar alirsin
Merhabaaaaa kizlar ben cok sk.gelemiycem ama en azndan yediklerimiz yazmaya calisacam smdilik dyet yapiyrm spora kontrolumden sonra baslayacam
sabah 1 vardak balli tarcinli.sicak su
kasarlik 1 yumurtali omlet
ara
4 cevuz 1 bardak ayran
Oglen
3 kasik pilav 1 bardak ayran salata
ara
1 fincans.ekersiz kahve
1 ceviz yarm portakal 1cay bardagi ayran
aksam
4kasik etli bamya salata ayran 2 kasik pilav
Gece 1 bardak tahinli tarcinli sut
2 litre su spor yok kizlar nasil sizce azaltmam gereken birsey var mi? Bugun kan tahlili.yaptrdim sonucunu carsamba alacam ins birde d vitaminine baslayacam d vitamini.takviyesi kilo vermeye yardimci oluyornus yorunlarnizi bekliyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?