Yürüyerek başarıyorum.Katılmak isteyen buyursun.

2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay bardağı süt
1 kaşık tatlandırıcı
sonuç nefis oldu
tavsiye ederim

yine ben yineee benn inşallah bu istikrarla hergün olurum. Başarı öykülerimizi çektiğimiz bu sıkıntıları hatırlayarak gururla yazarız...

1000 ip atlama
20 dk yürüyüş
spor prog. 5. gün
2 lt su
kaçamaksız iyi bir diyet yapıldı

5 Gun 12 Mart,2016

Limonlu sicak suyum:)

Kahvalti: 1 has. Yumurta, domates salatalik, zeytin, simit, yesil cay

Ara: sizlerden ogrendigim dukan puding:) tatlandiricim yoktu bende onsuz yaptim

1.5 zencefil cayimi kaynattim gun boyunca tuketicem aksam 5 kadar

Spor olarakta 60 dakika yuruyus yapicam

Sabah simit yedigim icin aksami iptal ettim:) cok acikirsam sebze yerim:)

Gunaydin sizlere kizlarr:) Aysecim buralar biraz oyle oldu kendim seydanin diyetinde iy gidiyordum ama migde agrisi siskinlik olunca burakmak zorunda kaldim biraz ondan diyetsiz basibos oluncada strese girdim acikcasi ondan yazmak zor geliyor neyse arastirdim ve benim migde agrisi ve siskinlik bagirsaktaki mikroflora yuzunden olabilicegi buldum ve tekrar Seydanin 10 gunluk diyetine basliyorum insallah bugun sadece probiotic alicam gunluk oda siskinlik agri icin iyi gelmesi gerekiyor insallah tekrar agrimazda devam ederim gorucez bakalim:)

Birde kilomuda gunluk bildiricem digerturlu bir kac gunum var kilo bildirimime diye kacira biliyorum Her sabah kilo bildirimimle bakmak istiyorum nasil gelicegini beni mazur gorun lutfen

Selamlarr
Betulcum istanbulda cok kapali ve siddetli yagmur var ,evde kapali kalicam bugun sanirim ☺

Leylacim seydaya geri donmussun ☺ insallah bu sefer tamamlarsin sonucu merakla bekliyorum,bende senin gibi hergun tartilip kontrol altinda tutmaya calisiyorum kendimi,yoksa bazen ipin ucu kacabiliyor cuma ya kadar ☺

Ben de gunlerdir ne yiyorum iciyorum inan bende bilmiyorum,kalorili seyler yemesemde duzensiz yedigim.icin kendimi rahatsiz hissediyorum
Dun misafirim vardi sadece corba ictim,bugunde sebze yemeklerim var azar azar onlari bitiricem. 1 nisana kadar sıkı diyet yapmaliyim Allahim irade sabir guc ver yarabbim

Splenda alip deneyecegim bu tarifi,hatta yulaf kepegide alim en iyisi ,denemekte fayda var ,bazen tatlisizliktan gozum donebiliyor ☺
Canim daha once diyetisyene gittim guzelde sonuc aldim ama ben zaten yillardir diyet yaptigim icin bana ne yararli ne yararli degil cozdum artik ☺ 2 sene oncede spor ve diyetle 24 kg verdim,inaniyorum yine vericem
Suan 20 kg gitti geriye kaldi 10 kg onuda vericen insallah.uzun sure diyet yapinca bikkinlik olabiliyor,sanirim o surecten geciyorum ama cabuk atlaticam ve buhun kaldigim yerden devam ☺

dene muhakkak , yulaf kepeğini de diyet için değil sağlıklı yaşam için hayatına sok , çok güzel tok tutan atıştırmalıklar yapılabiliyor.. paketli bol şekerli ürüne benzemez tadı ama tatlı krizini bastırır kesinlikle

sen ki 24 kg vermiş bir kadınsın 10 kilo ne ki onun yanında kısa zamanda verirsin inşallah tüm kilocukları..
zayıf fotoğrafın varsa koy buzdolabının üzerine azmini arttırsın. ben tersini yaptım gerçi tombik yanaklı fotoğrafımı koydum güzel gaz veriyor

öğlene kadar dışarlardaydım ama arabayla , hiç yürümedim desem yeridir.
öğlen:
fırında kurutulmuş dana bağırsak(cips niyetine)
yoğurt

dukanda bağırsak yok yağlı diye ama canım çok istedi ve en nihayetinde sakatat.ayrıca en ince ayrıntısına kadar yağlarını ayıkladığım için içim rahat.

Buzdolabinin uzerinde var zayif halim ama pek fayda etmedi bana ☺ herseyden yiyerek az az yiyerek yoluma devam edicem insallah

Kizlarr bugun tartildim bu basibosluk bana hic iy gelmemis almisim gunluk diyetime ekleyip gunsonunda fotosuyla gondericem:))

Merhabaaaaa kizlar ben cok sk.gelemiycem ama en azndan yediklerimiz yazmaya calisacam smdilik dyet yapiyrm spora kontrolumden sonra baslayacam
sabah 1 vardak balli tarcinli.sicak su
kasarlik 1 yumurtali omlet
ara
4 cevuz 1 bardak ayran
Oglen
3 kasik pilav 1 bardak ayran salata
ara
1 fincans.ekersiz kahve
1 ceviz yarm portakal 1cay bardagi ayran
aksam
4kasik etli bamya salata ayran 2 kasik pilav
Gece 1 bardak tahinli tarcinli sut
2 litre su spor yok kizlar nasil sizce azaltmam gereken birsey var mi? Bugun kan tahlili.yaptrdim sonucunu carsamba alacam ins birde d vitaminine baslayacam d vitamini.takviyesi kilo vermeye yardimci oluyornus yorunlarnizi bekliyrmmm

Canim almisken kas yag olcumu yapan tartilardan al istersen daha guzel sonuclar alirsin

Hosgeldin Gizemcim cok iyi yapiyorsun:)

Canim almisken kas yag olcumu yapan tartilardan al istersen daha guzel sonuclar alirsin
kas ve yağ oranımı diyetisyenle öğreniyorum canım tartıdakiler bana güvenilir gelmiyor. şimdilik tartım normale döndü atacağımı duydu sanırım

listen çok güzel canım , sadece pilav ve türevlerini kaldırırsan daha hızlı bir sonuç elde edersin diye düşünüyorum .spor da eklenince zaten kilo vermemek için sebep de kalmıyor

Selam Canlar dünkü menümü yazamamıştım.
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Çok şükür
kahvaltı
2 yumurta
2 ceviz
tere,maydanoz
1 fincan yarıyarıya süt-su ile mistik çay
2. Menüm
1 küçük amasya elması
150 gr kadar tavuk göğsü
koca bir tabak mevsim salata.Afiyet olsun bana:)
1.5 lt ye yakın su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…